• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar lüfen yazın

• Konu Sahibi Konu Sahibi gel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
140
3
96
İstanbul
arkadaşla 3 yıldır süren tedavilerden sonra tüp bebek yaptırdım ve bütün ümitlerimi tüp bebeğe bağlamıştım malesef 5 gün önce negatif sonucu aldım neler hissettiğimi kelimeler anlatmaz yılkıldım şimdide toparlanamıyorum herşey bitmiş gibi geliyor artık olamayacakmış gibi o kadar üzülüyorumki anlatılmaz evet 2. sini yaptıracağım ama hiç ümidim yok artık olmayacakmış gibi hissediyorum ben anne olamıcam diyorum sizlerde böyle hisseetinizmi ve böyle düşünüp hamile kalan varmı lütfen yazın çıldıracam ben içimin sıkıntısı geçmiyor

slm canım, ben de ikinci denemeye şubatta başlıycam ilkinde gebelik oluştu ama erken düşük oldu. çok üzüldüm ağladım yıkıldım ben anne olmayacağım dedim ama 8 ay geçti hemen hemen şimdi yeniden umutla doluyum. hayır ben anne olucam allahın izni ile. 9 defa deneyen bi arkadaşım var bu inatla şimdi o anne.. hiç umudunu kaybetme arkadaşım. anne olacaksın inşallah.. zaman ver kendine atlat ve yeniden dene..

slm canım, ben de ikinci denemeye şubatta başlıycam ilkinde gebelik oluştu ama erken düşük oldu. çok üzüldüm ağladım yıkıldım ben anne olmayacağım dedim ama 8 ay geçti hemen hemen şimdi yeniden umutla doluyum. hayır ben anne olucam allahın izni ile. 9 defa deneyen bi arkadaşım var bu inatla şimdi o anne.. hiç umudunu kaybetme arkadaşım. anne olacaksın inşallah.. zaman ver kendine atlat ve yeniden dene..

canım çok tşk ederim bende 2. si ni yaptırmak istiyorum ama sanki oda olmayacak gibi geliyor hiç ama hiç umutlu bişey düşünemiyorum bilmiyorum ne zaman değişecek bu ruh halim ama ben sanırım çok ümit bağlamışım bu tüp bebeğe olmayıncada şok tayım bununlada olmadıysa artık hiç olmaz gibi geliyor evet biliyorum kaçıncı denemede olanlarda var ama ben kendim için çok karamsarım umarım geçer bu ruh halim

canım çok tşk ederim bende 2. si ni yaptırmak istiyorum ama sanki oda olmayacak gibi geliyor hiç ama hiç umutlu bişey düşünemiyorum bilmiyorum ne zaman değişecek bu ruh halim ama ben sanırım çok ümit bağlamışım bu tüp bebeğe olmayıncada şok tayım bununlada olmadıysa artık hiç olmaz gibi geliyor evet biliyorum kaçıncı denemede olanlarda var ama ben kendim için çok karamsarım umarım geçer bu ruh halim

emin ol geçicek canım..dediğim gibi biraz zaman tanı kendine.. çocuksuzken hayatın tadını çıkart.. çünkü eninde sonunda olucak inan buna olunca çok çekicezzçok :)

canımm benimde ilk denememde olmadıı..bebeğim tutmuştuu fakat değerim az yükseldii ardındandaa değerimle birliktee bebekde düştüü..hatta başka gittiğim hastane boş gebelik yaşadığımı sölemiştii....
neysee o günlerii atlattım ve şuanda 2.denemedeyimm ve yarın sonuç alıcam......
hiç bir zaman anne olmıycam diye düşünmedimm....olana kadar gücüm yettiği kadarr denemek istiyorumm...ben ilk tedaviden sonrada senin gibi hayal kırıklığına uğramadım...elimde olsa hiç beklemeden 2.denemeye başlardım..ama beklemek zorundaydım ve bekledimm....
sonucunu yenii almışsınn bunlarda geçicekk..ve yeniden kalkıpp 2.denemeniii yapıcann ve inşş bu sefer yüzün gülücek..
rabbim tüm evlat isteyen herkese evlat nasip etsin sanada,banada,herkese inşş...

canımm benimde ilk denememde olmadıı..bebeğim tutmuştuu fakat değerim az yükseldii ardındandaa değerimle birliktee bebekde düştüü..hatta başka gittiğim hastane boş gebelik yaşadığımı sölemiştii....
neysee o günlerii atlattım ve şuanda 2.denemedeyimm ve yarın sonuç alıcam......
hiç bir zaman anne olmıycam diye düşünmedimm....olana kadar gücüm yettiği kadarr denemek istiyorumm...ben ilk tedaviden sonrada senin gibi hayal kırıklığına uğramadım...elimde olsa hiç beklemeden 2.denemeye başlardım..ama beklemek zorundaydım ve bekledimm....
sonucunu yenii almışsınn bunlarda geçicekk..ve yeniden kalkıpp 2.denemeniii yapıcann ve inşş bu sefer yüzün gülücek..
rabbim tüm evlat isteyen herkese evlat nasip etsin sanada,banada,herkese inşş...

amin canım çok tşk ederim umarım pozitif haberini alırız senin adına sevinir kendi adımıza birazda olsa umutlanırız sonucunu yazarsan çok sevinirim dualarım seninle

ya yokmu 2. tüp denemesiyle hamile kalan kimse lütfen yazın

gelcim böyle umutsuzluğa kapılma çok var 2. denemede hamile kalan benimde 1. de olmadı 3 ay sonra 2. yi yaptırdım hamile kaldım ama kalp atımları durdu ve aldırdım olabiliyor yani benim tek yumurta transfer edilmişti çünkü 1 tane kalmıştı belki 2 veya 3 transfer olsaydı belki diğerleri devam edecekti
hem 2. de doktorlar neden olmadını daha iyi anlıyorlar ve ona göre tedavi uyguluyorlar seninde olacak inanıyorum sende inan olurmu
allahım ol dedikten sonra her zaman olur bunada inanmak lazım

gelcim böyle umutsuzluğa kapılma çok var 2. denemede hamile kalan benimde 1. de olmadı 3 ay sonra 2. yi yaptırdım hamile kaldım ama kalp atımları durdu ve aldırdım olabiliyor yani benim tek yumurta transfer edilmişti çünkü 1 tane kalmıştı belki 2 veya 3 transfer olsaydı belki diğerleri devam edecekti
hem 2. de doktorlar neden olmadını daha iyi anlıyorlar ve ona göre tedavi uyguluyorlar seninde olacak inanıyorum sende inan olurmu
allahım ol dedikten sonra her zaman olur bunada inanmak lazım

tşk ederim canım umarım hepimiz için müjdeler gelir hayırlısıyla

gel merhaba arkadaşım 2.denemede hamile kalanlar var....Onlardan biri de benim...Ben Ağustosun 19 unda 1.denememin sonucunda negatif sonucu aldım..Hiç ara vermedim 2.yi yaptırdım..ve Eylülün 17sinde 2.nin sonucunu aldım...Değerim düşüktü ama hamileydim ve şu anda da Allaha çok şükür hamileliğim devam ediyor..21 haftalık hamileyim...Evet 1.olmayınca üzülmüştüm ama hep Allahtan hayırlısını istemiştim,negatif sonucu alıncada hayırlısı buymuş dedim....Hiç olumsuzluğa kapılmadım....Sanada aynı şeyi tavsiye edeceğim...Bir de şu var ben 41 yaşındayım...bende tutma ihtimali genç bir insana göre daha azdı ama oldu...Sen hep olumlu olmaya çalış arkadaşım...Olacak de,benimde bebeğim olacak de...Neden Olmasın?????....Allahım hepimize hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...

gel merhaba arkadaşım 2.denemede hamile kalanlar var....Onlardan biri de benim...Ben Ağustosun 19 unda 1.denememin sonucunda negatif sonucu aldım..Hiç ara vermedim 2.yi yaptırdım..ve Eylülün 17sinde 2.nin sonucunu aldım...Değerim düşüktü ama hamileydim ve şu anda da Allaha çok şükür hamileliğim devam ediyor..21 haftalık hamileyim...Evet 1.olmayınca üzülmüştüm ama hep Allahtan hayırlısını istemiştim,negatif sonucu alıncada hayırlısı buymuş dedim....Hiç olumsuzluğa kapılmadım....Sanada aynı şeyi tavsiye edeceğim...Bir de şu var ben 41 yaşındayım...bende tutma ihtimali genç bir insana göre daha azdı ama oldu...Sen hep olumlu olmaya çalış arkadaşım...Olacak de,benimde bebeğim olacak de...Neden Olmasın?????....Allahım hepimize hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...

çok tşk ederim öncelikle hayırlı olsun umarım bende alırım bu güzel müjdeyi ama sanki mucizeymiş gibi geliyor bana neden bilmiyorum bu kadar zayıf iradeli bir insanda değilim aslında ama içimde o günden beri hep sıkıntı var umarım değişir bu ruh halim diyorum ama her yazılan biraz daha umut veriyor insana

Umutsuzluğa kapılma Allah'a dua et ve her şeyin hayırlısını dile, ben ilkinde kendimi çok kaptırmıştım çok sağlıklıydım hiçbir problem yoktu, yumurtaların kalitesi çok iyi olmasına rağmen olmamıştı, yıkılmıştım kendime gelememiştim uzun bir süre ama 2.denemede Allah yüzümüze güldü şu an 12 haftalık gebeyim ama hep dua ettim Allah'a. Kimse umutlu değildi ama benim içimde ufak da olsa bir umut vardı, hiçbir zaman umudunu kaybetme, yüreğini ferah tut. Allah senin de yüzünü güldürür inşallah, bebeğini kucağında görmen ümidiyle canım. Ve sen sen ol sakın ama sakın buradaki olumsuz yazılara kulak asma, çünkü herkesin bünyesi ve uygulanan tedavileri bir değil, sen doktorunun sözünden de çıkma. Sevgiler.

Merhaba canım, ben de ikinci deneme de hamile kalanlardanım. ılkinde transfer edilen embriyoların ikisi de a kaliteydi. Ama olmadı. Arayı açmayıp iki ay sonra yeniden denedik. Allah'a şükür b kalite olmasına karşın bebişimiz inatla annesine tutundu. Hala da benimle. Allah izin verirse yaklaşık bir ay sonra kucağıma alacağım. Yazıldıysa oluyor, diyorum. Ve hep şükrediyorum. Sen de umudunu kaybetme ve vazgeçme. Umarım bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın :))

Back
X