2. ve 3. Trimester'da Kahverengi Lekeler ve Su Gelmesi

TheHestia

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
13
6
6
38
Selamlar, umarım herkes iyidir.
Ben hamilelikte 26.haftadayım ancak 2 haftadır saatte birkaç damla, su şeklinde akıntım geliyor. Bembeyaz kokusuz bir akıntı. Son 2 gündür ise kahverengi lekeler buna eşlik ediyor. Doktorum kırmızıya dönerse haberleşelim dedi ama hem bu akıntı hem de lekeler beni korkutuyor. Corona nedeniyle sürekli hastaneye gitmek de riskli. Benim durumumu yaşamış olan var mı, sebebi ne olabilir?

Ben hamilelikte 26.haftadayım ancak 2 haftadır saatte birkaç damla, su şeklinde akıntım geliyor. Bembeyaz kokusuz bir akıntı. Son 2 gündür ise kahverengi lekeler buna eşlik ediyor. Doktorum kırmızıya dönerse haberleşelim dedi ama hem bu akıntı hem de lekeler beni korkutuyor. Corona nedeniyle sürekli hastaneye gitmek de riskli. Benim durumumu yaşamış olan var mı, sebebi ne olabilir?
Daha geçen hafta aynı problemi yaşadım. Progestan kullandım düzene girdi. Bence doktorunuza gidin mutlaka.

Daha geçen hafta aynı problemi yaşadım. Progestan kullandım düzene girdi. Bence doktorunuza gidin mutlaka.
Geçmiş olsun. Hormonlardan kaynaklı olduğunu ben de okumuştum, umarım benim de öyledir, bebeğe bir şey olmasın da.. Kırmızıya dönmesi riskli dedi doktorum, çağırmadı ama işte insan bir endişeleniyor. Coronavirüs kapmaktan korktuğum için gitmedim ben de, bu zamanda hamilelik de zor, insan ne yapacağını şaşırıyor

Geçmiş olsun. Hormonlardan kaynaklı olduğunu ben de okumuştum, umarım benim de öyledir, bebeğe bir şey olmasın da.. Kırmızıya dönmesi riskli dedi doktorum, çağırmadı ama işte insan bir endişeleniyor. Coronavirüs kapmaktan korktuğum için gitmedim ben de, bu zamanda hamilelik de zor, insan ne yapacağını şaşırıyor
Sadece tek seferlik özel muayehanesi olan bir doktora görünebilirsiniz. Ben de korka korka gittim. Ama iyi ki gitmişim. Gizli bir kanama oluşmuş onu gördü doktor mesela.
Bu arada yatıp dinlenmeniz de iyi olacaktır. 1 haftadır hiç iş yapmıyorum. Ayakta max. Yarım saat kesintisiz kaldım.
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Hamilelik baştan sona endişe kaynağıymış ama tabi ki de binlerce kez şükür olsun.

Mrb canım benimde 24.haftada su gibi akıntı ve lekelenmeler olmuştu şiddetli mantar ve enfeksiyon çıktı.Puruluton iyne başlandı bir sürü antibiyotik hap fitil kullamdım halâ arada lekelenme oluyor.Bende vajinada yanma kasıklarda sancıda vardı.Ama ihmale gelmez canım tedbirini alıp doktora gitmelisin.

Back
X