2 yasındaki oglum iştahsız ve sadece10 kilo

kayramberamveram

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
2.233
1.523
373
32
merhaba hanımlar ekimde 2 yası bitecek bi oglum var saglıklı cok sükür am iştahsız ve asırı hareketli kilo alsın die bi derdim yok ama yeterlide beslenmiyor sizce ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

aynen benim büyük oğlum gibiymiş çocuğunuz..hiiç dert etme çocukların geneli böyledir az yer e ne yapsın yavrucaklar bir cimcik mideleri var..biz ebeveynler istiyoruzki koca adamlar gibi sofrayı silip süpürsün..zamanı geldimi öyle bir yer kiii seni bile yer..oğlum şu an 21 yaşında yemeğini 2 dakika geç hazırlayayım aman aman neredeyse beni yiyecek..geçer üzülme

Bizde 3,5 yasindaki oglumun yemek sorunu yuzunden butun aile birbirimize girdik sabahama arkadasim maalesef hic bi caresi yok cocuk istahsizsa istahsiz yani bisey yapamiyosun.yok istah surubu yok Vitamin diye kendinizi maddende madende krize sokmayin herseyi denedim diyebilirim.oglum hep ayni yemiyor ,yemiyor ,yemiyooooor

insallah oyledir bide benimki asırı dagınık bir cocuk yemez ama döker kırar zaten 2 saniye oturmaz yerinda aslaa suan hamileyim bide cok zor oluyor zapdetmek pesinden kosmak

aynen canım bende denedim ama hiçmi caresi yok zaten otursa biraz belki yedigi iki lokma sey yarar ama benimkinin poposunda igne var sanki

aynen canım bende denedim ama hiçmi caresi yok zaten otursa biraz belki yedigi iki lokma sey yarar ama benimkinin poposunda igne var sanki

Aynen canim biraz bizdede hiperaktiflik var yemek yerken sandalye tepesinde 40 takla atiyoyemege konsatre olamiyo ki oturup yesinhep ayni sey birazdan,sonra,hemen gelcembende sonunda delircem

insallah oyledir bide benimki asırı dagınık bir cocuk yemez ama döker kırar zaten 2 saniye oturmaz yerinda aslaa suan hamileyim bide cok zor oluyor zapdetmek pesinden kosmak
o yaşta bir çocuk için normal,tertipi düzeni ne bilsinsen hamilesin sorun sende..hamile için çocuk bakmak o yaşta bir çocuğu peşinde koşmak tabiki zordur..keşke 6-7 yaşlarına geldiğinde tekrar hamileliğini gerçekleştirseydin..sen rahat ederdin..hem 6-7 yaşında bir çocuk bazı işleride yapar sanada yardımcı olurdu..sabret başka çaren yok..2 yaşında bir bebeği adam edemezsin henüz..eee annelik kolay değil..

canım zaten ben adam olsun demiyorum hamilelik konusuna gelince eger hayatımı kendim yönlendirseydim zaten oglum buyuyunce dusunuyordum ama rabbim ol dediyse bazı caniler gibi bebegime mi kıysaydım?ben sorunlu bi anne olsaydım senin dediginb gibi bunu yapardım zaten kendi canımdan olan bebegime kıyardım, ki ben buraya bi konu actım oglum iştahsız yardmcı olabilirmisiniz die belki tecrubeliş anneler yardım edebilir die düsünmüğstüm ama kusura bakma senin haddin olmadan cocuk sayıma karısabilecegini düsünmedim

valla ne diyeyim sende haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…