• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. tup bebek negatif sonuc

melekannesi14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
1.008
97
123
37
Kizlar morelim o kadar bozukki sizinle paylasmak istedim bana bi fikir verin ilk bebegimi buyuk haftada kaybettim soluunum yetmezliginden aradan zaman gecti cocuk istedik olmadi ilk bebegimi kaybettigimden dolayi tup bebek onerdiler bilindik bir hastaneye gittim ilk negatifi yedim dindurulmus embriyolarim vardi yola devam ettim bugun test gunumdu sonuc 27 cikti biliyorum cok dusuk bir deger ilk negatifi aldigimda dr a sordim yapilcak bisimi varmi test vs diye hayir yok olana kadar deneriz gibilerine konustu ama bugunde sonuc boyle olunca bi uzuldum hastaneye ve dr a olan guvenim sarsildi negatif alanlar siz naptiniz hangi hastanede verim aldiniz nolur bir fikir verin

Canım cok zor cok haklısınnn..
Ama pes etmıcez.. Senın arastırıldımı? Sorun nedır. Negatıf sonrası arAstırma yapıldımı??

merhabÄ hanımlar 6 aylık evliyim bende bebek istiyoruz ama eşimin sprem sayısı düşük ve canlı Sperm sayısı az olduğu için tüp bebek Olur sadece dediler 2 gündür çok umutsuz durumdayım bana iyi hissetirecek şeyler söyleyin lütfen bu yol çok zor ve zahmetli görünüyor bana yardım edin

Kizlar morelim o kadar bozukki sizinle paylasmak istedim bana bi fikir verin ilk bebegimi buyuk haftada kaybettim soluunum yetmezliginden aradan zaman gecti cocuk istedik olmadi ilk bebegimi kaybettigimden dolayi tup bebek onerdiler bilindik bir hastaneye gittim ilk negatifi yedim dindurulmus embriyolarim vardi yola devam ettim bugun test gunumdu sonuc 27 cikti biliyorum cok dusuk bir deger ilk negatifi aldigimda dr a sordim yapilcak bisimi varmi test vs diye hayir yok olana kadar deneriz gibilerine konustu ama bugunde sonuc boyle olunca bi uzuldum hastaneye ve dr a olan guvenim sarsildi negatif alanlar siz naptiniz hangi hastanede verim aldiniz nolur bir fikir verin
Bende haftaya başlıyorum 2.tedavime İnanın sizin adınıza çok üzüldüm ilkini Ankara gata da yaptırmıştım 31 çıkmıştı test sonucum ben pozitif diye çok sevinmiştim ama yetersiz bir sayı olduğunu bilmiyordum bu defa GATA da değil Kayseri'de Acıbadem hastanesinde çok övülen bir doktor var Turgut aydın ona gidicem görüşmelerimi yaptım salı günü de başlıyorum tedaviye birileriyle konuşmak iyi olur diye düşündüm yaşım 24 tedirginim birde çocuk olmazsa boşatıcam derdi var bende

Arkadaşlar, bu bazen uzun ve meşakkatli bir yolculuk oluyor. Ama ümidinizi ve inancınızı kaybetmeden denemeye devam edin. Bir arkadaşım 44 yaşında bebeğine kavuştu... www.tupbebekdanis.com sitesine de bir göz atın. Belki aradığınız çözüme oradan ulaşırsınız. En başta herşeyin hayırlısı...

Back
X