Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayperest ayperest canım nasılda güzel kelimelere dökmüşsün tamamen beni anlatmissin sanki aynen öyle ne için zayifliyoruzla başlayan mesajında çok beğendim canım bunlari unutmadan hareket etmeliyim
Çocuğunada sanada Rabbim şifa versin biran önce kız dişleri çıkarır da açıları geçer inşallah dediğin gibi sen annesin herşeyden önce düşündüğün bir evladın var allah yardımcı olsun
Aynen öyle tatlım ;)
Amiii in teşekkür ederim canım inşallah atlatırız bu dönemi çabucak..

Kızlar daha önceki hafta izne ayrılan hedef56 hedef56 ve mezun olan @_Rosebud_ hala listedeydi..
Onların silinmesi gerekirdi listede..

Tecrübeli arkadaşlar, nasıl gözünüzden kaçtı?

**2. Takım 538.Etap***

akrep33( 71 / / / %)bildirimde bulunmadı.
Zereno( 84,0 /83,5 /0,5 / %0,60)
_Rosebud_(57,7/ / / %) mezun olmak istiyor.
2BHB(62.0 /61.9/0.1/%0.60)
hedef56(68.7/// /%)izinde
bebekicin(67,8 /// %)Sabit
ayperest(54,2 / 54/ 0.2/ %0.36) hedef kilosunu 48 olarak revize etmek istiyor.
tabitabi (88.0/// %) bildirimde bulunmadı.
zayiflayacgim (74,7/73,9/0,8/%0.07) 532.Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü 531.etapta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 8e bölündü.

2.Takım ortalaması : %0,407

Arkadaş söylemiş üstelik..

Unutmayın;
Liste güncellerken bi önceki hafta izne ayrılan mezun olan kişileri siliyoruz..
Bu şekilde ortalama da düşer..

Benim dünkü menüm

İse geç kaldığından sabah 9 da pogca ve şekersiz cay
11.00de 2 kupa yesilcay
12.30da 3tane mercimek köftesi yoğurt
15.00 sade nescafe şekersiz
18.00 1 kase aşure

Spor yok sade zayifama kemerin var 15 dakika belime 15 dakika basenlerime taktim su 3.5 litre
Tatlim yogurtlu yulafi denedim mi?
212 ml kavanozlar oluyor ya onun icine yogurt koy 2 yk yulaf az biraz tarcin ve istege bagli 1/2 tk bal hepsini karistir bir gece beklet ertesi gün kahvaltiya hazir olur...dolapda beklet , kalkar kakmaz dolaptan cikar sen hazirlanincaya kadar az biraz ilir...ve yemesi 2 dk oglene kadar da hiç acikmazsin...
Ben bunun uzerine yerken 1 tk chia veya 1 tk jeten tohumu da katiyirum(bunlari sisince sevmiyorum)
Birde yulaf ben dogadan marka yulafi seviyirum tavsiye ederim...
Bu benim ve oglumun en sevdigi kahvaltidir oglumunkine hashas tohumu katiyirum cok az...

212 ml kavanozlar oluyor ya onun icine yogurt koy 2 yk yulaf az biraz tarcin ve istege bagli 1/2 tk bal hepsini karistir bir gece beklet ertesi gün kahvaltiya hazir olur...dolapda beklet , kalkar kakmaz dolaptan cikar sen hazirlanincaya kadar az biraz ilir...ve yemesi 2 dk oglene kadar da hiç acikmazsin...
Ben bunun uzerine yerken 1 tk chia veya 1 tk jeten tohumu da katiyirum(bunlari sisince sevmiyorum)
Bu benim ve oglumun en sevdigi kahvaltidir oglumunkine hashas tohumu katiyirum cok az...
Yulaf şişiyomu yoğurt içinde beklerken?

Yok canim hic denemedim yulafi nerden aliyosun market veya aktardanmi ama denerim tok tutuyosa yapmasi kolay

Ben bugün menumu erken bildiriyorum kizlar aksam evlilik yil donümümüzü kutlamaya gidicez :)

Sabah 11.30da kahvalti yagsiz tost 1kula ihlamur cay
Saat 14.00 3 tane yaprak sarma
Saat 16.30 2 kupa yesilcay
Aksam yemegi yemedim pasta yicem diye :)

Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Su 2 litre biraz daha icerim

Ben bugün menumu erken bildiriyorum kizlar aksam evlilik yil donümümüzü kutlamaya gidicez :)

Sabah 11.30da kahvalti yagsiz tost 1kula ihlamur cay
Saat 14.00 3 tane yaprak sarma
Saat 16.30 2 kupa yesilcay
Aksam yemegi yemedim pasta yicem diye :)

Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Su 2 litre biraz daha icerim
Afiyet olsun canım. Yıldönümünüz de kutlu olsunn :)

Bütün gün elektrikler yoktu resmen hiçbir şey yapamadım. Elektrikler olmadığında su da olmuyor.

Sabah09:00
2 kepekli ekmek üzerine domates peynir biber ve yunurtalı karışımdan sürüp fırında kızarttım.

Öğle 13:30
4 kaşık yoğurt
1 küçük havuç
Yeşilçay

Ara
1 elma

Akşam 19:00
2 tavyk baget
Biraz pilav

( elektrikler gelseydi fırında tavuk büryan yapacaktım olmayınca tencerede pişirdim)

Su: 2lt
Kitap: Oz
Spor: malesef

Bütün gün elektrikler yoktu resmen hiçbir şey yapamadım. Elektrikler olmadığında su da olmuyor.

2 kepekli ekmek üzerine domates peynir biber ve yunurtalı karışımdan sürüp fırında kızarttım.

4 kaşık yoğurt
1 küçük havuç
Yeşilçay

Ara
1 elma

2 tavyk baget
Biraz pilav

( elektrikler gelseydi fırında tavuk büryan yapacaktım olmayınca tencerede pişirdim)

Menü cok güZel afiyet olsun...

Iyi aksamlar hanimlar..
Sabah 9 30
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Domates biber
Ara 13.00
1 porsiyin üzüm
1 galeta
Öğlen 16 00
1 tabak kapuska 1 yk suzme yoğurt
Akdam 19 30
4 dilim palamut
2 dilim tb ekmek
Salata
1 duble raki...
1 kk peynir
2 catal kavun..
Bugün esim ve oğlum alisverise gitti bende ev temizledim...ama bitmedi tabiki de, eve geldigimden beri üstünden ustunden yapiyirdum simdi oglum uyusun fortmanto temizleyecegim....ayyyyy bu evlerin işi bitmez mi??????

menüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
2 dilim ekmek
3 çatal yumurta

ara 18.00
1 haşlanmış mısır

akşam 21.00
3 kaşık domatesli makarna
1 porsiyon kavun

2 lt su
2 saat 15 dk yürüyüş (13.550 adım)

4 kaşık yoğurt
1 küçük havuç
Yeşilçay

Ara
1 elma

2 tavyk baget
Biraz pilav

afiyet olsun canım güzel menü :)

Iyi aksamlar hanimlar..
Sabah 9 30
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Domates biber
Ara 13.00
1 porsiyin üzüm
1 galeta
Öğlen 16 00
1 tabak kapuska 1 yk suzme yoğurt
Akdam 19 30
4 dilim palamut
2 dilim tb ekmek
Salata
1 duble raki...
1 kk peynir
2 catal kavun..
Bugün esim ve oğlum alisverise gitti bende ev temizledim...ama bitmedi tabiki de, eve geldigimden beri üstünden ustunden yapiyirdum simdi oglum uyusun fortmanto temizleyecegim....ayyyyy bu evlerin işi bitmez mi??????
o işler hiç bi zaman bitmez canım :) afıyet olsun güzel menü :)

Back
X