- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
37+5 günlük hamileyim.kendimi iyi düşünmeye zorlasam da hep olumsuz düşünceler geliyor aklıma.Doğumun her adımından korkuyorum.yani bana yapılacak olan bütün işlemlerden. İlk kızımda normal doğuma kendimi çok odakladım, normal doğum yapmak için gereken her şeyi yaptım diyebilirim. Ters durduğu için sezaryene alındım,bana sorulmadan, anlatılmadan genel anestezi yapıldı, o şekilde bebeğim dünyaya geldi. Uyandığım ilk an çok ama çok acılıydı, hani bir yeriniz kesilir ya orda hiçbir uyuşukluk yok, direkt o acıyı duyarsınız. Benim için travma oldu, hiç hazır değilken, düşünmezken 2.ye hamile kaldım.şimdi doğum için annemin olduğu şehre, izmir e geldim. Devlet hastanesine gittim, takipli olmadığın için hiçbir doktor sana gün vermez, günün gelince hazırlıklı gel acilden doğuma alırız dedi. İlkinde başıma ne geleceğini bilmiyordum. Şimdi belden uyuşturmalı olsun istiyorum belki daha az ağrılı olur, uyuşuk olur hissetmem diye. Ben tam 39 hafta olunca çantamı hazırlayıp gitmeyi düşünüyorum.hiç kendisi veya bir yakını acilden girip sezaryen olan var mı? Pozitif, rahatlatacak yorumlar yazabilecek olanlar varsa lütfen bir şeyler söyleyebilir misiniz..