2 yıl sonra burnumda çökme oldu yardım edin..

darks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
160
60
98
ameliyat olalı 2 yıla yakın oldu ama burnumun sag tarafında belirgin çökme üstte çıkıntı ucunda ufak bir toplu igne şekilde çıkıntı oldu ama bn burnumun ucundan revizyon olmayı düşünüyorum lokal anestezi bnm durummumda olan arkadaşlar var mı acaba? eskisine göre buna şükür diyorum ama yinede olmak istiyorum sadullah karun var aklımda? kapalı ameliiyat?

kıkırdak yapısının zaman içinde nasıl reaksiyon vereceği önceden bilinemediğinden tahmin edilemeyen şekil problemleri olabiliyormuş.

ilk doktorunuza gitmenizi tavsiye ederim sonuçta yapışıklıkları falan en iyi ilk yapanın açabildiğini duymuştum

Ay çıldırıyorum böyle konuları gördükçe.Biz 6 ay geçse de kurtulsak hiçbişey olmadan diye zamanla gün gün beklerken 2 yıl sonrasında bile birşey olduğunu okuyunca artık cidden sinirleniyorum ya.Ne iştir bu tamamen kurtuluş yolu yokmu bu burun ne illet bişeymiş ya 1 yıl sonra sağ taraf çöker 2 yıl sonra kıkırdak çıkar yahu bunun sorun çıkmamacasına yapılacak bir önlemi ya da şartı hukuku yokmudur ya.Çok geçmiş olsun bu arada konu sahibi vallahi 3 kere ameliyat oldum 1 yılın içinde 2 yıl sonrasında dördüncüyü yaşatmasın Allahım ya:(((((OFffffffffffffffffffffffffffffff

Back
X