- 2 Ağustos 2020
- 976
- 438
- 53
Evet uyku yönünden şimdilik iyi gidiyoruz inşallah hep böyle gider tabi geceleri uyanıyoruz o ayriAkşamları dinlenebiliyorsunuz ne güzel işte, bence siz de çok güzel bir uyku düzeni kurmuşsunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet uyku yönünden şimdilik iyi gidiyoruz inşallah hep böyle gider tabi geceleri uyanıyoruz o ayriAkşamları dinlenebiliyorsunuz ne güzel işte, bence siz de çok güzel bir uyku düzeni kurmuşsunuz![]()
İşte benim oğlumun düzeni bu değil 7 uyanış kahvaltı 10 en geç 11 uyku 1 -1 bucuk saat uyanınca 1 bucuk 2 öğle yemeği 3-4gibi dışarıya çıkarız genelde 1 saat falan park eve gelince banyo bazen uyur yarım saat 45 dk uyanınca 5bucuk 6 gibi akşam yemeği arkasina meyve 7 9bucuk arası akşam uykusu saatleri 1 -1 bucuk saat oynuyor tabi ara öğün yemez yani yoğurt muhallebi gibi v.b şeyler yemez meyve havuc kurabiye v.b anca22 aylık çocuk sabah 07:00 civarı kalkıp 12:30 civarı öğlen uykusu yapacak ondan önce sabah kahvaltısı sonra meyve sonra öğlen çorba uyku . Uyanında da ara öğünü alıp meyve vs dışarı çıkacaksınız . Mesela 12:30 uyudu 2 saat 15:00 de çıkacaksınız dışardan dönüşte banyo yapar akşam yemeği yer 20:00 civarı da uyku . Yoğurt alabilirsiniz yanınıza mesela termosa koyarsınız kuru meyve alabilirsiniz normal meyve elma vs zor değil ki
Zaten o şekil götürüyorum genelde ben yemek saatleri gecmesin diye yani acikti yemek saati geldi nasil yapıyorsunuz demek istedim o saatte evde olmaya dikkat etsemde disarda olduğumuzda oluyor her yerde de yediremiyorum yani zaten seçici bir çocuk o yüzden sordum eve kadar gecistiriyormusunuz yada yediğinizdenmi yiyor sadece gibiKek poaça pankek
O zaman dışarı çıkarken meyve vs alacaksınız kek meyve kuruyemiş ev yapımı meyve suyu buzlukta Poaça vs olsun çıkarıp yanınıza alırsınız yani zaten kaç saat dışarda kalıyorsunuz ki zor değil . 22 aylık bebeğin 2 uyku yaptığını ilk kez duyuyorum şaşırdım.İşte benim oğlumun düzeni bu değil 7 uyanış kahvaltı 10 en geç 11 uyku 1 -1 bucuk saat uyanınca 1 bucuk 2 öğle yemeği 3-4gibi dışarıya çıkarız genelde 1 saat falan park eve gelince banyo bazen uyur yarım saat 45 dk uyanınca 5bucuk 6 gibi akşam yemeği arkasina meyve 7 9bucuk arası akşam uykusu saatleri 1 -1 bucuk saat oynuyor tabi ara öğün yemez yani yoğurt muhallebi gibi v.b şeyler yemez meyve havuc kurabiye v.b anca
Termoslar var onlardan alıp evde ne yiyecekse ona koyup çıkabilirsiniz . Çocuk yenidoğan değil ki şuan en rahat dönemleri geldi sizeZaten o şekil götürüyorum genelde ben yemek saatleri gecmesin diye yani acikti yemek saati geldi nasil yapıyorsunuz demek istedim o saatte evde olmaya dikkat etsemde disarda olduğumuzda oluyor her yerde de yediremiyorum yani zaten seçici bir çocuk o yüzden sordum eve kadar gecistiriyormusunuz yada yediğinizdenmi yiyor sadece gibi
Uykuyu teke düşürmeye çalıştım ama sabah 12 bucuk 1 e kadar durmuyor çok huzursuzlaniyor onun yerine akşam erken uyuyor bazen meyve pogaca falan götürüyorum bazen sut götürüyorum zatenO zaman dışarı çıkarken meyve vs alacaksınız kek meyve kuruyemiş ev yapımı meyve suyu buzlukta Poaça vs olsun çıkarıp yanınıza alırsınız yani zaten kaç saat dışarda kalıyorsunuz ki zor değil . 22 aylık bebeğin 2 uyku yaptığını ilk kez duyuyorum şaşırdım.