2 yasinda ki oglum havale gecirdi

Marit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
478
40
118
Muş
2 ay once havale gecirdi oglusum, hayatimin en kotu gunuydu . Gecen haftada franjit oldu yuksek atesten hastanede yattik gene havale gecirmesin diye. Antibiyotik verdiler ,daha 2 gun once iyilesmis gibiydi ama bugun sil bastan hic ilac icmemis gibi burun tikandi ates cikti inim inim inliyor yarin gene doktora goturucem. Antibiyotik ishal yapti poposu pismesin diye canim cikiyor. Istahsiz bir cocuk zaten. Bazen isyan edesim geliyor herseye itiraz ediyor ilac icmek istemiyor, disari cikmak istiyor , bezini degistirecegim zaman kiyamet kopuyor:(( birde yanlizim gene havale gecirir diye sabahlara kadar basinada bekleyip gunduz kahve ile ayakta duruyorum. Benim durumda olaniniz var mi deneyimli anneler bebekleriniz bikere havale gecirdikten sonra birdaha gecirdi mi?

geçmiş olsun canım ya, üzülme hep böyle büyüdü çocuklarımız olur öyle

Allah acil sifalar versin arkadasim, senin canin daha cok yaniyor elbet evladinin cani acidikca. Rabbim beterinden korusun insaallah.

LG G2 D802

2 ay once havale gecirdi oglusum, hayatimin en kotu gunuydu . Gecen haftada franjit oldu yuksek atesten hastanede yattik gene havale gecirmesin diye. Antibiyotik verdiler ,daha 2 gun once iyilesmis gibiydi ama bugun sil bastan hic ilac icmemis gibi burun tikandi ates cikti inim inim inliyor yarin gene doktora goturucem. Antibiyotik ishal yapti poposu pismesin diye canim cikiyor. Istahsiz bir cocuk zaten. Bazen isyan edesim geliyor herseye itiraz ediyor ilac icmek istemiyor, disari cikmak istiyor , bezini degistirecegim zaman kiyamet kopuyor:(( birde yanlizim gene havale gecirir diye sabahlara kadar basinada bekleyip gunduz kahve ile ayakta duruyorum. Benim durumda olaniniz var mi deneyimli anneler bebekleriniz bikere havale gecirdikten sonra birdaha gecirdi mi?

Buyuk gecmis olsun. Kardesim 3 yasindayken gecirdi havale. O zaman 8 yasindaydim ve bacagima uzanmis uyuyordu. Ne oldugunu anlayamamistim. Hemen iceri kosup soyledim kardesime bisey oluyor diye. Rahmetli anneannem hemen suyun altina tuttu ve kucakladiklari gibi annemle birlikte hastaneye goturduler. Drlar ilk mudahaleyi iyi ki yapmissiniz dedi. Buz dolu kuvette yatirdilar. Cok kotu gunler gecirdik. Hastanede bir kez daha gecirdi. Simdi 25 yasinda va masallahi var. 7-8 yasina kadar sinirlendirmeyin atesini kontrol altinda tutun demislerdi. Su an 15 yasinda olan kuzenimin bebekliginde de yasadik ayni seyleri. Cok sukur ki onun da hicbir seyi yok. Sadece ortak noktalari inatci ve sinirli bir yapilari var. Havaleden oldugunu dusundugumuz.

Umarim bir daha yasamazsiniz, Allah acil sifalar versin insallah.

Merhaba
Öncelikle gecmiş olsun
Benim oglumda 15 aylıkken gecirmişti gercekten hayatta anne babanın yasayacagı en zor deneyimlerden biri genelde genetik oluyor bende geçirmişim bebekken oglumda yasadı bunu ama allaha sükür tekrarlamadı herhangi bir sorunumuz yok inş sizinde bir daha olmaz tabi her ateste kontrollu elden bırakmanız lazım ve suanki atese neden olan rahazsızlıgı tedavi ettirirseniz iyilesip normal haline döner oglum 4 yasına geldi hala ufak bir ateste basında sabahlıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba
Öncelikle gecmiş olsun
Benim oglumda 15 aylıkken gecirmişti gercekten hayatta anne babanın yasayacagı en zor deneyimlerden biri genelde genetik oluyor bende geçirmişim bebekken oglumda yasadı bunu ama allaha sükür tekrarlamadı herhangi bir sorunumuz yok inş sizinde bir daha olmaz tabi her ateste kontrollu elden bırakmanız lazım ve suanki atese neden olan rahazsızlıgı tedavi ettirirseniz iyilesip normal haline döner oglum 4 yasına geldi hala ufak bir ateste basında sabahlıyorum

korkunuzu çok iyi anlıyoum kardeşim 3 defa geçirdi. dikkatli olun soğuk havale de olabiliyor . doktorunuzla konuşun iyice. ikisini soğuk geçirmişti:50:

korkunuzu çok iyi anlıyoum kardeşim 3 defa geçirdi. dikkatli olun soğuk havale de olabiliyor . doktorunuzla konuşun iyice. ikisini soğuk geçirmişti:50:

Allaha sükür soguk havale degil hastalıga baglı tedavi yetersiz geldiginden ates tekrarlıyordu ve havaleye neden oldu neyseki tekrarlamadı allah kimseye yaşatmasın

Back
X