2 seneden sonra,benimle hayatini kuracak gucte bir asamaya gelememis sevgisi. Beni tutkuyla sevecek birini hak ediyormusum. Beni sevmis, hep o raddeye gelsin diye beklemis ama o bagi hissedememis. Nedenini kendi de bulamiyormus, hatta kendinde bir sorun oldugunu dusunmeye baslamis,nasil olur da benim gibi biriyle hayatini kurmak istemez diye. Bana saygisi ve sevgisinden daha fazla onumu gorememeyi hak etmedigime karar vermis. Hala kuskulari varmis ama sanirmis en dogrusu buymus. Bunlari duydum biraz once. Geriye kalan kocaman bir hayal kirikligi ve bosluk..bir de harcanan 2 senecik ve biriken onca guzel ani. En iyi dostumu ve sevgilimi,buradaki ailemi kaybettim. Zamanla gecer derler ama nasil gececek bilmiyorum. Geri doner mi, pisman olur mu onu da bilmiyorum..paylasmak istedim sadece sizlerle.
2 seneden sonra,benimle hayatini kuracak gucte bir asamaya gelememis sevgisi. Beni tutkuyla sevecek birini hak ediyormusum. Beni sevmis, hep o raddeye gelsin diye beklemis ama o bagi hissedememis. Nedenini kendi de bulamiyormus, hatta kendinde bir sorun oldugunu dusunmeye baslamis,nasil olur da benim gibi biriyle hayatini kurmak istemez diye. Bana saygisi ve sevgisinden daha fazla onumu gorememeyi hak etmedigime karar vermis. Hala kuskulari varmis ama sanirmis en dogrusu buymus. Bunlari duydum biraz once. Geriye kalan kocaman bir hayal kirikligi ve bosluk..bir de harcanan 2 senecik ve biriken onca guzel ani. En iyi dostumu ve sevgilimi,buradaki ailemi kaybettim. Zamanla gecer derler ama nasil gececek bilmiyorum. Geri doner mi, pisman olur mu onu da bilmiyorum..paylasmak istedim sadece sizlerle.
Geri donup pisman olmasini bekleme. Cok uzuldum.. Saydigi sebepler malum erkek sebepleri iste, kisaca sevgisi yetersiz ayrilmak istiyor. Bi sure gorusmeyin bakalim. Hic zorlama.. Burdaki ailemdi diyorsun, sanirim yurt disindasin. Umarim cabuk atlatabilirsin. sizinle bi gelecek dusunemiyorsa, gercekten ayrilmaniz daha iyi olmus. sizi mutlu edemezdi..
üzüldüm canım. şuan en hissettiğini de çok iyi anlayabiliyorum. sen 2 sene sonra yaşamışsın bu durumu. ben 6 sene sonra yaşamıştım. insan kndini çok büyük bir boşlukta hissediyor başlarda. hatta kolay kolay da dolmucakmış gbi geliyor boşluğu. ama zamanla şunu görüyorsun ki bu düşünceleri sahip olan bir adamla bir gelecek kursan emin ol şimdiki durumundan daha fazla üzülücektin. çünkü evlilik sorumluluk demek. onda da anladığım kadarıyla bu sorumluluğu kaldırabilecek bir kapasite yokmuş. o yüzden ne kdr acı da çeksen senin ve ilişkinizin arkasında durmayı başaramamış bir adamdan kurtulduğun için dua et bence. bir derdim var köşesinde ne öyküler var gir de bir oku. çoğu da bu kişiliğe sahip kocaları yüzünden yaşadıklarını yazmışlar. ben buraya üye olmadan senin gbi hissediyordum kndimi. ama onları bir okudum ve gördüm ki ilerde onların aynısını yasayacağıma şimdiden btsin daha iyi.. sende eminim bir zaman sonra böyle düşüneceksin canım. sadece zamannn
böyle tip erkeklerde var işte. ama dua et biran önce bitmiş. ya dahada umutlansaydın bazı şeylerin hazırlıklarına girip bitirseydi. neler unutulmuyor bitmiyork i cnm kardeşim 7 yıllık ilşkisini bitirdi. 2 yıl neki... şuan hiç bi söz seni tatmin etmez... o acıyı hiç atlatamıcaksın giibi gelir ama böyle bi insan içinde değmez bence kısa zamanda sende soğumaya baslarsın
Cevabı basit söylemesi zor ; Aşık değilmiş.
Bundan sonra gerçekten hayatınızdan çıkarın,
her anlamda..
Elbet daha iyisi, doğrusu olacaktır..
Şansınız ve aşkınız bol olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?