• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 senedir sevdigim insana sevdigimi soyledim fakat su an kafam cok karisik

zeynep295

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
62
2
36
İstanbul
Dedigim gibi 2 senedir birine asigim ve onu her seyden cok seviyorum. 2 sene once bir yolculukta tanistik ve sonrasinda 2 sene boyunca arkadas olarak internet uzrinden konustuk. Benim onu sevdigimi soylemem ve arkadasca da olsa bulusmak konusunda arada bazi engeller vardi. Sonunda ben ona soylemeye karar verdim ve soyledim. O da olumlu ya da olumsuz cevap vermedi ama mutlu oldugundan ve rahatsiz olmadigindan eminim. Ayrilacakken beni duraga kadar birakmayi teklif etti ve yururken elini omzuma atti. Ona istemezse bir daha gorusmeyecegimizi soledim o da bulusmadan zevk aldigini ve yine gorusebilecegimizi soyledi. En son giderken de cok samimi bir sekilde belime sarildi ve bir sure o sekilde kaldik. Ancak o izmire okumaya gidiyor bu nedenle bir cevap vermek istememis olabilir mi ypksa tamamen arkadasligimiz bozulmasin diyemi bole davranmistir? Yakin ark degiliz ve neredeyse sadece 2 ayda bir konusuyoruz yani arkadasligini bozmak istemeyecegi kadar yakin olmadigimizi dusunuyorum. Nitekim son bir sene icinde de sadece 2 kere konustuk. Oyle yakin bir durumumuz da yok hani ama bana guvendiigni ve deger verdigini ve hayatinda bnm gibi birinin olmasini istedigini belirtti ama arkadas olmamizi bile engelleyen ve yakinlasmamizi engelleyen bazi nedenler vardi. Siz ne dusunuyorsunuz, siz olsaniz onun yerinde nasil tepki verirdiniz?

Son düzenleme:
ne gibi engeller vardi özel degilse biraz acar misin? belki bununla ilgili biseydir sessiz kalmasi

ne gibi engeller vardi özel degilse biraz acar misin? belki bununla ilgili biseydir sessiz kalmasi
Soyle soyleyeyim, o istemedigi bir beraberligin icindeydi, birlikte oldugu insani sevmedigini ama bazi nedenlerden oturu onu birakamadigini soyledi. Ben de bundan dolayi ona olan ilgimi belli edemedim aksine ona baska erkekleri anlattim ama bu aslinda onu unutmak icin sacma bi cabaydi guya kendime bunu gosterecektim ve tabi bazi ailevi problemleri vardi.

anlattigin diger erkekleri gercek sanmis olabilir mi? belki de hayatinda baskasi var saniyordur.

bide iliskisi oldugunu söyledin onu sürdürmek zorundaysa bu da bi etken olabilir tabi ki.

hic acikca konusmayi denedin mi?

anlattigin diger erkekleri gercek sanmis olabilir mi? belki de hayatinda baskasi var saniyordur.

bide iliskisi oldugunu söyledin onu sürdürmek zorundaysa bu da bi etken olabilir tabi ki.

hic acikca konusmayi denedin mi?

Gercek zaten o erkekler, sanmasina gerek yok. Onu unutmak icin her yolu denedim ama gercekten sevince unutulmuyormus. O beraberligini bitirdi zaten artik o problem degil. Suan Izmire okumaya gidiyor bu bir erken olabilir cevap vermemesinde. Ama tabi arkadas olarak gordugu icin ne ne diyecegini bilemediginden kirmamak icin de dememis olabilir. Ama ben soyledikten sonraki sarilmasi cok sicak ve samimiydi zaten ben bulusmanin en sonunda soledim tam ayrilacakken o da beni duraga kdr birakmayi teklif etti. Gelmemesini soledim ama israr etti. Sonra da cok samimiydi ama kafasi karisikti. Biz birbirimize deger veriyoruz ama yakin ark degiliz yani bulusmadan once en son iki ay once telefonla konusmustuk yani oyle arkadasligini bozmak istemeyecegi gibi bir arkadasi oldugumu sanmiyorum ama tabi bunlar arkadaca olabilir mi veya bir insan bunun uzerine sariliyosa ne anlama gelir? Erkekler sevmediklerini soylemeyebilirler mi? Lutfen yardim edin :(

okulu bittikten sonra tekrar senin bulundugun sehire dönmeyecek mi okumaya gitmesi neden bi etken olsun?

ileriye yönelik bisey düsünmüyosa bile birlikte vakit gecirdiginiz o sürede anlik bi etkilesim de olabilir yani icinden gelmistir sarilmistir vedalasirken.
ama ben söyle düsünüyorum. bana göre hic bi erkek, bi bayandan cok etkilenip sevip ileriye yönelik biseyler yasamak istiyosa, mantikli davranip da kendine engel olmaz. öyle iradeli bi erkek görmedim ben daha. belki biz bayanlar bi cok seyi kendimize dert edip önümüze engeller koyuyoruz kendimizi engelliyoruz ama erkekler o kadar iradeli ve düsünceli degiller. bize göre daha rahatlar iclerinden geldigi gibi davraniyolar.
sonunu düsünmeden seviyolar mutlu oluyolar bizi de mutlu ediyolar sonra is ciddiye binince de baktilar olmuyo cekip gidebiliyolar. bu derece rahat olduklarindan basta mantikli davranmalari gerekmiyo yani. istisnalar da olabilir o ayri.

gideli kac gün oldu bilmiyorum ama biraz beklemek gerek bakalim arayacak mi ne yapicak. ya da sen bi mesaj at nasilsin yerlesebildin mi alistin mi gibi biseyler yaz.sonucta yeni bi sehire giden o yani senin de mesaj atman normal.
daha sonra onun tutumuna göre bi sonuc cikarmak daha kolay olabilir belki...

Dedigim gibi 2 senedir birine asigim ve onu her seyden cok seviyorum. 2 sene once bir yolculukta tanistik ve sonrasinda 2 sene boyunca arkadas olarak internet uzrinden konustuk. Benim onu sevdigimi soylemem ve arkadasca da olsa bulusmak konusunda arada bazi engeller vardi. Sonunda ben ona soylemeye karar verdim ve soyledim. O da olumlu ya da olumsuz cevap vermedi ama mutlu oldugundan ve rahatsiz olmadigindan eminim. Ayrilacakken beni duraga kadar birakmayi teklif etti ve yururken elini omzuma atti. Ona istemezse bir daha gorusmeyecegimizi soledim o da bulusmadan zevk aldigini ve yine gorusebilecegimizi soyledi. En son giderken de cok samimi bir sekilde belime sarildi ve bir sure o sekilde kaldik. Ancak o izmire okumaya gidiyor bu nedenle bir cevap vermek istememis olabilir mi ypksa tamamen arkadasligimiz bozulmasin diyemi bole davranmistir? Yakin ark degiliz ve neredeyse sadece 2 ayda bir konusuyoruz yani arkadasligini bozmak istemeyecegi kadar yakin olmadigimizi dusunuyorum. Nitekim son bir sene icinde de sadece 2 kere konustuk. Oyle yakin bir durumumuz da yok hani ama bana guvendiigni ve deger verdigini ve hayatinda bnm gibi birinin olmasini istedigini belirtti ama arkadas olmamizi bile engelleyen ve yakinlasmamizi engelleyen bazi nedenler vardi. Siz ne dusunuyorsunuz, siz olsaniz onun yerinde nasil tepki verirdiniz?

o istemedigi bir beraberligin icindeydi, birlikte oldugu insani sevmedigini ama bazi nedenlerden oturu onu birakamadigini soyledi. Ben de bundan dolayi ona olan ilgimi belli edemedim aksine ona baska erkekleri anlattim

Kafanız karışık çünkü onu seviyorsunuz ve olumsuz ihtimalleri düşünmek istemiyorsunuz... Duygusal olarak boşlukta ve yalnız hissediyor olmalısınız ki bu duruma büyük anlamlar yüklemişsiniz... Artık ortada hiçbir engel kalmamasına rağmen sizi yanıtsız bırakmasını bu nedenle anlamlandıramıyorsunuz oysa durum hiç de karmaşık değil... Bunları duymak hoşunuza gitmeyecek ama her şey bu kadar ortadayken okuyup geçmekle yetinemedim...

Her şeyden evvel seven bir erkek 2 sene internet üzerinden görüşmeyle yetinmez... Diyeceksiniz ki "Engeller vardı, istemediği bi beraberliği vardı ve bazı nedenlerden ötürü onu bırakamıyordu" İlk sıkıntı burada başlıyor zaten... Evli erkeklerin her gece eşleriyle beraber olup gayet mutlu oldukları halde oyaladıkları sevgililerine "Eşimle anlaşamıyoruz, boşanacağız, kağıt üzerinde evliyiz" demesi kadar boş bir bahane diyeceğim de evli adam hiç olmazsa boşanamadığı için bunu söylüyor, onun kafasına silah mı dayamışlar sevgilisinden ayrılmaması için? "Bazı nedenlerden ötürü bırakamamak" ne demek? Hiç de iyi çağrışımlar yapmıyor bu... Ayrıca madem kızı bırakamıyordu, şimdi nasıl bırakabildi? Her şeyi geçtim madem bırakamıyordu aynı anda sizinle netten görüşmeye neden devam etti? Hangi güvenilir erkek sevgilisi varken netten başka kızlarla konuşur?

Neredeyse 2 ayda bir, bir yıl boyunca da sadece 2 kez görüştüğünüz biri sizinle ilişki düşünüyor olsaydı bu süreyi bu denli kısıtlı tutmazdı... Seven bir erkek bırakın İzmire gitmeyi yurt dışına çıksa aşkını ilan eder de gider... Tepkisizliğinin nedeni kesinlikle bu olamaz... Zaten sebebi bu olsaydı "Orada daha ne kızlar çıkar kısmetimi kapatmayayım" anlamına gelirdi bu... Sarılmasına gelince... Siz duygularınızı açıklamışsınız, o aynı sıcaklıkla karşılık vermemiş ki siz burada neyin ters gittiğini sormak için konu açmışsınız... Bu durumda sarılması ne kadar sıcak olursa olsun hoş bir hareket değil... Yani duygularınıza karşılık vermeyip buna rağmen sizinle yakınlaşması sizi hayatında tutup okula başladığında orada yeni bir aday çıkana kadar sizinle iletişime devam edeceğini düşündürdü bana... Zaten sizin durumuzun adı konmadığına göre başı bağlı değil, elbette hayatına biri girebilir...

Sizin konunuza paralel bir konuya da benzer şeyler yazdım... Hayatında sevgilisi varken sizinle görüşen bir adama güzel duygular besleyip karşılık beklemeyin... Hayatınızda siz varken de başkalarıyla görüşür bu tip insanlar... Daha da fenası -hele de sizin gibi duygularını açıklamışken- ilişki sorumluluğu almadan size yakınlık gösteren adamlardan uzak durun... Aksi halde sizinle duygusal boşluklarını tatmin eder, vazgeçilmezlik duygusunu tadar gider başkasıyla ilişki yaşar... Hesap da soramaz karşı da çıkamazsınız, ortada bir ilişki yok ki herkes özgür... Sözün özü sessiz kalarak cevabını vermiş aslında, sizin yıllanmış duygularınız tatsız bir tepkisizliği hak ediyor mu?

Size umut verecek bir harekette bulunmamış, gelecek adına heyecanlanmanızı sağlayacak bir yanıt vermemiş, sizinki yılların alışkanlığı ve girişle gelişmenin sonuç beklentisi... Bugünleri unutacak yazdıklarıma hak vereceksiniz bir gün... Gerçekten sevildiğinizde bir erkeğin neler yapabileceğini görüp bu hallerinizi tebessümle anacaksınız... :ssz:

Kafanız karışık çünkü onu seviyorsunuz ve olumsuz ihtimalleri düşünmek istemiyorsunuz... Duygusal olarak boşlukta ve yalnız hissediyor olmalısınız ki bu duruma büyük anlamlar yüklemişsiniz... Artık ortada hiçbir engel kalmamasına rağmen sizi yanıtsız bırakmasını bu nedenle anlamlandıramıyorsunuz oysa durum hiç de karmaşık değil... Bunları duymak hoşunuza gitmeyecek ama her şey bu kadar ortadayken okuyup geçmekle yetinemedim...

Her şeyden evvel seven bir erkek 2 sene internet üzerinden görüşmeyle yetinmez... Diyeceksiniz ki "Engeller vardı, istemediği bi beraberliği vardı ve bazı nedenlerden ötürü onu bırakamıyordu" İlk sıkıntı burada başlıyor zaten... Evli erkeklerin her gece eşleriyle beraber olup gayet mutlu oldukları halde oyaladıkları sevgililerine "Eşimle anlaşamıyoruz, boşanacağız, kağıt üzerinde evliyiz" demesi kadar boş bir bahane diyeceğim de evli adam hiç olmazsa boşanamadığı için bunu söylüyor, onun kafasına silah mı dayamışlar sevgilisinden ayrılmaması için? "Bazı nedenlerden ötürü bırakamamak" ne demek? Hiç de iyi çağrışımlar yapmıyor bu... Ayrıca madem kızı bırakamıyordu, şimdi nasıl bırakabildi? Her şeyi geçtim madem bırakamıyordu aynı anda sizinle netten görüşmeye neden devam etti? Hangi güvenilir erkek sevgilisi varken netten başka kızlarla konuşur?

Neredeyse 2 ayda bir, bir yıl boyunca da sadece 2 kez görüştüğünüz biri sizinle ilişki düşünüyor olsaydı bu süreyi bu denli kısıtlı tutmazdı... Seven bir erkek bırakın İzmire gitmeyi yurt dışına çıksa aşkını ilan eder de gider... Tepkisizliğinin nedeni kesinlikle bu olamaz... Zaten sebebi bu olsaydı "Orada daha ne kızlar çıkar kısmetimi kapatmayayım" anlamına gelirdi bu... Sarılmasına gelince... Siz duygularınızı açıklamışsınız, o aynı sıcaklıkla karşılık vermemiş ki siz burada neyin ters gittiğini sormak için konu açmışsınız... Bu durumda sarılması ne kadar sıcak olursa olsun hoş bir hareket değil... Yani duygularınıza karşılık vermeyip buna rağmen sizinle yakınlaşması sizi hayatında tutup okula başladığında orada yeni bir aday çıkana kadar sizinle iletişime devam edeceğini düşündürdü bana... Zaten sizin durumuzun adı konmadığına göre başı bağlı değil, elbette hayatına biri girebilir...

Sizin konunuza paralel bir konuya da benzer şeyler yazdım... Hayatında sevgilisi varken sizinle görüşen bir adama güzel duygular besleyip karşılık beklemeyin... Hayatınızda siz varken de başkalarıyla görüşür bu tip insanlar... Daha da fenası -hele de sizin gibi duygularını açıklamışken- ilişki sorumluluğu almadan size yakınlık gösteren adamlardan uzak durun... Aksi halde sizinle duygusal boşluklarını tatmin eder, vazgeçilmezlik duygusunu tadar gider başkasıyla ilişki yaşar... Hesap da soramaz karşı da çıkamazsınız, ortada bir ilişki yok ki herkes özgür... Sözün özü sessiz kalarak cevabını vermiş aslında, sizin yıllanmış duygularınız tatsız bir tepkisizliği hak ediyor mu?

Size umut verecek bir harekette bulunmamış, gelecek adına heyecanlanmanızı sağlayacak bir yanıt vermemiş, sizinki yılların alışkanlığı ve girişle gelişmenin sonuç beklentisi... Bugünleri unutacak yazdıklarıma hak vereceksiniz bir gün... Gerçekten sevildiğinizde bir erkeğin neler yapabileceğini görüp bu hallerinizi tebessümle anacaksınız... :ssz:

kesinlikle çok doğru yazmış kelimesi kelimesine.. tecrübeyle sabittir.ama aşk mantık dinlemiyor bazen

Oncelikle sunu soyleyeyim bizim gayet normal bir arkadasligimiz var, sevgilisi varken baska kizla konusmak ne demek? Bir insanin sevgilisi olmasi o kisinin kiz arkadaslariyla konusmamasini gerektirmez. Aradaki engeller onun uydurdugu bahaneler degil, her seyi de buraya yazacak degilim, buraya yazamadigim ama insanin hayatini derinden etkileyecek olaylar yasadigini bildigimden beni aramamis olmasini dogal karsiliyorum. O hic de senin anladigin gibi capkin, kiz duskunu ve duygusuz biri degil. Zaten oyle biri olsa ben de ona boyle duygular hissetmezdim. Ona guvenim tam bu konuda. Benim tek merak ettigim konu benimle iliski kurmak isteyip istemediginden ote o sarilma olayinin anlami. Bir erkek sadece arkadas olarak gordugu ve ona sevdigini soyleyen kiza oyle yakin sarilir mi? Soyle soliyim ben bebeklik arkadaslarima (biri erkek) o sekilde sarilmiyorum. Sevgili gibi bir sarilmaydi yakinlik acisindan. Ama bazi insanlar sicakkanli olabilir ve sariladabilirler. Erkeklerin genelde boyle durumda nasil tepkiler verdiklerini anlamak istiyorum sadece. Biraz uzun oldu ama aciklama ihtiyaci hissettim.

bence kafanı bu kadar yorma ve gorustugunde kendısıne sor ne dusundugunu senınle ya hıc gorusmesın yada sevgılı olun

Oncelikle sunu soyleyeyim bizim gayet normal bir arkadasligimiz var, sevgilisi varken baska kizla konusmak ne demek? Bir insanin sevgilisi olmasi o kisinin kiz arkadaslariyla konusmamasini gerektirmez. Aradaki engeller onun uydurdugu bahaneler degil, her seyi de buraya yazacak degilim, buraya yazamadigim ama insanin hayatini derinden etkileyecek olaylar yasadigini bildigimden beni aramamis olmasini dogal karsiliyorum. O hic de senin anladigin gibi capkin, kiz duskunu ve duygusuz biri degil. Zaten oyle biri olsa ben de ona boyle duygular hissetmezdim. Ona guvenim tam bu konuda. Benim tek merak ettigim konu benimle iliski kurmak isteyip istemediginden ote o sarilma olayinin anlami. Bir erkek sadece arkadas olarak gordugu ve ona sevdigini soyleyen kiza oyle yakin sarilir mi? Soyle soliyim ben bebeklik arkadaslarima (biri erkek) o sekilde sarilmiyorum. Sevgili gibi bir sarilmaydi yakinlik acisindan. Ama bazi insanlar sicakkanli olabilir ve sariladabilirler. Erkeklerin genelde boyle durumda nasil tepkiler verdiklerini anlamak istiyorum sadece. Biraz uzun oldu ama aciklama ihtiyaci hissettim.

Madem onu körkütük savunacaksın buraya konu açıp yorum istemene hiç gerek yokmuş
Sen böyle mutluysan aynen devam et yolun açık ola :ssz:

Madem onu körkütük savunacaksın buraya konu açıp yorum istemene hiç gerek yokmuş
Sen böyle mutluysan aynen devam et yolun açık ola :ssz:

Teşekkür ederim, lafı ağzımdan aldınız... Konu açtığında gerçeklerden bahsedildiğinde ya da kendi istediği cevabı duymadığında tepki veren konu sahiplerine gereken cevabı vermişsiniz...

Ek olarak, "Sandığın gibi çapkın, kız düşkünü, duygusuz biri değil" diye savunduğunuz kişiyi tanımıyoruz, siz ne yazdıysanız onu yorumlarız ve yazdıklarınızda siz de bunu ifade etmişsiniz zaten... Yolculukta tanışıp net üzerinden devam etmiş, sevgilisinden ayrılamama nedenlerine vakıf, bu sürede de ona aşık olmuşsunuz... Bu kişi sizin iş, mahalle vs arkadaşınız değil, onunla duygularınıza istinaden iletişimi sürdürmüşsünüz, öyle yazmışsınız, bunu inkar etmek, farklılaştırmak niye? "Sevgilisi olan erkekle konuşmak ne demek!" demişsiniz ya, işte bu demek...

Bu kişiyi tanımak da istemezdim zaten zira "Sevgilisi olması başka kızlarla görüşmesini engellemez" dediğiniz kişi sizinle konuştuğu dönemde "Türlü sebeplerden ondan ayrılamadığını söylemiş" Ardından ayrılınca da siz duygularınızı açıkladığınız halde yanıt vermemiş sarılmış belinize... Bizim de sevgilisi olan erkek arkadaşlarımız var, hayatımızda sohbet ettiğimiz tek erkek sevgilimiz ya da eşimiz değil ama hiçbiriyle sevgilisiyle ayrılıp ayrılmayacağını konuşmuyoruz, ayrıldıklarında ona özel şeyler hissettiğimizi söylemiyor, belmize sarılmasına müsade etmiyoruz... Bu forumda sevgilisi başka kızlarla konuşup akabinde terk edilen bunca genç kız varken sevgilisi olan bir adamla konuşup, ilişkileri bittiğinde hemen onunla bir birliktelik yaşama hayali kuran, hislerini açıklayan "Neden bana bu kadar sıcak sarıldı, İzmire okula gideceği için mi bana karşılık vermedi" diye soru soran bir genç kıza bu tip insanlardan uzak durması söylenir, bundan daha doğal ne var ya da neyi anlamadınız?

Forumda yaz sezonunda moda olan bir hareket de yeniden canlanacak gibi... Yazılanlara yorum yapıyoruz, istenilen cevap olmayınca "burada her şeyi anlatamam" Anlattıklarınız yeterli zaten; Sizinle konuşurken sevgilisinden ayrılamamasının sebeplerini söyledi mi? Söyledi.... Siz ilişki bittiğinde hislerinizi açtınız mı? Açtınız... Daha başka bir şey yazmanıza gerek yok ki... Durum hoş değil... Üstelik bu nahoş durumu onun tavrını çirkin bulduğumu söyleyerek ifade ettim, size söylenmiş bir şey de yoktu, anlaşılan yeterince dikkatli okumamamışsınız, bunu da dikkatli okumayacaksınız, belki tepkinizi, üslubunuzu ayarlayamayacaksınız, vs Şimdi siz yukarıdaki arkadaşın da ifade ettiği gibi onu savunacaksanız, o haklı ve harika biriyse, bizim fikrimize lüzum var mı? Sorduğunuz "Erkek sevmediği halde sıcak bir şekilde sarılır mı? ise evet sarılır, sevmediği halde yakın davranır mı, evet davranır... "Benimle ilişki düşünüp düşünmemesinden öte sarılma olayının anlamını merak ettim" demişsiniz yazdığım şartlarda siz değerlendirin anlamlı bir hareket mi...

Siz istiyorsunuz ki durumu farklı açılardan değerlendirmeyelim, siz sorun biz sadece o kısma cevap verelim... "Ona güvenim tam" diyorsunuz ama fazla iyi niyetli buldum sizi, yazdıklarınızdan hareketle bazı noktalara dikkat çektim... Birçok kadının anıları "Ona çok güveniyorum" dedikleri adamların tatsız halleriyle doludur, hemfikir olmasam da her fikre açık olurdum yerinizde olsam... Önceki yorumumda "yazdıklarımı hoşunuza gitmeyecek" dedim, haklı da çıktım, son yazdıklarım için de aynı şeyi düşünüyorum, temel noktaları kavrar, bunu bir hemcinsinizin daha temkinli ve makul davranma ricası olarak alırsanız ne ala, almazsanız da siz bilirsiniz...
:ssz:

Aslında sen herşeyin yanıtını biliyorsun madem neden buraya konu açtın anlamadım sen bu kadar güveniyorsan bu insana seninle beraber olmak isteyip istemediğini de anlarsın diye düşünüyorum bunun cevabı sende bence

Back
X