2 soru biri elektrik çarpması birisi mist sprey

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
kızlar merhaba
1.bziim bulaşık makinası bazen elektrik veriyor hafiften boyle. dikkat ediyoruz demir taraflarına dokunmuyoruz.
ancak 2 gün önce ben bulaşıkları dizerken çok fena elektrik çarptı elimi bile çekemedim.
yüzümü yıkamaya gittiğimde dudağımın üst kısmında yanaga doğru büyükçe bir kabarıklık gördüm kıpkırmızı olmuştu.
ertesi günü ise zona gibi birşey oldu şimdi koskocaman.
2 parmak genişliğinde.
biryerde kaçak var sanırım.
baktıracağız sizin evdede bole şeyler oldumu kızlar.
valla korkumdan artık elimi bile sürmüyorum.

2.benim yanaklarımda kılcal damarlar biraz belirgin. mist sprey yatıştırıyormuş bu sprey denilen şeyi epey nette aradıysamda bulamadım. nasıl bir sprey ne işe yarar..
kızlar bilen varmı?

ya bir şey söylicem sen ne kadar şanssız bi insanmışsın böyle ya açtığın konuları hep görüyorum herşey de bi insanı mı bulur ?? bence kendini bi okuttur sen bişey var bu işte.. :44:

Elektrik kaçağı ciddi bir sorundur, bana kalırsa ucuz atlatmışsınız.
İhmal etmeyin, Allah korusun, kötü sonuçlar doğurabilir. Elektrikçi
gelene kadar plastik eldiven giyin ve çıplak ayakla gezmeyin derim
ben.

Diğerine gelince, bir eczaneye gidip danışın ve bu eczacı güvenilir
biri olsun. İnternet üzerinden edindiğimiz bilgiler gerçekten pek güvenilir
değil. Eczacınız size fikir verebilir, hatta bu spreyi belki temin edebilir.

Geçmiş olsun.

Canım merhaba...Ben de elektrik mağduruyum...

İlkokula gidiyordum o zaman.Ama sanki dün gibi aklımda.Banyo da çarptı beni hemde.Çok korkunçtu.Bütün vücudumu aldı.Yerlerin ıslak olması da cabası....

İşaret parmağımdan girmiş elektrik ve sırtımdan çıkmış.Doktor inanamadı.Ama hiç bir iz kalmadı bende çok şükür.Sadece kızarıklık vardı.Bi kaç günde geçti gitti

evet cok ciddi birşeymiş bende yeni anladım valla. bide dugunume cok az var . yüzüm inş iyileşir teşekkür ederim

çok üzüldüm keşke bende swenin gibi atlatabilseydim ama banyoda daha kötü ya. kafayı bile yarabilrs insan.

çok geçmiş olsun bizim bulaşık makinesinde de hafif bir şekilde çarpma vardı zeminin ıslaklığından kaynaklanıyormuş..

kılcal damarları da lazer yöntemiyle kesin olarak çözüyorlar.. ben kremlerin etkili olacağını bu konuda sanmıyorum..

Allah korumuş canım ya geçmiş olsun!
bir daha elini sürmeden elektrik ve tesisattan anlayan birine gösterseniz iyi olur
bizim de banyoda vardı. babam kafasına göre topraklama yapmıştı, azaldı ama tam geçmemişti

kılcal damarlar için lazer diyorlar ama lazer yüz bölgesinde riskli olduğundan kafama takılıyor :26:

Bence geç bile kalmışsınız.
Çok korkarım ben elektrikten,çarpılmıştım da bir kez.
Allahtan birşey olmamıştı ama çok garip hissetmiştim.
Bazen arabanın kapısından da hafif bir elektriklenme oluyor,ondan
bile ürküyorum.Kaldı ki bulaşık makinasına bile bile hiç dokunamam heralde.

kızlar cok sağolun.
evet elektrikçi felan çağıracağız.
ayrıca şunu belirteyim dikkatli olun EVİNİZDEKİ ALETLERDEN ELEKTRİK ÇARPIYOR, SÜREKLİ EV ALETLERİ BOZULUYOR İSE AYNI SORUN SİZDEDE VAR DEMEKTİR BİRKAÇ AY ONCE ALDIGIMIZ YENİ ÜTÜ GEÇEN AKŞAM BOZULDU .
ELEKTRİK SÜPÜRGEMİZ SÜREKLİ BOZULUYOR SİGORTA ATIYOR BUKADAR CİDDİ BİRŞEY OLDUGUNU ANLAMAMIŞTIK.
TAKİ BU YARA CIKANA KADAR.
ayrıca yüzdeki kılcal damar tedavisi lazer ile olsa bile araştırdım fena izler bırakıyormuş yaptıranların hepsi bin pişman ...
krem vsde bulamadım eczaneye soracağım. herkezin iyi dileklerine teşekkür ederim.

bütün dertlerde senimi buluyor canim yaa:))

benim en cok gicik oldugum
bazan durduk yere neye elimi sürsem carpiliyorum
bunu anlamadim gitti
cihaz falan degil yani
kapiya dokunsam
masaya dokunsam
vs ciz diye carpiyor
en sinir oldugum sey bu
anlamadim gitti walla

öncellikle geçmiş olsun kazayı ucuz atlatmışsınız acilen servisi çağırıp makineyi baktırın çok tehlikeli... diğer sorununuza gelince anladığım kadarıyla Kuperozlu bir cildiniz var yani bunun açılımı Kılcal damar genişlemesi olan bir cilt tipi.. mist sprey hakkında bir fikrim yok ama bunun için losyonlar var hatta evde kendinizinde yapabileceğiniz tarifler var pirinçunu ,asma yaprağı,muz yada başka bitkilerden kendinizde losyon hazırlayabilirsiniz.. kuperozlu ciltlerde, kanın cildin yüzeyine çıkmasına sebep olabilecek her şeyden, güneş banyolarından, çok sıcak banyodan kaçınılmalıdır.. kan dolaşımını hızlandıran maskeler, alkollü tonik ve sıkıştırıcılardan kesinlikle uzak durmalıdır. Cildinizi soğuk ve rüzgardan korumalı, uzun süre güneşte kalmamalıdır.
Besleyici özellikleri olan, nüfuz etme gücü yüksek kremler kullanmalıdırlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…