• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 senenin sonunda ...

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Arkadaşlar 2 senedır bır cocuk vardı benı gercekten sevdıgıne emındım yanı hatta yerı gelıyodu oyle zamanlar oluyodu kı normal bır erkek yeteeer dıye bagırcagı durumlarda o susup sabredıyordu.bu üniversitede bense üniye hazırlanıyorum en son yılbasından bır gun sonra telefonda konusmustuk ve o zaman koptu ip.Beni yılbasında aramamıstı yenı yılımı kutlamadı.zaten ondan oncesındede 15 gun konusmamaıstık hıc telefonda ben unıye hazırlanıorum dıye fazla konusmak ıstemıyodum.yenı yılın ertesı gun gece aradaı ben bagırdım tabı ' yenı yılın benım ıcın bır onemı yok o zaman sen arasaydın dedi ' senın ıcın onemı yoksa bundan sonra hıc arama dıyerek kapadım yuzune telefonu. o gun bu gundur konusmuyoruz aramadı bile tekrar.Normalde cırpınan bu cocuktan tık yok.Zaten kaldıgı yurttan ayrılıp arkadaslarının evınde kalıyomus oda benı kıllandırdı.ama su son 7-8 gundur oyle mal gıbıyım kı sankı bırı benı havada ucuyorken 100 metre bır ucurumdan asagı attı.hala kendıme gelemedım.Bu cocuk o cocuk değil ben bu kadar yıldan sonra bazı seylerımı ılk ve son onunla paylastıgım erkekti o. ayrımıyız değiliz ama bu ayrılıktanda beter . zaten bu olaydan sonra surdurucegımı sanmıyorum.Öss stresı bır yandan bu stres bır yandan nolur akıl verin benden daha buyuk ablalarım var burda ..

keske o kadar sert davranmasaydın arama beni diye kapatınca oda aramadı haliyle ben olsam egerki birseyler olmasını istiyorsam ileride bu insanlar arar ozur dilerdim

evet, keske o kadar sert cikmasaydin telefona. Yilbasini kutlamayanlarda var, onun icinde belki bir önemi yoktur. yanlis anlamis olabilirsin. Ben mesela erkek arkadasimla neredeyse her gece konusurum. 3 yildir birlikteyiz, yilbasindada telefonlastigimizda hic birbirmizin yeni yilini kutlamayiz..

Arkadaşlar 2 senedır bır cocuk vardı benı gercekten sevdıgıne emındım yanı hatta yerı gelıyodu oyle zamanlar oluyodu kı normal bır erkek yeteeer dıye bagırcagı durumlarda o susup sabredıyordu.bu üniversitede bense üniye hazırlanıyorum en son yılbasından bır gun sonra telefonda konusmustuk ve o zaman koptu ip.Beni yılbasında aramamıstı yenı yılımı kutlamadı.zaten ondan oncesındede 15 gun konusmamaıstık hıc telefonda ben unıye hazırlanıorum dıye fazla konusmak ıstemıyodum.yenı yılın ertesı gun gece aradaı ben bagırdım tabı ' yenı yılın benım ıcın bır onemı yok o zaman sen arasaydın dedi ' senın ıcın onemı yoksa bundan sonra hıc arama dıyerek kapadım yuzune telefonu. o gun bu gundur konusmuyoruz aramadı bile tekrar.Normalde cırpınan bu cocuktan tık yok.Zaten kaldıgı yurttan ayrılıp arkadaslarının evınde kalıyomus oda benı kıllandırdı.ama su son 7-8 gundur oyle mal gıbıyım kı sankı bırı benı havada ucuyorken 100 metre bır ucurumdan asagı attı.hala kendıme gelemedım.Bu cocuk o cocuk değil ben bu kadar yıldan sonra bazı seylerımı ılk ve son onunla paylastıgım erkekti o. ayrımıyız değiliz ama bu ayrılıktanda beter . zaten bu olaydan sonra surdurucegımı sanmıyorum.Öss stresı bır yandan bu stres bır yandan nolur akıl verin benden daha buyuk ablalarım var burda ..

arkadasim ben uc senedir biriyle cikiyorum ve bu kisi yilbasinda birak aramayi telefonuma bile cevap vermedi :)
sana dicegim kisa ve net .
erkekler ikiye ayrilir , anlayislilar ve odunlar. seninki sanirim basta duygusal denilebilirmis cunku baska bir erkegin'yeter' dicegi seylere katlaniyordu diyorsun.. aradan 15 gun gecmis konusmamissiniz ve sonucunda cocuk aramis .. yani bence bu olayin yilbasiliktan cikmis..
15 gun konusmamandan sonra , ve cocugun buna ragmen seni aramasindan sonra onun telefonu yuzune kapatman elbetteki cocukta artik 'yeter' deme istegi uyandirmis , senin deyiminle.

bence yapman gereken sey , eyer kalbini almak istiyorssan , hic birsey yokmus gibi ara . hatrini sor ..
yoksa her zaman erkekten beklenilmemeli. fazla naz asik usandirir derler. yani anlattigin kadariyla ben bu sekilde anladim tatlim.

umarim yardimci olmusumdur.

Back
X