2 yillik sevgilimi babam hiç sevmedi

Benim erkek kuzenim de aynı böyle bir tip, kötü alışkanlığı da vardı, Allahtan kız arkadaşı ve onun ailesi de uçuk tiplerden de sorun etmediler bizimkini. Ve kuzenim de erkek arkadaşın gibi sevgi dolu çok sevecen, ben kuzenime kefil olurdum mesela sadık ve sevecen biridir, herşey tipte bitmiyor. Ama biraz ortama uygun bir şekilde gelebilirdi sanki, babanın kızmayacağı şekilde. Evlilik için acele etmeyin, babana da bundan sonra onun hep olumlu yönlerini anlat, bilinçaltına baskı olsun :-)

Sacmasapan demissinde aranizda 14 yas var isterse 25 gostersin 40 yasindaki adamla ne isin var senin? Esrar icmis demissin bu tabikide kabul edilir bisey degil babani dinle onlar o kdr haklilarki

canım her kız babası bu tepkileri gösteriyo haklı da olsa haksız da olsa..ama senin durumunda bence haklı..biraz daha mantığın ağır bassın derim..o heyecanla yanlış kararlar veriyo olabilrsin

canım esrar kullandığını nereden öğretmiş detaya girmeseydiniz keşke benim sevgilim de kullanmış inan sigara ondan daha zararlı bir şey. dövmelerini kapatan giysiler giyseydi onu da biliyor baksana baban yaşı da oldukça büyük sen 23 o ise 37 yaşındaymış prsing ve küpeleri çıkarıp tanışsaymış keşke bnde benzer durum yaşadım ve zor da olsa ayrıldım unuttum gitti

Sesli güldüm lütfen kusura bakma :D :D :D :D :D :D :D :D Ay daha ne olsun ayol :D bende kızların bu tür adamlarla takılmasının tek sebebinin okumuş aklı başında yakışıklı tiplerin onlara bakmıyor olması sebebiyle mecburiyetten sanardım :D :D Ayol ortalık okumuş iş güç sahibi yakışıklı bekar adam kaynıyor.Dövmesini piercingini bilemem ama 78 doğumlu esrar kullanmış adamamı kaldın? O derecemi yani :D PES :D

konu fakemidir bilemem ama her ne kullanıp bıraktıysa ve içmiyorsa bu insanları dışlayıp evlenmeyelim mi herkes hata yapar önemli olan vazgeçmesi siz ona güvendiktikten sonra hiç önemi yok bence.ben severim öyle tipleri kendi açımdan ne oldukları belli olan içi dışı bir insanlar bana göre.umarım babanızda ikna olur çok mutlu olursunuz yaşın özellikle hiç önemli olduğunu düşünmüyorum.mezhep farkı için bişey diyemicem.

Babanızın yerinde olsam bende 1. ve 3. sebep dışındaki sebeplerden dolayı istemezdim. Piercigini çıkaramamış mı beyefendi ailenizle tanışıyor sonuçta dikkat etmesi gerekir.
Sonradan gördüğüm yorumlardan dolayı konu fake diyorum :)

Bizim toplumumuzda sessiz sedasız kuzu gibi olanlar hep kabul görür damat olarakta gelin olarakta. Kimse bunun için nasıl acaba yüreği nasıl merhametli mi saygılı mı diye bakmaz. Sonra o kuzular evlendikten sonra kurda dönüşür. Etmediğini bırakmaz eşine. 15-20 yıl önce Teyzemin kızını evlendirdiler ' oğlan çok sessiz vur başına al elinden ekmeği' diye diye. Sonra o oğlan teyzemin kızına etmediğini bırakmadı dayak ve aldatma dahil. En sonunda delirdi kızcağız.
Senin sevgilini klasik babalardan kimse kabul etmez. Yanlış anlama kabul edilmemeli demiyorum. Sonuçta adamın içini bilemeyiz nasıldır diye.
Ama yerine oturmayan bişeyler var gibi. Bu yaşa kadar yuva kurmamış biri seninle yuva kurmayı istiyor mu gerçekten? Belki alışmıştır tek yaşamaya.
Sen ona gerçekten aşık mısın yoksa görünüşü filan mı etkiledi.
Aman çok uzun yazdım kısaca acele etme babanın üstüne gitme tanıması için fırsat oluştur.

Hani marjinal bizdik:110: bide dalga gecer gibi birazcik buyuk demissiniz. Ayrica sevgilinizin eroin kullandigini babaniz niye biliyo ki

Back
X