- 26 Mayıs 2014
- 198
- 86
- 28
- Konu Sahibi Lilith-Sama
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için çok haklısınız böyleleri insanları harcıyorhastalıklı bi tip işte bi kadına küfür eden erkekten hiç bi halt olmaz kafana takmaya değecek türden bi Ada'm değil arkadaşım. Emin ol yine yazacaktır ve yine aynı davranacaktır hiç muhattap olmamanı öneririm
Sorma guzelim ya ah ah boyle insanlar denk gelmese keske hayattatam bir dengesizmiş bence engelle gitsin yoksa iyice üzülürsün. Çok karaktersiz bir insanmış ama iyi ki kurtulmuşsun adam dalga geçecek yer alıyor.
Aman aman erkeğin böylesinden Rabbim uzak tutsun, bir daha karsılaştırmasın. Bu tiplerde cok ehlikeli. Ne cevap ver ne kaale al. Senide bilen biliyor, onu da.Merhaba benim 2 yil once bir erkek arkadasim oldu bi sekilde ayrildik kavgali bi bitis yasamistik sosyal hesaplarindan engelledi bazi kisilerden duyuyorum hakkimda arkamdan konusuyor diye bazen aklima aramizda gecen konusulan veya dertlestigim ozel konularida anlatiyormudur diye bir ara mesajla nasilsin demisti yazmiycaktim ama yazmak zorunda kaldim kalbimin sesi yokmu ah ah neyse biraz tartismsliya gitti ugrasacak baska birini bul felan demistim sen daha guzel eglendiriyosun felan filan diyip argo bi kelime kullandi ... git gibi bir seyler biten bitmis aylar geçmis ama niye boyle yapiyor anlamiyorum zamaninda sevmedigini soyledigi benim de sevmedigim insanlarla samimi sebebini bir turlu anlamiyorum ustelik telefon numarimida silmemis telefonundan kontrol ettim bir sekilde sizce neden boyle iliski konusunda ve erkekleri daha iyi anlayan biri bana cevap verebilirmi
Aynen canım aynen allah herkesi güzel insanlarla karşilastirmayi nasip etsin vallah şu aşkin izdirabi kadar başka bir izdirap yok tam buldun sanarsin curuk cikar yalan cikar napicagimizi bilemez hale geldik yahuAman aman erkeğin böylesinden Rabbim uzak tutsun, bir daha karsılaştırmasın. Bu tiplerde cok ehlikeli. Ne cevap ver ne kaale al. Senide bilen biliyor, onu da.
Aman allah bir daha başina boyle birini getirmesin saği sollari belli olmuyor her an yillar gecsede manyak bunlar sataşiyorbenimde başımda böyle buna benzer bir manyak olduama kurtuldum
Aman allah bir daha başina boyle birini getirmesin saği sollari belli olmuyor her an yillar gecsede manyak bunlar sataşiyorah ah pismanim zamaninda insanlara hakkimda yalan soyleyip yalniz kalicaksin diye tehdit ettiginda lafimi diyebilseydim sevgi işte yok mu akil mantik birakmiyor pislik
Öyle canım da bu dönemde dost bile düşman oluyorzaten gerçek dostların o çocugun yalanlarına kanmaz canım bende zamanında rezil oldum iftiralar yüzünden ALLAHA havale ediyorum.
amin amin inşallahhhhh, fitil fitil gelsin burunlarından. ( bu arada bölemiydi bu laf bilmiorum ama)Öyle canım da bu dönemde dost bile düşman oluyorallah hakkımızda hayırlısını versin şu dünyada insan ilişkileri çok zor yıllarca tanıdığın insanın samimiyetinden şüphe duyarken hiç tanımadığın insan daha samimi gelebiliyor tuhaf tuhaf kötü insanlarında yanlarına kalmaz elbet başlarına gelir bize yaptıkları
Böyle canım böyle vallah ilahi adalet var allahtan yoksa dünya'nın adaleti diye bir şey yok karşıdaki insan mı duygusuzmu anlamıyor öküzleramin amin inşallahhhhh, fitil fitil gelsin burunlarından. ( bu arada bölemiydi bu laf bilmiorum ama)
Öyle canım da bu dönemde dost bile düşman oluyorallah hakkımızda hayırlısını versin şu dünyada insan ilişkileri çok zor yıllarca tanıdığın insanın samimiyetinden şüphe duyarken hiç tanımadığın insan daha samimi gelebiliyor tuhaf tuhaf kötü insanlarında yanlarına kalmaz elbet başlarına gelir bize yaptıkları
Sorma canım zaman oyle bir zaman ki saygi duyan insan bulmak cok zorilahi adalet tecelli bulacak bu devirde kim dost kim düşman belli degil haklısın canım bunun çok örnekleri var çevremde
Aynen canım zaten biraktim gitti takmiyorumda artik sildim aklimdanda kalbimdend cok sukur.Dengesiz biri . .
Kurtulmaya bak . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?