2 ye katlamayan Beta hcg değeri olup hamile kalan var mı?

gzel gnler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
12
1
1
36
İlk beta değerim 299 çıkmıştı 2 gün sonra 424 çıktı daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim yine mi öyle acaba

Teşekkürler sizede çok geçmiş olsun benim de hala kanama başlamadı çok yavaş düşüyor beta daha öncede kimyasal gebelik geçirmiştim onda çok hızlı düşmüştü

Arkadaşlar beta hcg dususdeyken minik minik yükselmeye başladı.240 olmuştu 277 oldu bugünde 318 olmuş diş gebelik korkusu ile bugün dr na gittim vajinal muayene yapti hayır dış gebelik değil ama içerde minik bir kese yada kist gibi bir şey görüyorum pazartesiyi bekleyelim takip edelim.dis gebelik değilse birden bu şekilde artış ve o görülen şey ne yaşayan oldu mu böyle daha önce?kimyasal da olamaz kimyasal da değerler düşer hep

Merhaba hanımlar benim son adet tarihim 6 Haziran cuma doktora gittim normal ultrasonda da vajinal ultrasonda da kese görünmedi kan verdim beta HCG 489 çıktı iki gün sonra tekrarlayalım dedi doktor testi. Yalnız çok kafam karıştı doktor bu değere göre gebesin ama bu değere göre kese görünmemesi de normal dedi bugün tekrar test verdim doktorun dediği gibi iki gün sonrası 552 çıktı yani artış az bi fikri yorumu olan var mı ?

Merhaba hanımlar benim son adet tarihim 6 Haziran cuma doktora gittim normal ultrasonda da vajinal ultrasonda da kese görünmedi kan verdim beta HCG 489 çıktı iki gün sonra tekrarlayalım dedi doktor testi. Yalnız çok kafam karıştı doktor bu değere göre gebesin ama bu değere göre kese görünmemesi de normal dedi bugün tekrar test verdim doktorun dediği gibi iki gün sonrası 552 çıktı yani artış az bi fikri yorumu olan var mı ?
Sanırım kimyasal geçiriyorsun, inşallah değildir ama görünen o, Allah sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸

Maalesef benimki dış gebelikmis arakdaslar.bugün iğne oldum inşallah tek doz iğne ile biter.
😢 Aynı durumdayız desene henüz net demedi ama öyle yüksek ihtimalle tek iğne yeterli olmayabiliyormuymuş bide acaba lekelenmeniz oldu mu benim açık pembe lekelenmem var iki gündür

😢 Aynı durumdayız desene henüz net demedi ama öyle yüksek ihtimalle tek iğne yeterli olmayabiliyormuymuş bide acaba lekelenmeniz oldu mu benim açık pembe lekelenmem var iki gündür
İnşallah olur perşembe ve pazartesi betaya bakilacak.evet geçen hafta açık kahve rengi lekelenmem olmuştu hatta sevinmistim vücut atıyor ama maalesef bugün beta iyice artmış Dr hemen müdahale edelim dedi

Nasıl bir fark var peki ikisi arasında
Ben daha önce kimyasal da geçirmiştim onda değerlerim yükseldi sonra hep düştü sıfırlandı ama şimdi düşüşte iken birden artışa geçti ve kimyasal da kısa sürede kanama başlamıştı 15 gün oldu regl tarihim geceli hala atamadi vücut vede son olarak bugün sağ tüpte bir şeyler görüyorum dedi Dr dışarda oluşmuş.cok geçmiş olsun sizede

Back
X