2 yıl sonra defnediliyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İzmir’de iki yıl önce ölen gazeteci Yaşar Sezginer’in cenazesi Ege Üniversitesi’nde kadavra olarak kullanıldıktan sonra toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi
Sitene Ekle
2-yil-sonra-defnediliyor-4926732.Jpeg

TAYLAN YILDIRIM İzmir DHA

İzmir Ticaret Gazetesi’nin İstanbul temsilciliğini yapan 74 yaşındaki Yaşar Sezginer, iki yıl önce evinde kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ölümünden 5 yıl önce vücudunun kadavra olarak kullanılması için vasiyet bırakması üzerine Sezginer’in cesedi, cenaze töreninin ardından toprağa verilmeyip Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bağışlandı.

Burada iki yıl boyunca hem tıp öğrencileri hem de uzmanlık eğitimi alan doktorlar, Sezginer’in bedeni üzerinde anatomi başta olmak üzere dersler için eğitim aldı. İki yılın ardından, Yaşar Sezginer’in cenazesinin ailesine teslimi sırasında bir de şükran töreni düzenlendi.

2 Kasım’da defnedilecek
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi’ndeki törende, tıp öğrencilerinin ve öğretim üyelerinin yanı sıra Sezginer’in eşi Berrin Sezginer ve kızı Mehveş Isı ile diğer aile yakınları hazır bulundu. Sezginer’in cenazesi, törenden sonra öğrenciler tarafından cenaze aracına kadar taşındı. Cenaze daha sonra duygulu anlar yaşayan ailesine teslim edildi. Sezginer, 2 Kasım Pazar günü İstanbul Eyüp Sultan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

aklıma mehmet pişkin geldi, demekki böyle bişey yapılabiliniyormuş

ÜRKÜNÇ.
gerçek insan formunda şişme kadınlar yapan teknoloji biyonik kadavralar yapamıyormuymuş şaşırdım:KK57:

Back
X