Bebek Beslenmesi 2 ve 3 ay arası bebeği olan anneler.BURAYA

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Benim bebegim 2 bucuk aylık.....dünya tatlısı bir kizim var...gündüzleri hic uyumaz..gece uykudan uyanmaz:KK15:ya sizinkiler....4..kilo 600 gr ya biraz zayif galiba....sizde anlatın bebislerinizı buyrun:KK67:

Benim bebeğinde 2 aylık bi oğlum var bizde de akşamları çok huzursuz oluyo yemeği bile ayağımda sallarken yiyorum kilosu 5 kilo 600 gr

Benim bebegim 2 bucuk aylık.....dünya tatlısı bir kizim var...gündüzleri hic uyumaz..gece uykudan uyanmaz:KK15:ya sizinkiler....4..kilo 600 gr ya biraz zayif galiba....sizde anlatın bebislerinizı buyrun:KK67:

benim kizimda boyleydi ama meger gizli reflusu varmis. Ne zaman reflu icin ilac verdi doktor gunduzleride uyumaya basladi. Mutlaka birsey vardir cunku o kadar kucuk bir bebek gecede gunduzde cok uyur. gunduz uykusunu birakicak kadar buyuk degil

benim kizimda boyleydi ama meger gizli reflusu varmis. Ne zaman reflu icin ilac verdi doktor gunduzleride uyumaya basladi. Mutlaka birsey vardir cunku o kadar kucuk bir bebek gecede gunduzde cok uyur. gunduz uykusunu birakicak kadar buyuk degil
Gizli reflü nasil oluyor. .agrisi falanda yok. Aglamiyorda hic.sadece uyumuyor.sizinki ağlıyormjydu

Gizli reflü nasil oluyor. .agrisi falanda yok. Aglamiyorda hic.sadece uyumuyor.sizinki ağlıyormjydu

canim kusmasi yoktu kizimin. ama bazen agzindan su gelirdi, sanki su icmis gibi, yani agiz salyasi degil. Birde dikkat edildigi zaman sanki bogazinda giciklanma var gibi yapiyordu. benimde kizim aglamazdi. Ama gunduzleri tek kucagimda dik bir sekil uyurdu. biraktigim an 10 dakika sonra uyanirdi. Geceleri deliksiz uyuyan cocuk gunduzleri uyumuyordu hic. Hani diceksin anne sicakligi kokuyu falan hisseder oylede denedim tisortume sardim ve yatagina da tisortumu seriyordum sonra sardigim battaniye ile yatiriyordum. Hatta yatagini isitipta birakiyordum. yok banamisin demedi. 10 dk da geri uyaniyordu.

Normal olarak reflu her bebekte oluyor dogustan mide kapakcigi tam kapanmadigi icin. Ama genelde rahatsiz olmaz bebekler bazisi oluyor iste. Birde devamli kusan bebekler var onlar baska tabi.

Back
X