2 tüp bebek deneyen arkadaşlar yardım

NERMXIXN1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
411
2
96
İstanbul
Ben ilk tüp bebek denememde 7 haftalık kalp atışı duyulmadı şimdi 2 tüp bebek denemek istiyorum ama histeroskopi gerekiyor diyorlar.şimdi istanbul avrupa yakası tüp bebek merkezleri histeroskopi fiyatlarını benimle paylaşırmısınız.

canım neden hiteroskopi yapılcak sen hamiş kalmışsın bitanem rabbim bakarsın kendiliğinden hamiş kalmayı nasip eğler bence azıcık bekle çok hikayeler okuduk bitanem tedaviden sonra kendiliğinden hamiş kalanları inşallah güzel haberlerini alırız bitanem

CANIM BEN TÜP BEBEK YAPTIRDIĞIM HASTANEYE GİTMEDİM BAŞKA HASTANEDE BANA İLK ÖNCE hiteroskopi YAPILMASI GEREKİYOR DEDİ

canım benimde ilk değer poziitifti..2. değer az yükselmişti...ve sonraki değerle birlikte bebekde düştü...ve bendende dr histeroskopi istedi... neden tuttuda rahimde tutunamadı diye...bende avrupa yakasındayım ama tüp bebek denediğim hastane istedi benden...ve ben yaptırmadım 2.denememi orda yapmıycam diye....fiyatıda 1.250 mişde bize 750 lira olurmuş arkadaşım......

Benımde ılk denemeden Önce yapıldı temız Çıktı bence hıstereskopıyı yaptırmadan yenı bır deneme yapma allahım gÖnlÜne gÖre versın

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM TÜP BEBEK FİYATIMI YOKSA histeroskopi FİYATIMI

amin canım ağızına sağlık

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM TÜP BEBEK FİYATIMI YOKSA histeroskopi FİYATIMI

canım histeroskopi fiyatı 1250 de biz sigortalı olduğumuz için 750 lira.....bunu ben araştırdım banada pahalı geldi....1 yıl önce yaptıranlar var 750 liraya.....fakat burdan biri 1 ay önce 350 ye yaptırmış...tüp bebek hastasiyle alakası yokmuş hastanenin...özel bi hadtanede yaptırmış yani.....benim anlamadığımda bneden bu kadar fiyatlar değişiyor....ben ilk tedaviden önce rahim filmi testi çektirmiştim...ama sigortada ve parada vermemiştim.....ama bu histeroskopiyi araştırma hastanesine sormadım....

kusum ben tuplerimi baglattim ayni ansa histereskopy yapildi.. hic birsey duymadim yani komple uyutuldum y bundan once laparoscpoyde olmustum ayildiktan sonra acimadi yani 2 gunde normal hayata dondum .ilk gun narkozun etkisi ile omuzlarimda agri oldu karnimda yoktu korkacak birsey yok

merhaba nermin 1982 ben tüp bebeğide aynı yerde yaptırdım ayrı bir ücret allmadılar tüple histereskopiye 3.5 milyar ödedim

fiyat çok iyimiş benden 1.250 histereskopi ama bu arada miyon veya rahimde herhengi bir sorun olursa fiyat farklı dedi 3.000 tüp bebek sigortalı ikisininde fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…