2.Sezeryan olan annelerr

sareeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
134
27
48
Hanimlar sorum su ikinci sezeryanlariniz kacinci haftada gerceklesti yani son gune kadar bekleyen oldumu cok az kaldi doktorumla konusmadik daha iki gun sonra gorusucem bilgilendirirseniz sevinirim

Ucuncu sezeryanim olacak canim ikinci 38 hafta dolmustu bu bebegimde 38 2 de insallah dogacak doktorum oyle soyledi

Ucuncu sezeryanim olacak canim ikinci 38 hafta dolmustu bu bebegimde 38 2 de insallah dogacak doktorum oyle soyledi
Anladım canim peki ikinciler daha zor diyolar senin nasil gecmisti maşallah bide 3. Yolda grnel anestezimi spinalmi oldun

Benimde 3.sezeryanim olcak.2.sezeryanda ilki gibiydi bi sikintim olmadi

Genel anestezi oldum canim buda oyle olacak bir aksilik olmazsa ikincide bir fark yoktu cok sukur 15 gune kalmadan gayet saglikli her isimi yapan biriydim

39. Haftada spinal ile 2. Sezeryan doğumumu yaptım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hatta ilk doğumdan daha kolay oldu diyebilirim. Doğumdan çıktıktan sonra dedim ki kordonlarımı bağlatmasaydım 3. çocuğu kesin doğururdum millet şaşkın şaşkın bana baktı

Masallah tek temennim o baya korkuyorum 14 gunum kaldi inşallah bende ayni seyleri soylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…