2 yaşındaki oğlum uyumuyor yardım lütfen

alyasaro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
7
0
36
İzmir
25 aylık oğlum uzun bir süredir geceleri uyumuyor..sık sık kalkıyor ya ağlıyor yada yatağından inip bizim odamıza geliyor..kalkıyorum yatağına götürüp yatırıyorum..aradan biraz geçiyor tekrar kalkıyor...artık huzurda kalmıyoo insanda...sinirlerim bozuluyor...dün nurse harvey's bitkisel şurup aldım uyku yapar diye yatmadan önce iki tatlı kaşığı verdim..yok olmadı en son 4 te yatağımıza girmek istedi çook bıraktım yatsın...çünkü yoruldum...ne yapabilirim bu durum düzelsin diye yardım lütfen

yanıtını kendin vermişsin aslında.... odanız ayrı ve o annesini koynunda istiyor... beraber uyumanın dışında gün boyunca onunla kaliteli zaman geçirmeye çalışın.. 2 yaş... zorlu bir dönem ama o daha çok minik annesi... o 5 duyusuyla sizi gece de yanında hissetmek istiyor... beraber uyumaya hemen başlayın. bol şans.

bu arada verdiğiniz bitki özlü uyku giderici maddeleride çöpe atın... çocuğunuza bilmeden ne kadar zarar veriyorsunuz.... size uykunu korktuğunuzda sırf kendi yatağınızda yatasınız diye anneniz bu bitkisel ilacı verse ne hissederdiniz? kolay gelsin.

peki yanımızda yatmasına izin verdiğimizde bunu alışkanlık haline getirmez mi? buda kendi yatağını ve odasını benimsememesine neden olmaz mı?geçen gece kalktı sık sık konuştum odasında tekrar yatırdım bir kaç kez ardı ardına tekrarladı sonra uyudu...sanırım böyle böyle geçicektir.....

geleneksel anne hatalarımız..'' karşıma aldım konuştum''...annesi o daha 25 aylık.... bebek gelişimini takip edin, okuyun.... 0-3 yaş gereksinimleri neler inceleyin... 25 aylık çocuğunuz bakalım sözünüzü ne kadar daha dinleyecek te yatağında mışıl mışıl uyuyacak... onun adına üzüldüm açıkçası. sevgiler.

merhaba benim oğlumda tam 2 yaşında geceleri sık uyanmaya başladı, geçen ay anne sütünü bıraktık rahat etmiştik uyumaya başlaıştı, ancak yine sık sık uyanmaya başladı, anne korktum diyo kabus görme dönemleriymiş bu çocukların. sanırım birazda kullanıyo :) korktum deyice akan sular duruyor, sarılıyoruz öpüyoruz yanındayız diyoruz. benim oğlum gece uyanınca yanımızda da zor uyuyor malesef yoksa alır koynuma uyurum dalınca götürürüm yerine.
ayrıca nurse harweys gaz için, 40 günlükken vermişti doktor bize, bilginize ...

Back
X