2 yaş uyku düzeni

alyela

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
59
10
8
30
Arkadaşlar merhaba 26 aylık bebeğim var gündüz emmiyor sadece uykuya geçerken emiyor fakat o uyumadan emmeyi bıraktırıp pışpışla uyutuyorum yanında uzanıp ayakta sallanma vs istemiyor kalkıyor hemen fakat altı aylık bir gebeliğim var ve ilerliyor kendi kendine uyuyabilmesi için neler yapabilirim çok fazla yanıma gelmek istiyor benimle uyuyor ilerleyen dönemlerde ikinci bebek doğduktan sonra bana zor olacak bir sürece gireceğim siz neler yaptınız deneyimi olan var mı yardımcı olur musunuz

Benim kızımda 24 aylık ve 6 aylık hamileyim bende. Ben emzirmeyi 19 ayda tamamen bıraktım sizinki 26 aylık olmuş tamamen bırakın artık ki unutsun sonra diğer bebiş doğduğunda o da emmek ister keşke hemen bıraksaydınız. Ben şu an yatağında yanına uzanıyorum bazen pış pış bazen kolunu kaşıyorum öyle uyuyor ama gece uyanmaları bitmedi 2 kez falan uyanıyor sabahta erken kalkıyor uyku süreci her türlü zor olacak gibi.

Uyku sürecini babaya devretmektn başka çareniz yok geç geliyorsa bu süreçte 2 3 hafta kadar aileden birinin desteği lazım. Uyku saati öncesi zaman geçirip uyutma sürecini ona devredcksnz

Ben ikinciye hamile kaldığımda 16 aylıktı büyük çocuğum. Hamile kalır kalmaz sallamayı bıraktırdım yanına uzanıp kitap okuyarak yada masal anlatarak uyutmaya alıştırdım. Hem doğumda hiç zorlanmadım hemde hamileliğimde. Tabi benim bebeğim emmiyodu. Emen çocuk nasıl olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…