2 yasinda oglum agresiff hemde cok cildircamm

sibel24

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
115
21
318
42
Kocaeli
Oglum 2 yasinda oyle agresif oyle sinirliki anlatmasi cok zor istedigi olmayinca resmen gozu donuyoo asla ikna edemiuorum kafasini yerlere vuruyo eline ne gecrse firlatiyo birden kendini geri geri yere atiuor korkuyorum beyin tranvasi gecirecek diye herseyi istiuo tencere caydanlik tost makinasi aklinza gelicek butun tehlikeli seyleei istiyor vermeyince kiyamet kopuyo kimsenin evine gidemiuorum hayir kelimesini asla kabul etmiyo sinirlenince goz temasi asla kuramiuorum oyle tehlikelibir cocukki akil almiycak herseyi yapiuo 1,5 yasindayken ocagin uzeeinden kaynar suyu koluna deevirdi kolu yandi sandalyeden dustu kafasina dikis atildi her an ne yapacakda kendine zarar verecek diye pesinde dolanmakdan harap oldum zamn gectikce sinirlerim altust olduu eve kapandim birinin evine gidince butun duzenini degistiriyorum bazen kendi sacimi basimi yoluuorum aglamaktan bagirmaktan perisan oldum ne yapsam yok iletisim kuramiuorum ne olur biraz tavsiye verin bana akil sagligim bozuldu maddi manevi sorunlarimda var kaldiramiyorum artik dayanamiuorum

aılede sınırlı olan varmı baba gıbı ama sızı cok ıyı anlıyorum boyle öocuklar çok gordum herseylerı elıne vermeklede olmuyo maaleseff

Babamiiz okadar sinirli degil normal yani ben ilk cocugumu buyuturken bunlarin yarisini bile yasamadim ilk cocugumda erkek artik abiside hafta sonlari halasina babannesine kalmaya gidiuo rahat ettmek icin bu yil ortaokula basladive daha bir aksam oturupda oglum dersine beraber calisalim diyemedim abisinede huzur vermiuo cocuk odasina gidip kapisini kapatip ders caliscak ona bile musade etmiyo kapiya tekme yumruk vuruyo kapinin onunde aglayip duruyooo korkuyorum derslerini etkiliycek oglumun diye bazen hayir dedigimiz seyleri bile sirf sussun kafamiz dinlensin diye vermek zorunda kaliuoruz inadiyla basedemiyoruzkii adini Poyraz koydum herkez eesmen adini tasiyo diuo bileydim mazlum koyrdim bee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…