2 Tüp bebek denemem var 33 yaşındayım?

bebetom

Teyzesinin gülü o
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
1.620
1
116
48
İçel Mersin
Merhabalar benım size sorum 3.tüp bebekte şansım yüzde kaç olur aceba kısaca evrelerımı anlatayım.Eşim 2 defa varıkosel amelıyatı oldu.Sperm sayıs 1.750 milyon yazıyor.Benım ise yumurta sayım az çıkıyor.FSH ım 9 yaşıma göre yüksek diyorlar.İlk tüp denememde orta kalıte ıkı embrıyom oluştu ve ıkısıde transfer edıldı.Kimyasal gebelığım oldu ama 5 gibi,ikinci denemede tek embrıyom çok kalıtelı ıdı.Fakat oda kimyasal gebelık oldu.Ama 34 olmuştu BHCG şimdi 3. tüp şansım ne kadar aceba hemen gidimi.Birde histeroskopi oldum rahimim tertemiz çıktı.Fakat bebekler rahime konunca çok sancım oluyor tutunamayınca neden aceba adetımde çok sancılı oluyor.Teşekkürler..mafoldumben

Merhabalar benım size sorum 3.tüp bebekte şansım yüzde kaç olur aceba kısaca evrelerımı anlatayım.Eşim 2 defa varıkosel amelıyatı oldu.Sperm sayıs 1.750 milyon yazıyor.Benım ise yumurta sayım az çıkıyor.FSH ım 9 yaşıma göre yüksek diyorlar.İlk tüp denememde orta kalıte ıkı embrıyom oluştu ve ıkısıde transfer edıldı.Kimyasal gebelığım oldu ama 5 gibi,ikinci denemede tek embrıyom çok kalıtelı ıdı.Fakat oda kimyasal gebelık oldu.Ama 34 olmuştu BHCG şimdi 3. tüp şansım ne kadar aceba hemen gidimi.Birde histeroskopi oldum rahimim tertemiz çıktı.Fakat bebekler rahime konunca çok sancım oluyor tutunamayınca neden aceba adetımde çok sancılı oluyor.Teşekkürler..mafoldumben

merhabalar sizin sürecinize baktığımızda hem sizin yumurta problemihem de eşinizin sperm problemi var fakat sizin için zaman daralıyor ilk once biokimyasal gebeliklerin sebebine yönelik iki tane seye bakmak gerekiyor biri genetik digeri de rahim filmi bunların sonuclarına göre daha da detaya inmek gerekebilir. bir de belirttiginiz gibi transfer sonrası sancınızın neden olustugunu detaylandırmak gerekiyor bu sonuca gore transfer sekliniz degistirilebillir mafolmaman gerekiyor biraz daha sabra ihtiyacın var kolay gelsin eger daha fazla sormak istediğin birsey olursa beni 05332806460 dan arayabilirsin

Hocam cewap için teşekkürler öncelikle ama benım rahim filmimde temiz size söylemeyı unuttum onu yaptırdım ben heralde bir tek genetık tanı kaldı sanırım. Onumu yaptıracagım aceba bilemiyorum ki birde rahim kanallrım dan aceba sıvı mı geliyorki sancım oluyor :1no2:

Back
X