Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun.ben 3.bebişime hamileyim.ilk zamanlar zorlanırsın.ama alışırsın.benim çocuklarıın arası 4 yıl.ilk zamanlar bebekten zaman bulup oğlumla ilgilenememiştim.çogu gece aç yatıyodu.benim yedirmeme alışmştı.inş.sorunsuz atlatırsın![]()
insallah canim bende bu topigi negativ ve pozitif yonlerini paylasmak ve neler bekledigini anlamak icin acdimmm
ilk zamanlar zor ama sonrası çok keyifli oluyorlar.beraber oyunlar oynayıp,bişeyler paylaştığını görmek çok zevkli oluyor.ben anne olduğumu ikincide anlamıştım.2 çocuk annesiyim diyordum kendime.biraz daha olgunlaşmıştım.yemeklerimi,uykumu,gezmelerimi onlara göre ayarlıyordum.
bende 3.ye hamileyim 12 yaşında bir kızım ve 6 yaşında bir oğlum var şuan en zorlandıgım şey bulantılarım olup yatmak isterken oglumun beni yatırmaması..
cocuklar arasında yaş farkı az oldumu kıskanclık daha az oluyor gözlemlerime göre benimkilerin arası 6 yaş oldugundan kızım oglumu hala kabullenemiyor dogdugu zaman cok kıskanclık yapmıştı halada kendini onla kıyaslıyor..
yalnız şu varki ikinci bebekte ilkinde oldugu gibi zorlanmıyorsunuz tecrubeli olmak daha bir kolaylık katıyor oglumu kızıma göre daha kolay buyuttum olaylara daha hakim olabiliyorsunuz
canim insallah dedigin gibi olur ama kardesler arkadas gibi oluyor aralarinda az yas olunca bende dikkatettimdeeeee.....
benim arkadasım 2ser yas arayla dogurdu 3 cocugunuda ve masallah hiç biride kıskanclık yapmadı bırbırıne zaten onu ıdrak edebılecek yasta deillerdi![]()
ayyyyyyyyyy supersin buyuk destek oldun banaaaa seni seviyorummmm![]()
Merhaba, eylül 2009 annelerinden biliyorum seni, bir ara sıkı bir takipçisiydim oranın. Benim kızımda eylül 2009 doğumlu, oğluşum ise Ocak 2011 yani aralarında 16 ay var. Şuan biraz zorlanıyorum ve kızımın kıskançlığıda oluyor ama biraz büyüdüklerinde rahat edeceğimi düşünüyorum. Senin durumun benimkine göre daha iyi, oğlun daha da büyümüş olacak kardeşi doğduğunda. Ayrıca 2. bebek ilkine göre daha rahat büyüyor
ayyyyyy insallah dedigin gibi olur sekerrrrrrrrr....cnm benim sen hiç üzülme inan bana yaş farkının az olması daha güzel cocuklar bırbırlerıyle daha guzel anlaşıp gecınıyorlar benim abımınkılerde peş pese oldu 3 tane ve şimdi yaşları 10-9-8 bizim gelin her sene bır tane dogurdu ama masallah hepsi bir arada cok güzel buyuduler rabbim kolaylıgını verıyor merak etme..
Merhaba, eylül 2009 annelerinden biliyorum seni, bir ara sıkı bir takipçisiydim oranın. Benim kızımda eylül 2009 doğumlu, oğluşum ise Ocak 2011 yani aralarında 16 ay var. Şuan biraz zorlanıyorum ve kızımın kıskançlığıda oluyor ama biraz büyüdüklerinde rahat edeceğimi düşünüyorum. Senin durumun benimkine göre daha iyi, oğlun daha da büyümüş olacak kardeşi doğduğunda. Ayrıca 2. bebek ilkine göre daha rahat büyüyor