Bir sene olmayınca hsg cekıldım. Tek tüpüm kapalı çıktı. Bir yıl daha geçti artık nasılsa doğal yoldan olmaz diye düşünüyorduk çünkü pek çok yöntem denemiştik. Bunlar içinde soğan kürü incir havuç 4 ay klomen femera tedavisi vs. var. Soğan kürü yüzünden midem aylarca kendine gelmedi tavsiye etmiyorum bu arada.
Aşılamadan önce aklımda olan bazı yöntemleri denemek istedim hepsini bir aya sıkıştırdım. 6 defa kaplıcaya girdim kür deniyor tekrarlayan şekilde girilmesine. Ben Kuzuluk kaplıcalarına girdim pek çok kadın gebe kalmış buraya girdikten sonra, başka kaplıcalar da aynı şekilde işe yarayabilir.
Yumurtamadan bir gün önce yakı yapıştırdım üstünde aslan olan etkili bir yakı var Şanlı olması lazım ismi, hemen poponun bitim noktasına(kuyruk sokumu) yapıştırıp bir güne yakın durdurdum. Gece yatarken baya yaktı. Çıkardığımda artık çok az yakıyordu etkisi azalmıştı.
Umreden 2 tane Meryem ana otu getirmiştim bu aktarlardan alınabilir. Bunlardan birini yumurtlama günümden bir gün önce kaynar suya attım bir gün geçince karı koca birer bardak içtik sabah akşam. Diğer Meryem ana otunu normal oda sıcaklığı suda bir gün bekletip onu da sonraki gün sabah akşam içtik hemen üstüne. Bir tutam otu da karnımda taşıdım 4-5 saat kuru haliyle suya atmadan. Bir yerde okumuştum gebe kalmaya faydası var diye.
Umreden Medine cevizi diye kahverengi kabuklu bir şey getirmiştim yine çocuk sahibi olmaya yardımcı bunu kırıp içindeki parçayı kaynar suda kırmızı yengi verene kadar bekletip karı koca içtik sabah akşam birer bardak. Sonra onu cezvede 5 dakika kaynatıp sonraki gün tekrar sabah akşam içtik.
Sonrasında Adetime bir hafta kala da c-live kaşık tipi macundan kullanmaya başladım, bunu zaten bu ay gebe kalamam bir sonraki aya etki eder diye düşünmüştüm . Bu da denenebilir ben başladığım zaman muhtemelen hamile kalmıştım yarım bırakmak durumunda kaldım. Gebelik durumunda kullanımı sakıncalı olabilir.
Ovülasyon testine göre hangi günlerimin pik olduğunu biliyordum o üç günü chate akıllı zekaya sordum buna göre hangi tarihlerde kesin ilişki olmalı diye mutlaka olsun dediği günlerde ilişki oldu.
Gebe kalmadan bir ay önce masaj yaptırdım özellikle kuyrukmsokumu tarafına kuru kupa ve sıcak taş masajı yapıldı.
Ferritinim yani demir depolarım boştu son yıllarda 4 dü gebe kalmadan önceki iki ay tedavi gördüm 2 demir serumu, 5 tane B12 iğnesi oldum. Bunun da etkisi olabileceğine inanıyorum depolarım dolmuştu. Araştırmalara göre demir eksikliği sebepsiz kısırlığa neden olabiliyor.
Gebe kaldığım ay çok yoğun geçti devamlı misafirim vardı o konu üzerine çok kafa yormadım bu da kafa rahatlığı sağlamış olabilir normalde çok araştır bekler takip ederdim . Akışına bırakabilene ne mutlu
Eğer gebe kalmasaydım sırasıyla şu yöntemleri denemeyi düşünüyordum onu da paylaşayım iki yıldır bu konulara kafa yorduğum için çok araştırdım faydası olabilir : Bunları detaylı yazmıyorum nasıl olduğunu internetten araştırabilirsiniz.
Ayak altına Kına
Göbek altından kasıklara yakı yapıştırmak
Mfk yöntemi erkek ve kadın için ayrı ayrı
Çakşır suyu erkek ve kadın için ayrı ayrı
Aşılama
Tüp bebek
Vajinal sülük
Velhasıl tedavi olsak bile olmayacaksa olmaz çocuk sahibi olmak nasibimizde varsa olur hayırlısı neyse o sekılde olsun dediğimiz ve tam aşılama için tahlil zamanını beklediğimiz yani umudu doğal yoldan kestiğimiz beklemediğimiz bir anda gebelik haberini aldık çok şükür . Allah isteyen herkese nasib etsin. Allah duaları niyetleri kabul edendir bu anlattıklarım sadece birer vesile. Vesilelere tutunmanızı tavsiye ederim yeter ki isteyin peşinden gidin elinizden geleni yapın. Umarım faydası olur deneyimimin sizlere.