Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence güzel güle güle kullanın mi denir ne denir bilemedimYorum alabilir miyim
Sağolasın bana burnum büyük geliyor da sadece kemeri alıp ucunu kaldirmis burun deliklerimi ufaltmamis revizyon düşünüyorum yüzüme göre sanki büyükBence güzel güle güle kullanın mi denir ne denir bilemedim![]()
Bence zamanla şişliği inerÖnden daraltmamis
Canım gerçekten böyle yorumlar okuyunca kızıyorum ben,ne kadar güzel.burnun harikaaaa mükemmel ne istiyorsun daha.3 kez revizyon olmuş biriyim sakın ama sakinnnnnnnn3 uzak dur revizyonda.aklim varsa Heleki3 böyle sorunsuz bir bunun için sakın haa,o burnunu öle bir yaparlardı hayatım kararır bakkk valla.aklindan sil.su barbiye burnunu kafanızdan çıkarın artık,burun herkessde farklı,yapısı derisi.ve burun her yüze olmaz .olmaazzzzz,burna değil genele yüze odaklan lütfen ,sorunumuz bu bence ,doktorum harika iş çıkarmış. Eline sağlık. Çok güzel.olmus güle güle kullan.Sağolasın bana burnum büyük geliyor da sadece kemeri alıp ucunu kaldirmis burun deliklerimi ufaltmamis revizyon düşünüyorum yüzüme göre sanki büyük
Çok güzel olmuş deriniz nasıldı ince mi orta mı kalın mı?Yorum alabilir miyim
2 yıllık burunda ödem kalmaz kızlar.Doktorların şikayet eden hastaya uydurması