• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 veya daha fazla rahım filmi çektiren var mııı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filminizi doktorunuz begenmezse
Cekim acisi
Kalitesini yetersiz bulursa detayli tekrar isteyebilir.
Dusuk yada dis gebelik gbi durumlarda da
Tikanma yada yapisma olabilir diyw birdaha istenibiliyor.

Kızlar aranızda ıkı kez rahım filmi çektiren var mı
Neden 2kez çekildi yazar mısınız?
merhaba ilk düşük den sonra cektirmistim 2 yıl önce ikinci kez bebeğimi kaybettim bu ay tüp bebek için görüştüğümüz dr lar tekrar istemedi 4 boyutlu ultrason ile bakıldı rahim filmine gerek olmadığını söyledi

Rahim filminizi doktorunuz begenmezse
Cekim acisi
Kalitesini yetersiz bulursa detayli tekrar isteyebilir.
Dusuk yada dis gebelik gbi durumlarda da
Tikanma yada yapisma olabilir diyw birdaha istenibiliyor.
Ben geçen yıl rahim filmi çektirdikten 2 ay sınra dış gebelık geçiridm filme tüpler açıktı bir sıkıntı yoktu ama dış gebelık oldu
Simdi üzerinden 1 yıl 3 ay geçti dvlt hastanesıne gidiyorsun tekrar çekilmeli mi diye gerek yok diğeri 3 yıl geçerli dediler

merhaba ilk düşük den sonra cektirmistim 2 yıl önce ikinci kez bebeğimi kaybettim bu ay tüp bebek için görüştüğümüz dr lar tekrar istemedi 4 boyutlu ultrason ile bakıldı rahim filmine gerek olmadığını söyledi
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun
o ultrasonda gorunuyor demekki öyle mi

Ben geçen yıl rahim filmi çektirdikten 2 ay sınra dış gebelık geçiridm filme tüpler açıktı bir sıkıntı yoktu ama dış gebelık oldu
Simdi üzerinden 1 yıl 3 ay geçti dvlt hastanesıne gidiyorsun tekrar çekilmeli mi diye gerek yok diğeri 3 yıl geçerli dediler
Doktor tercihine bagli
Sizden gerek gormediyse istememis

Ever öyle yapacagım özele gidicem dedıgın gibi gerek görürse çekerler
Sizin nasıl çıktı rahım filmi sonucunuz
Benim temiz cikti ilkini tup bebek transfer oncesi cekilmistim bos gebelk yasayinca kurtaj oldum sonrasinda 2. Deneme icin bidaha istedi kurtajdan sonra yapisiklik vs. Olusmusmu diye oda temiz cikti bidaha transfer oldum bebegim 3 aylikti gebeligin sonlanmasi gerekti tekrar kurtaj oldum tup bebege baslarken bidaha isteyecek rahim filmini 3 kere cekilmis olucam yani

Benim temiz cikti ilkini tup bebek transfer oncesi cekilmistim bos gebelk yasayinca kurtaj oldum sonrasinda 2. Deneme icin bidaha istedi kurtajdan sonra yapisiklik vs. Olusmusmu diye oda temiz cikti bidaha transfer oldum bebegim 3 aylikti gebeligin sonlanmasi gerekti tekrar kurtaj oldum tup bebege baslarken bidaha isteyecek rahim filmini 3 kere cekilmis olucam yani
Çok geçmiş olsun canım
Dilerim en kısa zamanda herşey istedıgın gibi olur
Anestezili mi çektiriyorsun

Back
X