Ama asla ölen siviller yerine gelmeyecek...Hayat..
Adalet yerini bir gun bulacak.
Ölüm aramızda kol geziyor. Bu kadar terörün içerisinde tesadüfen yaşıyoruz. Evet ben bugun hayatımı tamamen bi tedasufe borçluyum ne yazık ki.Tarifi mümkün olmayan bir üzüntü içerisindeyim.
Büyük büyük dedelerimizin kanları üzerinde savaşarak kazandıkları bu topraklarda ne oyunlar dönüyor?...
Memleketimden utanır , sevemez oldum .
Hep ölümden korkar oldum.
Son zamanlar çok çok aşırı hadsizce arttı bu hainlikler.ben de ankaradayim ama haberden sonra uyyamiyorum.yeter artik yeter hergun baska biyer.
Olenleri asla geri getiremeyecegiz. Ama gelecegimize, dogmamis cocuklarimiza guzel gelecek birakmak bizlerin elindeAma asla ölen siviller yerine gelmeyecek...
Amin inşallahMasum çocuk , kadın, insanları öldüren soysuzlar hak ettigini bulur İnşaallah, Rabbim vatanımızı, milletimizi korusun.
Öyle olmuş olsa bu saldırılar bu kadar sakız gibi uzamazdi zamnimcaKeşke bu durum seni beni üzdügü gibi
bu durumun önüne geçebilecek olanları da üzse. .
Mecbur dışarı çıkacağız ve hergün sağlam kalabilmek için dua ve tesaduflerden medet umacagiz....!!!!Ben de gaziantepte yasiyorum bir ay onceki olaylarda da sokaklarda gordugum insanlar atilan sloganlari duyduktan sonra hamileligi bahane edip evden cikmiyorum okul acilinca nolacak bilmiyorum. Allah sonumuzu hayretsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?