2 parmak açılma 37+2

quality22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
Merhaba kızlar bugün çatı muayenesi yapıldı doktor 2 parmak açılma olduğunu söyledi serviks 25mm sizce doğum ne zaman başlar tecrübesi olanlar yazabilir mi

Merhaba kızlar bugün çatı muayenesi yapıldı doktor 2 parmak açılma olduğunu söyledi serviks 25mm sizce doğum ne zaman başlar tecrübesi olanlar yazabilir mi
Bol bol squat yap tavsiyem bence açılmayı hızlandıran bir hareket

Ben yerleri tavşan gibi elle siliyordum. Doğum sancısı başlamadan önce gece silip yatağa girmiştim. Ama brn sana derim ki dinlen. İşin yoksa kendini zorlama. Bir de hurma ve ahududu yaprak çayı içmiştim

Kisiden kisiye gore cok degisiyor. Bu gecede tam acilma olabilir, 3 gun sonrada.. kendi annenin dogum sureci nasilmis ?

Teşekkür ederim yapıcam mutlaka
Bunları neye dayanarak söylüyorum normal doğum yapmadım ama bebeğimin kalbi durduğu için bana ilaç verdiler ve yanındaki kadınla aynı haftalarda aynı sebepten yatıyordu ve ben hareket ederken squat yaparken o yattı saatlerce sancı çektim ama hep gezindim ve doğurdum 3 saat sonunda o direk kürtaja alindi

Kisiden kisiye gore cok degisiyor. Bu gecede tam acilma olabilir, 3 gun sonrada.. kendi annenin dogum sureci nasilmis ?

Kisiden kisiye gore cok degisiyor. Bu gecede tam acilma olabilir, 3 gun sonrada.. kendi annenin dogum sureci nasilmis
Annem 1 normal 1 sezaryen doğum. Normal doğumunda açılma ve doğum hızlı olmuş. Diğer doğumda kordon dolanmasından dolayı sezaryen olmak zorunda kalmış

Keyfi ne zaman isterse gelir onlar 😂
Bol yürüyüş tavsiyem yasak yoksa tabii, bana çok iyi gelmişti, süreci acayip rahatlatıyor 😊
Sağlıcakla gelsin inşallah 💜

Back
X