• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yasindaki oglumun ayak baş parmağı kırıldı.tecrubesi olan duyan eden bu durumi yasayan var mi

eminent8787

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
153
187
103
38
basliktanda anlayacaginiz gibi bugun kosarken düştü ve ayak baş parmagini kirdi. bantla yanindaki ayak parmagina sabitlediler.10gun sonra tekrar film cekilecek. bu durumu yasayan duyan bilen var mi?ne kadar sürede iyileşir? söz konusu evlat olunca insanin endiseleri bitmiyor.

Hiç bir bilgim yok konu hakkında
Çok geçmiş olsun demek için girdim

Allahım en yakın zamanda şifa versin tüm hastalara da oğlunuza da inşallah.

Allah şifa versin benimde kızımın 3 yaşındayken ayak en küçük parmağı ile diğer parmağının ortası çatlamıştı ve parmak kemiği kırılmıştı ..zıplarken ters hareket yapıp düştü. alçıya almadılar diye hatırlıyorum sargı bezi gibi birşeyle sarmışlardı 15 gün civarındada kaynadı..ama hala özellikle banyo yaptırırken ayağının o kısmına fazla dokundurtmaz ..

Yani büyüklerde böyle bir vaka yaşandığında jelibon yenmesi tavsiye edilir, çünkü ham maddesi kemik iliğidir kemiklerin kaynamasına fazlasıyla yardımcı.
Ama minicik yavruya da yedirilmez ki :(((( bilemedim :(
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Yasindan dolayi kirigin kolay ve duzgun kaynayacagini dusunuyorum. Allah sifa versin.

cevaplarıniz icin tesekkur ederim tabi iyi temennileriniz icinde. paca corbasi yediremem dusunmuyorum ki yesin. ama kemik alip kaynatip yemeklerine katsam iyi olur gibi. çok şükür ki onemli birsey degil. az once ceylin geldi aklıma ve derdim icin utandim. cok zor. Rabbim anasina babasina sabır versin.şu kadar ki şey bile bizleri üzerken onlarin halini düşünemiyorum.

basliktanda anlayacaginiz gibi bugun kosarken düştü ve ayak baş parmagini kirdi. bantla yanindaki ayak parmagina sabitlediler.10gun sonra tekrar film cekilecek. bu durumu yasayan duyan bilen var mi?ne kadar sürede iyileşir? söz konusu evlat olunca insanin endiseleri bitmiyor.
Küçük olduğu için kemik çabucak kaynayacaktır merak etmeyin. Ona kemikleri ile haşlanmış tavuk suyu çorbası ( köy tavuğu olsa harika olur), paça çorbası, yoğurt yedirin. Diğer vitaminlerinide eksik etmeyin. Bol bol güneşe çıkarın. Çok geçmiş olsun.

Benim başıma gelmişti ayak baş parmağımı yanındaki parmakla bandajla sabitlediler sadece 2 hafta dolmadan bandajı atıp normal yürüdüm, çocuk olduğu için daha hızlı bir iyileşme olacaktır,geçmiş olsun..

Back
X