Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar sorum su ikinci sezeryanlariniz kacinci haftada gerceklesti yani son gune kadar bekleyen oldumu cok az kaldi doktorumla konusmadik daha iki gun sonra gorusucem bilgilendirirseniz sevinirim
Genel anestezi oldum canim buda oyle olacak bir aksilik olmazsa ikincide bir fark yoktu cok sukur 15 gune kalmadan gayet saglikli her isimi yapan biriydim
39. Haftada spinal ile 2. Sezeryan doğumumu yaptım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hatta ilk doğumdan daha kolay oldu diyebilirim. Doğumdan çıktıktan sonra dedim ki kordonlarımı bağlatmasaydım 3. çocuğu kesin doğururdum millet şaşkın şaşkın bana baktı
39. Haftada spinal ile 2. Sezeryan doğumumu yaptım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hatta ilk doğumdan daha kolay oldu diyebilirim. Doğumdan çıktıktan sonra dedim ki kordonlarımı bağlatmasaydım 3. çocuğu kesin doğururdum millet şaşkın şaşkın bana baktı