2 yıllık burnum sizce nasil

mineli

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
664
92
298
Çankırı
Yorum alabilir miyim

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-01-22-55-32-27.webp
    Screenshot_2023-09-01-22-55-32-27.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 446
  • Screenshot_2023-09-01-22-54-32-57.webp
    Screenshot_2023-09-01-22-54-32-57.webp
    4 KB · Görüntüleme: 431
İdare eder çokta güzel olmamis yani önden daha küçük yapabilirdi

Bence gayet tatlı bir burun özellikle profilden çok beğendim. Bence nefes alma sıkıntınız yoksa hiç revizyonla uğraşmayın sonuçta her ameliyat bir risk.

Çok doğal duruyor, yüzünüzle uyumlu. Doktorunuz iyi iş çıkarmış

Revizyon olup başınıza iş almayın hem önden hem yanda çok düzgün burun.büyük değil yüzünüle uyumlu olmuş doğal sorunsuz daha ne istersiniz bilmem😂

Sağolasın bana burnum büyük geliyor da sadece kemeri alıp ucunu kaldirmis burun deliklerimi ufaltmamis revizyon düşünüyorum yüzüme göre sanki büyük
Canım gerçekten böyle yorumlar okuyunca kızıyorum ben,ne kadar güzel.burnun harikaaaa mükemmel ne istiyorsun daha.3 kez revizyon olmuş biriyim sakın ama sakinnnnnnnn3 uzak dur revizyonda.aklim varsa Heleki3 böyle sorunsuz bir bunun için sakın haa,o burnunu öle bir yaparlardı hayatım kararır bakkk valla.aklindan sil.su barbiye burnunu kafanızdan çıkarın artık,burun herkessde farklı,yapısı derisi.ve burun her yüze olmaz .olmaazzzzz,burna değil genele yüze odaklan lütfen ,sorunumuz bu bence ,doktorum harika iş çıkarmış. Eline sağlık. Çok güzel.olmus güle güle kullan.🥰

Bencede gayet hoş görünüyor burnunuz kalın derilimi kalın derili burunlarda belli sınırlara kadar küçültme olduğunu okumuştum doktor yorumlarında

2 yıllık burunda ödem kalmaz kızlar.Doktorların şikayet eden hastaya uydurması o.

Tabiki ödem.olmaz 6 ay ile 12 ayda tam oturuyor ,ama ödemli diye yorum yapan olmadı sanırım.benmi gormedim

Back
X