Soyle soyleyeyim, o istemedigi bir beraberligin icindeydi, birlikte oldugu insani sevmedigini ama bazi nedenlerden oturu onu birakamadigini soyledi. Ben de bundan dolayi ona olan ilgimi belli edemedim aksine ona baska erkekleri anlattim ama bu aslinda onu unutmak icin sacma bi cabaydi guya kendime bunu gosterecektim ve tabi bazi ailevi problemleri vardi.ne gibi engeller vardi özel degilse biraz acar misin? belki bununla ilgili biseydir sessiz kalmasi
anlattigin diger erkekleri gercek sanmis olabilir mi? belki de hayatinda baskasi var saniyordur.
bide iliskisi oldugunu söyledin onu sürdürmek zorundaysa bu da bi etken olabilir tabi ki.
hic acikca konusmayi denedin mi?
Dedigim gibi 2 senedir birine asigim ve onu her seyden cok seviyorum. 2 sene once bir yolculukta tanistik ve sonrasinda 2 sene boyunca arkadas olarak internet uzrinden konustuk. Benim onu sevdigimi soylemem ve arkadasca da olsa bulusmak konusunda arada bazi engeller vardi. Sonunda ben ona soylemeye karar verdim ve soyledim. O da olumlu ya da olumsuz cevap vermedi ama mutlu oldugundan ve rahatsiz olmadigindan eminim. Ayrilacakken beni duraga kadar birakmayi teklif etti ve yururken elini omzuma atti. Ona istemezse bir daha gorusmeyecegimizi soledim o da bulusmadan zevk aldigini ve yine gorusebilecegimizi soyledi. En son giderken de cok samimi bir sekilde belime sarildi ve bir sure o sekilde kaldik. Ancak o izmire okumaya gidiyor bu nedenle bir cevap vermek istememis olabilir mi ypksa tamamen arkadasligimiz bozulmasin diyemi bole davranmistir? Yakin ark degiliz ve neredeyse sadece 2 ayda bir konusuyoruz yani arkadasligini bozmak istemeyecegi kadar yakin olmadigimizi dusunuyorum. Nitekim son bir sene icinde de sadece 2 kere konustuk. Oyle yakin bir durumumuz da yok hani ama bana guvendiigni ve deger verdigini ve hayatinda bnm gibi birinin olmasini istedigini belirtti ama arkadas olmamizi bile engelleyen ve yakinlasmamizi engelleyen bazi nedenler vardi. Siz ne dusunuyorsunuz, siz olsaniz onun yerinde nasil tepki verirdiniz?
o istemedigi bir beraberligin icindeydi, birlikte oldugu insani sevmedigini ama bazi nedenlerden oturu onu birakamadigini soyledi. Ben de bundan dolayi ona olan ilgimi belli edemedim aksine ona baska erkekleri anlattim
Kafanız karışık çünkü onu seviyorsunuz ve olumsuz ihtimalleri düşünmek istemiyorsunuz... Duygusal olarak boşlukta ve yalnız hissediyor olmalısınız ki bu duruma büyük anlamlar yüklemişsiniz... Artık ortada hiçbir engel kalmamasına rağmen sizi yanıtsız bırakmasını bu nedenle anlamlandıramıyorsunuz oysa durum hiç de karmaşık değil... Bunları duymak hoşunuza gitmeyecek ama her şey bu kadar ortadayken okuyup geçmekle yetinemedim...
Her şeyden evvel seven bir erkek 2 sene internet üzerinden görüşmeyle yetinmez... Diyeceksiniz ki "Engeller vardı, istemediği bi beraberliği vardı ve bazı nedenlerden ötürü onu bırakamıyordu" İlk sıkıntı burada başlıyor zaten... Evli erkeklerin her gece eşleriyle beraber olup gayet mutlu oldukları halde oyaladıkları sevgililerine "Eşimle anlaşamıyoruz, boşanacağız, kağıt üzerinde evliyiz" demesi kadar boş bir bahane diyeceğim de evli adam hiç olmazsa boşanamadığı için bunu söylüyor, onun kafasına silah mı dayamışlar sevgilisinden ayrılmaması için? "Bazı nedenlerden ötürü bırakamamak" ne demek? Hiç de iyi çağrışımlar yapmıyor bu... Ayrıca madem kızı bırakamıyordu, şimdi nasıl bırakabildi? Her şeyi geçtim madem bırakamıyordu aynı anda sizinle netten görüşmeye neden devam etti? Hangi güvenilir erkek sevgilisi varken netten başka kızlarla konuşur?
Neredeyse 2 ayda bir, bir yıl boyunca da sadece 2 kez görüştüğünüz biri sizinle ilişki düşünüyor olsaydı bu süreyi bu denli kısıtlı tutmazdı... Seven bir erkek bırakın İzmire gitmeyi yurt dışına çıksa aşkını ilan eder de gider... Tepkisizliğinin nedeni kesinlikle bu olamaz... Zaten sebebi bu olsaydı "Orada daha ne kızlar çıkar kısmetimi kapatmayayım" anlamına gelirdi bu... Sarılmasına gelince... Siz duygularınızı açıklamışsınız, o aynı sıcaklıkla karşılık vermemiş ki siz burada neyin ters gittiğini sormak için konu açmışsınız... Bu durumda sarılması ne kadar sıcak olursa olsun hoş bir hareket değil... Yani duygularınıza karşılık vermeyip buna rağmen sizinle yakınlaşması sizi hayatında tutup okula başladığında orada yeni bir aday çıkana kadar sizinle iletişime devam edeceğini düşündürdü bana... Zaten sizin durumuzun adı konmadığına göre başı bağlı değil, elbette hayatına biri girebilir...
Sizin konunuza paralel bir konuya da benzer şeyler yazdım... Hayatında sevgilisi varken sizinle görüşen bir adama güzel duygular besleyip karşılık beklemeyin... Hayatınızda siz varken de başkalarıyla görüşür bu tip insanlar... Daha da fenası -hele de sizin gibi duygularını açıklamışken- ilişki sorumluluğu almadan size yakınlık gösteren adamlardan uzak durun... Aksi halde sizinle duygusal boşluklarını tatmin eder, vazgeçilmezlik duygusunu tadar gider başkasıyla ilişki yaşar... Hesap da soramaz karşı da çıkamazsınız, ortada bir ilişki yok ki herkes özgür... Sözün özü sessiz kalarak cevabını vermiş aslında, sizin yıllanmış duygularınız tatsız bir tepkisizliği hak ediyor mu?
Size umut verecek bir harekette bulunmamış, gelecek adına heyecanlanmanızı sağlayacak bir yanıt vermemiş, sizinki yılların alışkanlığı ve girişle gelişmenin sonuç beklentisi... Bugünleri unutacak yazdıklarıma hak vereceksiniz bir gün... Gerçekten sevildiğinizde bir erkeğin neler yapabileceğini görüp bu hallerinizi tebessümle anacaksınız...
Kafanız karışık çünkü onu seviyorsunuz ve olumsuz ihtimalleri düşünmek istemiyorsunuz... Duygusal olarak boşlukta ve yalnız hissediyor olmalısınız ki bu duruma büyük anlamlar yüklemişsiniz... Artık ortada hiçbir engel kalmamasına rağmen sizi yanıtsız bırakmasını bu nedenle anlamlandıramıyorsunuz oysa durum hiç de karmaşık değil... Bunları duymak hoşunuza gitmeyecek ama her şey bu kadar ortadayken okuyup geçmekle yetinemedim...
Her şeyden evvel seven bir erkek 2 sene internet üzerinden görüşmeyle yetinmez... Diyeceksiniz ki "Engeller vardı, istemediği bi beraberliği vardı ve bazı nedenlerden ötürü onu bırakamıyordu" İlk sıkıntı burada başlıyor zaten... Evli erkeklerin her gece eşleriyle beraber olup gayet mutlu oldukları halde oyaladıkları sevgililerine "Eşimle anlaşamıyoruz, boşanacağız, kağıt üzerinde evliyiz" demesi kadar boş bir bahane diyeceğim de evli adam hiç olmazsa boşanamadığı için bunu söylüyor, onun kafasına silah mı dayamışlar sevgilisinden ayrılmaması için? "Bazı nedenlerden ötürü bırakamamak" ne demek? Hiç de iyi çağrışımlar yapmıyor bu... Ayrıca madem kızı bırakamıyordu, şimdi nasıl bırakabildi? Her şeyi geçtim madem bırakamıyordu aynı anda sizinle netten görüşmeye neden devam etti? Hangi güvenilir erkek sevgilisi varken netten başka kızlarla konuşur?
Neredeyse 2 ayda bir, bir yıl boyunca da sadece 2 kez görüştüğünüz biri sizinle ilişki düşünüyor olsaydı bu süreyi bu denli kısıtlı tutmazdı... Seven bir erkek bırakın İzmire gitmeyi yurt dışına çıksa aşkını ilan eder de gider... Tepkisizliğinin nedeni kesinlikle bu olamaz... Zaten sebebi bu olsaydı "Orada daha ne kızlar çıkar kısmetimi kapatmayayım" anlamına gelirdi bu... Sarılmasına gelince... Siz duygularınızı açıklamışsınız, o aynı sıcaklıkla karşılık vermemiş ki siz burada neyin ters gittiğini sormak için konu açmışsınız... Bu durumda sarılması ne kadar sıcak olursa olsun hoş bir hareket değil... Yani duygularınıza karşılık vermeyip buna rağmen sizinle yakınlaşması sizi hayatında tutup okula başladığında orada yeni bir aday çıkana kadar sizinle iletişime devam edeceğini düşündürdü bana... Zaten sizin durumuzun adı konmadığına göre başı bağlı değil, elbette hayatına biri girebilir...
Sizin konunuza paralel bir konuya da benzer şeyler yazdım... Hayatında sevgilisi varken sizinle görüşen bir adama güzel duygular besleyip karşılık beklemeyin... Hayatınızda siz varken de başkalarıyla görüşür bu tip insanlar... Daha da fenası -hele de sizin gibi duygularını açıklamışken- ilişki sorumluluğu almadan size yakınlık gösteren adamlardan uzak durun... Aksi halde sizinle duygusal boşluklarını tatmin eder, vazgeçilmezlik duygusunu tadar gider başkasıyla ilişki yaşar... Hesap da soramaz karşı da çıkamazsınız, ortada bir ilişki yok ki herkes özgür... Sözün özü sessiz kalarak cevabını vermiş aslında, sizin yıllanmış duygularınız tatsız bir tepkisizliği hak ediyor mu?
Size umut verecek bir harekette bulunmamış, gelecek adına heyecanlanmanızı sağlayacak bir yanıt vermemiş, sizinki yılların alışkanlığı ve girişle gelişmenin sonuç beklentisi... Bugünleri unutacak yazdıklarıma hak vereceksiniz bir gün... Gerçekten sevildiğinizde bir erkeğin neler yapabileceğini görüp bu hallerinizi tebessümle anacaksınız...
Oncelikle sunu soyleyeyim bizim gayet normal bir arkadasligimiz var, sevgilisi varken baska kizla konusmak ne demek? Bir insanin sevgilisi olmasi o kisinin kiz arkadaslariyla konusmamasini gerektirmez. Aradaki engeller onun uydurdugu bahaneler degil, her seyi de buraya yazacak degilim, buraya yazamadigim ama insanin hayatini derinden etkileyecek olaylar yasadigini bildigimden beni aramamis olmasini dogal karsiliyorum. O hic de senin anladigin gibi capkin, kiz duskunu ve duygusuz biri degil. Zaten oyle biri olsa ben de ona boyle duygular hissetmezdim. Ona guvenim tam bu konuda. Benim tek merak ettigim konu benimle iliski kurmak isteyip istemediginden ote o sarilma olayinin anlami. Bir erkek sadece arkadas olarak gordugu ve ona sevdigini soyleyen kiza oyle yakin sarilir mi? Soyle soliyim ben bebeklik arkadaslarima (biri erkek) o sekilde sarilmiyorum. Sevgili gibi bir sarilmaydi yakinlik acisindan. Ama bazi insanlar sicakkanli olabilir ve sariladabilirler. Erkeklerin genelde boyle durumda nasil tepkiler verdiklerini anlamak istiyorum sadece. Biraz uzun oldu ama aciklama ihtiyaci hissettim.
Madem onu körkütük savunacaksın buraya konu açıp yorum istemene hiç gerek yokmuş
Sen böyle mutluysan aynen devam et yolun açık ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?