2.silik çizgisi böyle olan varmı???;??

tebrikler canım...:49::49::49::49::49:

inanırmısın benimki bu kadar bile belli olmuyordu.. gölge gibi bişey vardı sadece. tabi ben adetten 3 gün önce yapmıştım ve ertesi gün kan testiyle öğrenmiştim..

Şimdide gün sayıyorum doğuma, Allahın izniyle

tebrikler canım sevinc cıglıkları atabilirsin ben 2 ay once adet gunumde yaptım bundan bile silikti ve su anda 9+2 deyiz ....:nazar::nazar::nazar::49:

tebrikler canım...:49::49::49::49::49:

inanırmısın benimki bu kadar bile belli olmuyordu.. gölge gibi bişey vardı sadece. tabi ben adetten 3 gün önce yapmıştım ve ertesi gün kan testiyle öğrenmiştim..

Şimdide gün sayıyorum doğuma, Allahın izniyle

canımmmmmmmmmmmmmm ne güzel söylüyorsun inşallah dediklerin çıkar inşallah...kaptırmayım kendimi diyorum sonuçta net bi çizgi yok öle bozuk olabilir diyorum ama 7 test yaptım hepsinde er yada geç bu kadar belirdi 2. çizgi...sende inşallah bebişini hayırlısıyla alırsın kucağına :)))

tebrikler canım sevinc cıglıkları atabilirsin ben 2 ay once adet gunumde yaptım bundan bile silikti ve su anda 9+2 deyiz ....:nazar::nazar::nazar::49:

teşekkür ederim canım..ayyy çok heyecanlandım ya bu ay hiç beklemiyodum ben ama olursa mucize gibi olcak inşallah doğru çıkar dedikleriniz inşallah :)) beni tedirgin eden şey hiç belirtim yok...

canımmmmmmmmmmmmmm ne güzel söylüyorsun inşallah dediklerin çıkar inşallah...kaptırmayım kendimi diyorum sonuçta net bi çizgi yok öle bozuk olabilir diyorum ama 7 test yaptım hepsinde er yada geç bu kadar belirdi 2. çizgi...sende inşallah bebişini hayırlısıyla alırsın kucağına :)))

hakkında hayırlısı olsun..
adet günün geçtimi??
İnşallah gönlünün dileği gerçek olur.

Canım ben göremedim net 2. çizgiyi. İnşaallah istediğin gibi olur.

çok net değil canım zaten ama makinede iyice bulanıklaştı normalde elime aldığım da görebiliyorum ama tabiki ne kadar güvenebilirim bilmiyorum okuduklarıma göre çok çok silik çıkanların çoğu hamiş miş inşallah bende hamişimdir...senin varmı bebiş :)

su fanı dunyada benı zıyadesıyle heyecanladıran sevındıren aglatan en cok sevdıgım karedır bu, cızgılerın en guzellerı cıft cızgı .:)) Rabbım saglıkla hayırla huzurl dunyaya getırmeyı nasıp etsın canım hadı mubarek olsun :)

bu da başka bi yaptığım test 15 dk içinde oluşan sonuç bu $P1120808.webp $P1120810.webp

su fanı dunyada benı zıyadesıyle heyecanladıran sevındıren aglatan en cok sevdıgım karedır bu, cızgılerın en guzellerı cıft cızgı .:)) Rabbım saglıkla hayırla huzurl dunyaya getırmeyı nasıp etsın canım hadı mubarek olsun :)

ahhh ahhh...geçen ay bir sürü denedim silik milik hiç bişey çıkmıyordu ya diyodum içimden tamam hatalıda olsa bi kere 2 çizgi çıksında göreyim ...neyseki bu ay gördüm hatalıda olsa ölsemde gam yemem :))))

Back
X