canım benimde temmuz sonu düşük oldu.bu önümüzdeki hafta tıp fakültesine gidicem .
7 YILDA 2 defa DOĞAL YOLDAN HAMİŞ KALDIM İKİSİDE BOŞ GEBELİK OLDU TEMMUZ 14 KÜRTAJ OLDUM DR TESTLER İSTEDİ BAZILARI YAPILDI ŞEKER YÜKLEMEMSİ BURESELLA CMVIgg poziitfmi olması gerekir bazılarınıda fakülteye sevk etcek kanpırtılaşması için daha neler oluyor sebebi hiç bişi çıkmazsa yine boş gebelik olabiliirmiyim acaba yada düşük aydınlatrsanız sevinirim bebekli günler
canım şeker yüklemesi,brusellaicmvıgg testleri neden isteniyor.bunlarla düşük arasında bağlantı mı var.sen kan pıhtılaşması testini ne zaman yaptıracaksın.uzun sürer mi ki bu test?sanırım bir günde bitmez dimi bu test.seamer testi,histeroskopi de istiyorlar mı fakültede? Sana da çok geçmiş olsun.testlerin yapıldıktan sonra ona göre tedbirini alırsın.kalbimizi ferah tutmalıyız.
ya moralim çok bozuk.tıp fakültesi araştırma için taaa kasıma gün verdi.hüngür hüngür ağlıyorum.niye bu kadar geç.
ya moralim çok bozuk.tıp fakültesi araştırma için taaa kasıma gün verdi.hüngür hüngür ağlıyorum.niye bu kadar geç.
7 YILDA 2 defa DOĞAL YOLDAN HAMİŞ KALDIM İKİSİDE BOŞ GEBELİK OLDU TEMMUZ 14 KÜRTAJ OLDUM DR TESTLER İSTEDİ BAZILARI YAPILDI ŞEKER YÜKLEMEMSİ BURESELLA CMVIgg poziitfmi olması gerekir bazılarınıda fakülteye sevk etcek kanpırtılaşması için daha neler oluyor sebebi hiç bişi çıkmazsa yine boş gebelik olabiliirmiyim acaba yada düşük aydınlatrsanız sevinirim bebekli günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?