- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
Arkadaşlar 2 senedır bır cocuk vardı benı gercekten sevdıgıne emındım yanı hatta yerı gelıyodu oyle zamanlar oluyodu kı normal bır erkek yeteeer dıye bagırcagı durumlarda o susup sabredıyordu.bu üniversitede bense üniye hazırlanıyorum en son yılbasından bır gun sonra telefonda konusmustuk ve o zaman koptu ip.Beni yılbasında aramamıstı yenı yılımı kutlamadı.zaten ondan oncesındede 15 gun konusmamaıstık hıc telefonda ben unıye hazırlanıorum dıye fazla konusmak ıstemıyodum.yenı yılın ertesı gun gece aradaı ben bagırdım tabı ' yenı yılın benım ıcın bır onemı yok o zaman sen arasaydın dedi ' senın ıcın onemı yoksa bundan sonra hıc arama dıyerek kapadım yuzune telefonu. o gun bu gundur konusmuyoruz aramadı bile tekrar.Normalde cırpınan bu cocuktan tık yok.Zaten kaldıgı yurttan ayrılıp arkadaslarının evınde kalıyomus oda benı kıllandırdı.ama su son 7-8 gundur oyle mal gıbıyım kı sankı bırı benı havada ucuyorken 100 metre bır ucurumdan asagı attı.hala kendıme gelemedım.Bu cocuk o cocuk değil ben bu kadar yıldan sonra bazı seylerımı ılk ve son onunla paylastıgım erkekti o. ayrımıyız değiliz ama bu ayrılıktanda beter . zaten bu olaydan sonra surdurucegımı sanmıyorum.Öss stresı bır yandan bu stres bır yandan nolur akıl verin benden daha buyuk ablalarım var burda ..