Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2. testte degerlerim düstü .. Bebegim bana veda ediyorr ..
Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah. O kadar mucizevi bir olayki hamile kalmak... sözün bittiği yer işte burası kızlar...
Gönlünü ferah tutki içinde tutunmaya çalışan minicik mucize bırakmasın seni. Stres yaparsam bebeğime yaramaz diye düşün rahatlamaya çalış. Allaha emanet olun ikinizde.
silam bayadır okuyamıyordum burayı..şimdi senin adını görünce girdim cnm..gerçekten çok üzüldüm...ağlama sakın canım..hayat çok güzel..sağlığın yerinde olduğu sürece herzaman ümit var cnm..belki sana boş gelir bu sözler ama hepsi gerçek inan...belkide bir sonraki testte yine yüzün gülücek..belkide bebeğin sana inatla tutunucak..ne olur ümidini kaybetme cnm...
Canim benim ya gercekten cok üzüldüm bende sürekli senden haber varmi diye bakyiordum,ama canim belki degerin yükselir geri arkadaslarin dedi gibi belki ikizdi teki tutundu sonradan,canim dualarimiz seninle ALLAH insallah bebegni sana tutunmasini saglar...