- Konu Sahibi NERMXIXN1982
-
canım neden hiteroskopi yapılcak sen hamiş kalmışsın bitanem rabbim bakarsın kendiliğinden hamiş kalmayı nasip eğler bence azıcık bekle çok hikayeler okuduk bitanem tedaviden sonra kendiliğinden hamiş kalanları inşallah güzel haberlerini alırız bitanem
benimde ilk denemeden önce yapıldı temiz çıktı bence histereskopiyi yaptırmadan yeni bir deneme yapma allahım gönlüne göre versin
canım benimde ilk değer poziitifti..2. değer az yükselmişti...ve sonraki değerle birlikte bebekde düştü...ve bendende dr histeroskopi istedi... neden tuttuda rahimde tutunamadı diye...bende avrupa yakasındayım ama tüp bebek denediğim hastane istedi benden...ve ben yaptırmadım 2.denememi orda yapmıycam diye....fiyatıda 1.250 mişde bize 750 lira olurmuş arkadaşım......
canım neden hiteroskopi yapılcak sen hamiş kalmışsın bitanem rabbim bakarsın kendiliğinden hamiş kalmayı nasip eğler bence azıcık bekle çok hikayeler okuduk bitanem tedaviden sonra kendiliğinden hamiş kalanları inşallah güzel haberlerini alırız bitanem
CANIM TEŞEKKÜR EDERİM TÜP BEBEK FİYATIMI YOKSA histeroskopi FİYATIMI
canım seninde allah gönünlene göre versin fiyat olarak ne kadar
bende histereskopi yaptırmak istiyorum. yaptıranlar nasıl olduğunu anlatır mı? lüüütfeen ben çok korkuyorum
merhaba nermin 1982 ben tüp bebeğide aynı yerde yaptırdım ayrı bir ücret allmadılar tüple histereskopiye 3.5 milyar ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?