Doğuma Hazırlık 2 tane bebek ismi anlamları ile beğenen olursa diye

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nisandakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
536
16
96
Diğer
BERA : 1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. el-Bera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe-691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti

Bu isim hem erkek hem kız ismi olarak kullanılıyor. Kuran-ı Kerim de de geçiyor.

-------

KAREL: İyi işler yapan

Bu isim de hem kız hem erkek ismi olarak kullanılıyor

Ben ikisinden birini oğluma koymayı düşünüyorum.

İkisi de bilinen bir isim olmadığı ve anlamları da güzel olduğu için benim hoşuma gitti.

nisancım nasılsın.nasıl gidiyor hamilelil.oglunda iyidir inşalla
maşallahh cok az kalmışş dogumaa

karel ismini cok begendimmmm
sen hangisini düşünüyorsun???

elara iyiyim diyeyim iyi olayım. Bu hamileliğim beni fazlaca yoruyor. Sürekli olarak artan bulantılarım var. Öyleki artık bazen kan geliyor. anti ülser ilacı kullanmaya başladım. Geceleri uyuyamıyorum KK ya girip sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. pc karşısında fazla kalmamaya çalışıyorum.

Bir ara yabancı bir site bulmuştum cinsiyet belirleme ile ilgili senin açtığın konularla aynı şeyleri takip ediyorlar fazla bir farklılık göremedim.

Ben daha isim konusunda karar veremedim. Türkçe isimler koymayı istiyorum ama anlamlarına bakınca vazgeçiyorum. Bakalım bera ve karel ismi hoşuma gitmeye başladı.
sen nasılsın inşallah yakında sizden de gönlünüzden geçenin olduğu haberini okurum.

İnan her zaman aklımdasınız. Doğum sancılarım başlar başlamaz sizler için daha içten dua edeceğim.

nisan seni Elaranin topiginden taniyorum ve benim favori ismim Bera cok begeniyorum bu ismi Rabbim banada hayirli ve saglikli bir erkek evlat nasip ederse bende bu ismi düsünüyorum ikinci ismi olarak

Back
X