Biliyorum anim bu bi sorun degil ama kücük oldugu icin tam narkozla olucak malesef ben nasil dayanicam onu oyle görmeye simdiden hayal ediyorum gözlerim doluyouyuyana kadar yaninda biri kalabilir dedi doktoru annesi olarak yaninda olmayi cok isterim ama dayanamam diye düsünüyorum bide dr benimle ugrasmasin esime sen gir uyanirkende ben girerim dedim ,oda neden zor seyler benim üstüme kaliyo dedi giricek ama oda zor dayanir gibime geliyo bide cok korkuyorum yani düsük ihtima olsada doktor her olumsuzlugu saydi o olabilir bu olabilir ama biran once yaptiralim ki büyüyünce psikolojik olarak daha fazla etkilenicegini düsünüyorum neyse hayirlisi bakalim.Varmi aranizda cocugunu tam narkozla sünet ettiren nasil uyaniyolar cok huysuz olurmu acaba yada baska seyler ne bileyim dr 8 saat önceden bisey yemesin ama ayilirken kusabilir falan biseyler saydi hep bide kimsem yok burda esim oglumu uyutunca ise gitmek zorunda ben yapayanliz kalicam allahim oglusumun yardimcisi olsun insallah mümkün oldugunca agrisiz sizisiz atlatsin bu durumu
Ben yurtdisinda yasiyorum canim ve malesef ki burdaki prosedür böyleymisAma zaten olamiyoruz ogul dün ateslendi dr en az üc gün ates tekrar cikmaz bi hastalik olusmazsa olabilir dedi ve böylece bizim randavumuz iptan olup yeni randavu taaaaaaaaaa mayisa verildi yani iki aydan fazla daha bu stresle yasiycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?