2 yillik sevgilimi babam hiç sevmedi

OnunAskiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
2
1
1
32
2 senelik bir iliskim var ve 2 gun once ailem ile tanismak icin bizim eve geldi. Babam bakislati ile bi dovmedigi kaldi cocugu gercekten cok kötüyüm. Babam asla evlenemezsin onunla adam gibi birini bulamadin falan dedi bana. Babamin sevgilimi istememe sebebi ise;

- dövmeleri olmasi (iki koluda tamamen dövmeler ile kapli, sirtinda ve bacaklarindada var)
- benden birazcik büyük olmasi (ben 92 sevgilim 78 dogumlu ama 28-30 falan gosteriyor)
- alevi olmasi
- eskiden esrar kullanmis olmasi (yillardir kullanmiyor)
- piercingleri olmasi

Bu sacmasapan liste boyle uzar gider ama soyle bir baktigimda hic biri onemli degil benim icin. Babam küplere biniyor ne zaman ondan bahsetsem annem bile yumusatamadi babami. Cok uzuluyorum gercekten, hic kimse icin vazgecmeye niyetim yok sevgioimden bundan cok eminim ama babamin rizasi olsun istiyorum. Sizce ne yapabilirim, biraz bekleyeyim mi? Yorumlara cok ihtiyacim var.

Şahsen bir baba olarak endişelenmesi çok normal. Uçuk bir tipmiş anlaşılan..
Her baba kızını daha efendi görünümlü biriyle evlendirmek ister
Tabi içini kimse bilemez ama.
Babanıza kızmayın bence sizin iyiliğinizi istiyor belli.asilik yapmayın sabredin biraz.

Babalar için genel olarak dövme-küpe-piercing gibi şeyler itici geliyor maalesef. hayat tarzı olarak uygun olmadığınızı düşünmüştür. Sen de bu konuyu gözden geçirebilirsin. Aile yapılarınız ve yaşam tarzlarınız birbirine uygun mu? Bu çok çok önemli bir şey. Ailenin içine sinmiyorsa illa ki bir bildikleri oluyor çünkü. Gözardı etmemelisin. Çok iyi düşün. "ne olursa olsun evlenicem" gibi bir düşünceye girmemeni öneririm. Ailenin rızası çok önemli.

Babanı az çok tanıyorsundur. Erkek arkadaşının dış görünüşüne tepki gösterebileceğini bilirdin. Bir de bunun üzerine "eskiden esrar kullanıyordu"yu da eklersen hangi baba olursa olsun o kişiyi damadı olarak görmek istemez. Esrar konusunun tiple alakası da yok. Artık kullanmayacağına eminsen, bunu annene babana hiç anlatmasaydın keşke.

Şaka misin kim ister evladı böyle biriyle beraber hadi dövme seviyor kalanı aynı anda bir kişide var böyle birinden nasıl eş olabilir diye düşünüyorsunuz bu sekilde normal işinin olduğunu bile sanmam

Baban haklı. Babanin yerinde kim olsa aynısını yapar. Analarin babalarin icine doğuyor böyle şeyler. Sende biraz otur sakince düşün baban senin kötülüğünu istemez.

Klasik bir Türk babası için bir damat adayinda olmaması gereken hersey var burada. (Alevilik dışında)

Benim babam olsa o da vermezdi..

Yalnız yargılamak gibi olmasın ama çok gençsin.aradaki yaş farkı uçurum resmen..bunu iyi düşün derim nacizane..

Hayırlısı olsun..anne baba rızası almaya bak yine de

Ay kusura bakma da baban haklı bula bula ne bulmuşsun bi de adama tanıştırmaya götürmüşsün, adamın yüreğine inmiştir yazık. Dinine mezhebine lafım yok da, 78'li ve esrar kullanmış adamı koca adayı diye götürüp bir de hala ''ona olan sevgimden kimse için vazgeçmem'' mi diyorsun? İyi halt yiyorsun, git evlen hayalindeki mutlu yuvayı değil başka bir şeyi alırsın da yazarsam ban yerim.

Aman bırakın kaçsın buna evlensinler bir de üçer beşer doğursun, görsün dünya kaç bucak aşkı sevgisi bitiyor mu bitmiyor mu? Gidip bu tipleri seçmece mi alıyorlar nedir. Bir de birazcık büyük diyor....

Siz 23adam 37yaşında bu bile ön yargılara sebep olmycak şey değil ama babasızında kuşkuları yersiz değil babanızın tek hatası en başında kestirip atması olmuş bu sahada çekici kılar sevgilinizi size bundan sonrasını sevgiliniz halledecek bu önyargıları kendisi yıkacak yada en aza indirecek

Sen 23 sevgilin 38 yaşında. Daha once Esrar kullanmış. Vazgecmeye niyetin yoksa oyumu evet bekleden yana kullaniyorum.

2 senelik bir iliskim var ve 2 gun once ailem ile tanismak icin bizim eve geldi. Babam bakislati ile bi dovmedigi kaldi cocugu gercekten cok kötüyüm. Babam asla evlenemezsin onunla adam gibi birini bulamadin falan dedi bana. Babamin sevgilimi istememe sebebi ise;

- dövmeleri olmasi (iki koluda tamamen dövmeler ile kapli, sirtinda ve bacaklarindada var)
- benden birazcik büyük olmasi (ben 92 sevgilim 78 dogumlu ama 28-30 falan gosteriyor)
- alevi olmasi
- eskiden esrar kullanmis olmasi (yillardir kullanmiyor)
- piercingleri olmasi

Bu sacmasapan liste boyle uzar gider ama soyle bir baktigimda hic biri onemli degil benim icin. Babam küplere biniyor ne zaman ondan bahsetsem annem bile yumusatamadi babami. Cok uzuluyorum gercekten, hic kimse icin vazgecmeye niyetim yok sevgioimden bundan cok eminim ama babamin rizasi olsun istiyorum. Sizce ne yapabilirim, biraz bekleyeyim mi? Yorumlara cok ihtiyacim var.

yani fake olabilir mi konu :)) çünkü babanın kızması için NERDEYSE her şey var :))

sen 92 li sevgilin 78 miiii :KK57::KK57::KK57:
şahsen benim ailemde istemezdi!

Babannnn sonuna kadar hakli. Bende olsam vermem kizimi. Anne babalar gelecegi iyi goruyor. Seni sevmese dusunmese hemen verirdi.

Şahsen bir baba olarak endişelenmesi çok normal. Uçuk bir tipmiş anlaşılan..
Her baba kızını daha efendi görünümlü biriyle evlendirmek ister
Tabi içini kimse bilemez ama.
Babanıza kızmayın bence sizin iyiliğinizi istiyor belli.asilik yapmayın sabredin biraz.
Peki tavsiyeniz icin tesekkur ederim size. Tipi degisik evet ama ici pamuk sekeri gibi gercekten kocaman bir yuregi var hayatimdaki tanidigim en iyi insan diyebilirim, ama bunu babama gostermem sanirim epey vaktimi alacak.
Ne iş yapıyor?
Asil isi mimarlik ama yillardir arkadasi ile ortak bar isletiyor. (Sadece is aldigi zaman, daha dogrusu almak istedigi zaman gercek isini yapiyor)

Babalar için genel olarak dövme-küpe-piercing gibi şeyler itici geliyor maalesef. hayat tarzı olarak uygun olmadığınızı düşünmüştür. Sen de bu konuyu gözden geçirebilirsin. Aile yapılarınız ve yaşam tarzlarınız birbirine uygun mu? Bu çok çok önemli bir şey. Ailenin içine sinmiyorsa illa ki bir bildikleri oluyor çünkü. Gözardı etmemelisin. Çok iyi düşün. "ne olursa olsun evlenicem" gibi bir düşünceye girmemeni öneririm. Ailenin rızası çok önemli.

Babanı az çok tanıyorsundur. Erkek arkadaşının dış görünüşüne tepki gösterebileceğini bilirdin. Bir de bunun üzerine "eskiden esrar kullanıyordu"yu da eklersen hangi baba olursa olsun o kişiyi damadı olarak görmek istemez. Esrar konusunun tiple alakası da yok. Artık kullanmayacağına eminsen, bunu annene babana hiç anlatmasaydın keşke.
Ben anlatmadim ki, babam disaridan ogrenmis, nasil ogrendigini bende bilmiyorum. Neredeyse 10 yildir kullanmiyor. Eskiden barda gitar caldigi donemlerde kullanmis sadece.

Nerde tanıştınız siz ve o ne iş yapıyorsunuz
Mimar ve bar sahibi, ben fotografciyim, cekim yaptigim nisan toreninde tanistik.

Biraz kendini standartta indirsin eğer seni seviyorsa sevgilin ... : )
Inanin cok ama cok normal bir hayati var, sadece görünümü yüzünden babam istemiyor

Şaka misin kim ister evladı böyle biriyle beraber hadi dövme seviyor kalanı aynı anda bir kişide var böyle birinden nasıl eş olabilir diye düşünüyorsunuz bu sekilde normal işinin olduğunu bile sanmam
Isleri var gayette iyi kazaniyor sukurler olsun ama neden iyi es olmaz sizce? (Esrardan bahsediyorsaniz 10 yildir kullanmiyor)

Klasik bir Türk babası için bir damat adayinda olmaması gereken hersey var burada. (Alevilik dışında)

Benim babam olsa o da vermezdi..

Yalnız yargılamak gibi olmasın ama çok gençsin.aradaki yaş farkı uçurum resmen..bunu iyi düşün derim nacizane..

Hayırlısı olsun..anne baba rızası almaya bak yine de
Ben onu ilk gordugumde 28 falan sanmistim. Gercekten cok dikkatlice bakilmadiginda aramizdaki yas farki fazla anlasilmiyor. Hem kisilik olarakta oyle agir tavirli degil, cocuk gibi deli dolu cok esprili biri cokngenc ruhlu. O yuzden 14 yas farki fazla batmiykr bizde ama oyle olmasaydi evet 14 yas cok derdim.

Canım bir reklam vardı Mastercard reklamı. Kız tanistiracak babasıyla sevgilisini.oglan dovmeli uzun kol gömlek giymiş tam eve girecekler kollarını kiviriyor kendin ol gibi bir mesaj veriyor.bilirsin reklamı.
Tabi reklam yabancı çekim.baska bir ülke. Burası da Türkiye. İlk etapta dovmeleri piercingleri gostermek sartmiydi bacim.baban biraz onyargisiz tanısaydi sevseydi önce. Sonra yavaş yavaş kısa kollu giymeye başlayarak gosterirdi.piercing o ortamda zorunlu mu takmak.dovme hadi cikmiyo filan da piercingi cikar koy kenara yani.
Yaş farkı evet var ama asilamaz değil.
Esrar kullanmiyormus artık. ..herkes hata yapabilir.
Alevi konusunda ise hala bunları evlilik için sorun gören insanları anlayamiyorum.

Burdaki sorun adamın görünüşü vb. Değil bence.adam o kadar rahatki ben buyum diyor eyvallahi yok.seven insanın da biraz eyvallahi olacak yani.
baba bu baba boru mu...

Back
X