- 14 Ekim 2015
- 245
- 349
- 53
- 33
Can'ım unutursun ,,, zor Zaman'lar Sevgi'yle aşılır eğer o seni sevseydi sana durumunu anlatıp bana destek olmanı istiyorum derdi boşver ölen insanı bile 1 haftada unutuyorlar sende unutursun Slow şarkılar dınleme ve bol bol güzel şarkılar dinleyip sevdiğin bi kaç arkadaşınla vakit geçir ve o güzel yüzün hep gülsün Allah yardımcın olsun...Arkadaşlar buraya sadece dertleşmek için yazıyorum derdimin hiçbir çaresi yok artık bunu kabulendim .3 ay oldu ayrılalı ilk ay çok kötü geçti pskiyatri pskolog gittim ilaç kullandım bir ay ama sonra devam etmedim dualara Allahıma sığındım .İsteğim asla barışmak değil sadece bu acı geçsin diye dua ediyorum .Ben çok güzel bir ilişkimiz var sanıyordum yanılmışım .Tabi ki kavgalarımız oludu ama hiç bir zaman çirkinleşmedik birbirimize karşı beni o kadar seviyordu ki çok güveniyordum ona.Haziran ayın da yeni bir işe girdi ve olan o zman oldu benden uzaklaşmaya başladı hep işyerin de yeni biri olayıda değil çünkü yeni bir kuruluştu ve 4 ekektiler henüz öyle birşey değil eminim .Babası kanser tedavisi görüyordu para sıkıntısı vardı çok bunaldım bana bir kaç ay zaman ver dedi .Kendimi ne zaman toplarım bilmiyorum herşey üstüste geldi dedi .Hala şoktayım ve ben tüm zamanlar senin olsun deyip bitirdim ilişkiyi .Daha birgün önce seni çok seviyorum aşkım deyip ertesi gün ben ayrılmak istiyorum diyen bir adam bu .Daha önce hiç ayrılmadık ne o ne de ben birden bu kadar seven bir adam nasıl ayrılmak ister bilmiyorum düşünmekten kafayı yiycek gibi oluyorum çok özledim ama geri adım atmıyorum heyerden tüm ortak arkadaşlarımız dahil engelledim ama hissediorum aslında gerek yoktu çünkü o geri dönmiycek bende istemiyorum ama pişmanlığını duymak isterdim bu düşünceme engel olamıyorum .Ne zaman biter bu acı ve özlem ? aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar lütfen bana akıl verin![]()