2 sene uzun bir nişanlılık dönemi olmuş oyüzden iyice laçkalaşmış bana göre.ilgi sıfırın altına düşmüş..allahtan daha evli değilsin ve herşey sana bağlı.senin geleceğin..ben anlattığın şeylerin içinde olduğumu düşündükçe ruhum daraldı açıkçası..iyice ölç tart.nişan bozmak kolay ama evliliği bozmak hiç kolay değil...mutsuz olacağın bir evilik cehennem gibidir eminim ki..hastayken sana bakmayan sana koşman bir isan örneği vermişsin bana göre bu çok önemli..ama herkakşam işten gelincede seni arayacak diye birşey yok hesap veriri gibi.erkekler bundan çok rahatsız olur ayrıca..buda benim asla takılıp kalmayacağım birşey...bende nişanlıyken eşimin beni aramadoğı zamanlar oluyordu.aramasın yani adamda rahat olsun karabulut gibi üzerine düşmeye gerek yok..ama ilgisini hiçbirşekilde hissetmiyorsan ve canını sıkıyorsa uzun süredir ona katlanmak zorunda değilsin canım...kendini ve kendi hayatını düşün en başta...kendin için en doğru şeyi yap yaparkende sonradan kararsızlığa düşme...istiyosan devam et istemiyorsan ayrıl derim daha yolun başındayken.geçekten istdiğin şey ne???..hakkınızda hayırlısı olsun<.....değişmesini hiç bekleme ama ...çok pişman olursun ...hatta evlenince birazcık daha ilgisizlik olabiliyor..bu birtek ekekte değil bayanda bile oluyor...hep aynı evin içinde olunca dünyanın merkezi oymuş gibi yaşamak bayan içinde erkek içinde zor bir durum yani...kendi kendinede bişiler yapmak istiyosun....sonuç olarak mutluluğunu sen yarat..
Son düzenleme: