2 yıllık ilişkım bitiyor yardım :(

sen olsan ne yaparsın

• ayrılırım

OY: 14 100,0%
  • ayrılmam

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
cnm cok uzgunum ama iste ailesi cahil kalmis naparsin .. ve bu yuzden bence sana karsi mesafeli sana uzulme diyemem biliyorum senin durumunda olmayi bile istemem ama soyle dusun senden hic bir kotuluk gormedi, hic bir hata yapmadin seviyorsun halinden belli ve onu goze alarak ayrilmak istiyorsa kendisi kaybeder sen deyil .
O yuzden ayrilmak isterse sakin tutma pisman olursa geri gelir zaten

Kaçarak uzaklaşmak en doğrusu bu tip ilişkilerden çünkü gerçekten olmuyor yani devamı gelmedikçe sen kendini kaybediyorsun.Canını vericek kadar sevmen kafasında ilişkiyi çoktan bitirmişse bir erkek kar etmiyor.Tel num değiştr sosyal ağlardan uzaklaş bir süre kafanı dinle .otur yaz sayfalarca olanı biteni artı eksi tablosu yap görsel olarak görünce beyin bazı şeyleri daha çabuk kabullenyor.VE birgün ne sebeple dönerse dönsün asla yüzüne bakmamalısın.Çünkü baktığın an kalbine en büyük silahı vermiş olursun.Dünyada 6 milyar insan varken tek kişi için kendini feda etmen hiç mantıklı değil.Onun zaten eminim o yaşa kadar bir dolu kıza çektirdiğinin.Sen sen ol asla böyle bir erkek için hırpalama kendini

ailesının doldurusuna gelerek zamanla senı yavas yavas ıcınden atmıs onda zamanın fedakarlıgın ugrunada bırsey dememıs sımdı senın ondan ayrılman ıcın de fırsat kolluyor sanal alemde coktan gozune yenı bırılerını kestırmıs guzel kardesım hayat gercekten cok acımasız:( bu benım fıkrım takmamaya calıs

ondan ayrıldım tabıkı çok uzulup gunlerce ağladım derken ayrılıgımızın 12.gunu kız arkadaşımla dışardaydık sagolsun uzulmeyım dıye avutuyordu benı kı onun bır arkadaşıyla karşılaştık neyse çocuk oturdu bızımle o akşam sohbet ettık kı benım gundemım ayrıldıgım çocuk ağlıyorum falan derken bu yenı çocuk şu an bana aşık tıpkı benım eskısıne oldugum gıbı yapmadıgı kalmıyor benım için çok da iyi biri ama olmaz hem ben hala eskısını sevıyorum hem de artık kendı meshebımden olsun ıstıyorum.

ayrıldıgın ıcın sukur edıceksın uzulme bnce ;) basta aılewı sorunlara karsı dırenmek ıstemıs ama zamanla zayıf bunyenın de getrdgı gucsuzlukle yıpranmıs we yasadıgı ılskıyı bosvermıs bı adam goruorum anlattgn ıfadede. sen bu kadar acı cekerken onun kolaya kacması karakternın zayflıgı yanında sana duydugu hıslerın azlıgından da kaynaklanıo,cnku gercekten sewen ınsan ıcın bunlar hıkayedr asılamıcak seyler deıldr o yuzden boswerrr sen uzulmee ıllakı karsına gonlune gore bırı cıkar ;)

ayrıldıgım çocuk arkadaşım dedıgı çirkin mı çirkin bir kadınla nişanlanmış inanamıyorum aldatıyomus demek benı

Zaten ilgisizlik başlıyorsa kesin aldatma çıkıyor altından. Siz ayrılmaya karar vermeden önce de baya ilgisizleşmiş ya bu da ondanmış demek ki.
Ne zaman sevgili olmuşlar da ne zaman nişanlanmaya kalkmışlar. Ne zamandır var kim bilir. Aslında nişanlanacağı kadını arayıp anlatmak (veya sormak) lazım.
Bi de arkadaşım dediği bi kadınmış. Erkeklerin kadınlarla arkadaş olabileceklerine zaten inanmıyordum. Bir örneği daha...

bence ilişkin artık ömrünü doldurmş gibi görünüyor.. sen evlilikten falan bahsetmemişsin evlilik aklında mı yok ? yoksa sevgilinden mi kaynaklanıyor bu tavrın.?

Zaten ilgisizlik başlıyorsa kesin aldatma çıkıyor altından. Siz ayrılmaya karar vermeden önce de baya ilgisizleşmiş ya bu da ondanmış demek ki.
Ne zaman sevgili olmuşlar da ne zaman nişanlanmaya kalkmışlar. Ne zamandır var kim bilir. Aslında nişanlanacağı kadını arayıp anlatmak (veya sormak) lazım.
Bi de arkadaşım dediği bi kadınmış. Erkeklerin kadınlarla arkadaş olabileceklerine zaten inanmıyordum. Bir örneği daha...

kadını aramama gerek yok zaten facesınde ıkımızın fotoları doluydu ve herkes biliyordu evlılık arefesınde oldugumuzu kadın buna ragmen kabul etmiş bellı kı

bence ilişkin artık ömrünü doldurmş gibi görünüyor.. sen evlilikten falan bahsetmemişsin evlilik aklında mı yok ? yoksa sevgilinden mi kaynaklanıyor bu tavrın.?

bız evlenecektık guya ama bır turlu olmadı hastallandı ve hastanede yattı kanser tedavisi gördu bekledım işte çıkıncada 5 ay sonra durum bu ailesının isteyecegı profılde bır kadınla ışık hızıyla nişanlandı

Back
X