2 sokak ötemde patlama olmuş ben taa Marmara daki annemden öğrendim :@

Zadegan

Yeteeer,,, demek yetmez ki bazen...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
1.766
1.527
63
29
Gaziantep te yaşıyorum. 2 sokak ötemde saldırı olmuş ve saldırı esnasında biz disaridaydik. Eve geldim annem mesaj atmış kızım teror saldirisi olmuş iyi misin diye. Sok oldum.
İnsanın hayatı pamuk ipliğine bağlı....
Allah sonumuzu Hayır etsin..
Yakinlarimiza gitmek isteriz havaalaninda saldırı olur. Gezmeye gideriz dibimizde saldırı olur. Evden dışarı cikmayacagiz sanırım.
Derdim siyaset değil. İki sokak ilerden eve donsem belki şu an kızım eşim ya da ben hayatta olmayacaktik. İnsan hayatına bu kadar ucuz paha bicilmesi beni çok sinirlendiriyor.

Tarifi mümkün olmayan bir üzüntü içerisindeyim.
Büyük büyük dedelerimizin kanları üzerinde savaşarak kazandıkları bu topraklarda ne oyunlar dönüyor?...
Memleketimden utanır , sevemez oldum .
Hep ölümden korkar oldum.
Ölüm aramızda kol geziyor. Bu kadar terörün içerisinde tesadüfen yaşıyoruz. Evet ben bugun hayatımı tamamen bi tedasufe borçluyum ne yazık ki.

Çok üzgünüm..
Kaçıp gitmek istiyorum.
Arkamda ailem sevdiklerim.

Her gün yeni canlar gidiyor.
Lanetlemekten bıktık, resmen alıştık.
Ben bu patlamalarda öleceğimi düşünüyorum artık.
OKB hat safhada.
Dışarı çıkamıyorum korkudan.

Nazımın dediğğ güneşli günler bir an önce gelmeli

Ben de gaziantepte yasiyorum bir ay onceki olaylarda da sokaklarda gordugum insanlar atilan sloganlari duyduktan sonra hamileligi bahane edip evden cikmiyorum okul acilinca nolacak bilmiyorum. Allah sonumuzu hayretsin.

Ben de gaziantepte yasiyorum bir ay onceki olaylarda da sokaklarda gordugum insanlar atilan sloganlari duyduktan sonra hamileligi bahane edip evden cikmiyorum okul acilinca nolacak bilmiyorum. Allah sonumuzu hayretsin.
Mecbur dışarı çıkacağız ve hergün sağlam kalabilmek için dua ve tesaduflerden medet umacagiz....!!!!

Back
X