Dedigim gibi 2 senedir birine asigim ve onu her seyden cok seviyorum. 2 sene once bir yolculukta tanistik ve sonrasinda 2 sene boyunca arkadas olarak internet uzrinden konustuk. Benim onu sevdigimi soylemem ve arkadasca da olsa bulusmak konusunda arada bazi engeller vardi. Sonunda ben ona soylemeye karar verdim ve soyledim. O da olumlu ya da olumsuz cevap vermedi ama mutlu oldugundan ve rahatsiz olmadigindan eminim. Ayrilacakken beni duraga kadar birakmayi teklif etti ve yururken elini omzuma atti. Ona istemezse bir daha gorusmeyecegimizi soledim o da bulusmadan zevk aldigini ve yine gorusebilecegimizi soyledi. En son giderken de cok samimi bir sekilde belime sarildi ve bir sure o sekilde kaldik. Ancak o izmire okumaya gidiyor bu nedenle bir cevap vermek istememis olabilir mi ypksa tamamen arkadasligimiz bozulmasin diyemi bole davranmistir? Yakin ark degiliz ve neredeyse sadece 2 ayda bir konusuyoruz yani arkadasligini bozmak istemeyecegi kadar yakin olmadigimizi dusunuyorum. Nitekim son bir sene icinde de sadece 2 kere konustuk. Oyle yakin bir durumumuz da yok hani ama bana guvendiigni ve deger verdigini ve hayatinda bnm gibi birinin olmasini istedigini belirtti ama arkadas olmamizi bile engelleyen ve yakinlasmamizi engelleyen bazi nedenler vardi. Siz ne dusunuyorsunuz, siz olsaniz onun yerinde nasil tepki verirdiniz?
Son düzenleme: