Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canım...
inanırmısın benimki bu kadar bile belli olmuyordu.. gölge gibi bişey vardı sadece. tabi ben adetten 3 gün önce yapmıştım ve ertesi gün kan testiyle öğrenmiştim..
Şimdide gün sayıyorum doğuma, Allahın izniyle
tebrikler canım sevinc cıglıkları atabilirsin ben 2 ay once adet gunumde yaptım bundan bile silikti ve su anda 9+2 deyiz ....![]()
canımmmmmmmmmmmmmm ne güzel söylüyorsun inşallah dediklerin çıkar inşallah...kaptırmayım kendimi diyorum sonuçta net bi çizgi yok öle bozuk olabilir diyorum ama 7 test yaptım hepsinde er yada geç bu kadar belirdi 2. çizgi...sende inşallah bebişini hayırlısıyla alırsın kucağına :)))
hakkında hayırlısı olsun..
adet günün geçtimi??
İnşallah gönlünün dileği gerçek olur.
adet günüm bu gün canım...şuan gelen giden yok :) eğer olmazsam pazartesi kan vericem inşallah :)eşime 14 şubat hediyesi olur artık :)
Canım ben göremedim net 2. çizgiyi. İnşaallah istediğin gibi olur.
hamilesin :124::124: tebrikler
bir daha söyleeeeeeeeeeeeeeeee :))) inşallah canım yaaa vala bu testler beni kandırıyosa bi dahada güvenmem :)) seninde mi silikdi cnm?
adetimin geleceği gün yapmıştım. aynen böyleydi. hata olacağını sanmıyorum :)
su fanı dunyada benı zıyadesıyle heyecanladıran sevındıren aglatan en cok sevdıgım karedır bu, cızgılerın en guzellerı cıft cızgı .:)) Rabbım saglıkla hayırla huzurl dunyaya getırmeyı nasıp etsın canım hadı mubarek olsun :)