Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bnede ıkıncıyı istyrm ilkinde hissetmştim ama hiç belirtim yoktu , bende 4 aydr denıyrm göğsüm geven ayda dediğinz gibi süt gelince olan sızıdan bu ayda oyle ama gcen ay bişey yoktu kist var adet düzensizliği yapıyr . karişk işler bat 30 ekim beklyrm artkKızlar 2. Çocuğu istiyoruz şuan adetime 4 gün var be göğüslerimdeki sızı aynı 1. Dogumumumdaki sütümun geldiği sızılar gibi adetime 7 gün kala test yaptım negatif çıktı hamile olabilirmiyim
4 aydir denemissin peki doktora gittinmi canım..yani hormonlar rahim durumu vs baktırdinmiAy bnede ıkıncıyı istyrm ilkinde hissetmştim ama hiç belirtim yoktu , bende 4 aydr denıyrm göğsüm geven ayda dediğinz gibi süt gelince olan sızıdan bu ayda oyle ama gcen ay bişey yoktu kist var adet düzensizliği yapıyr . karişk işler bat 30 ekim beklyrm artk![]()
Baktrdm bişey yok sadece yumurta bşraz gec gelişiyo dedi klomen verdı ama kullanmdm gunu varmş bilmydm4 aydir denemissin peki doktora gittinmi canım..yani hormonlar rahim durumu vs baktırdinmi
Neden hormon alacaksn canm boşver ben hiç sevmem ilaç kullanmk , düzenli ilşki denıyr musn bide iki ay az bı sure benm cok agrım vardı o yuzden gıttm dr kist varmş ondan dedi ve her ay 10 gun 1 hafta gecıyo gunum var mı yok mu stres oluyrmHayirlisi insallah..bende gittim hersey cok temiz cok iyi cikti bende yumurta da cok iyi gelişiyor hormonlar da harika ama.bu ikinci deneme olmadi galiba yine..sence klomen vs kullanmak ne kadar mantikli yani biraz daha deneme yapıp olmazsa mi kullanayim yoksa önümüzdeki ay doktora gideyim istiyim mi..ne bileyim doktor bana sen bilirsin ama yumurtan cok iyi büyümüş demisti..kafam cok karisik..![]()
Düzenli iliski denemedik aslinda duzensiz normalde sadece yumurtlama günlerinde düzenli.. benim günüm gecmiyor dakikasina kadar duzenli ama olmuyor..doktora gitmek artik istemiyorum..Neden hormon alacaksn canm boşver ben hiç sevmem ilaç kullanmk , düzenli ilşki denıyr musn bide iki ay az bı sure benm cok agrım vardı o yuzden gıttm dr kist varmş ondan dedi ve her ay 10 gun 1 hafta gecıyo gunum var mı yok mu stres oluyrm
Bende sanki hafiften sancim var..tam anlayamadim ama bugun olmazsa yarin olucakmisim gibi..belime vuruyor sanki arada..sag kasigima birde..bu ay zaten sagdan yumurtlamistim..Canım ben sanki adet olacakmısim gibi hissediyorum oyuzden hiç test yapmadim hatta netten bugün ovulasyon testi sipariş ettim artık bidahaki aya ama bende kafaya takıyorum çok önceden böyle değildim çok stresli ya olmuyorsa bundandır kesin