2 yolk sac var 1 embriyo var

Plnuzr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
37
11
3
31
Geçen haftalarda kalp atışı duyamadık ama kalbi görmüştük ve gelişimi geriden geliyordu. Doktor 3 gün sonra çağırdı gittik kalp artık görünmüyordu bile. Sonra yine de bekleyelim dedi 3 gün daha süre verdi. Bu sürede başka bir doktora daha gittik 2 kese var bir embriyo var dedi kalp atışı çok yavaş ama var dedi. Bugün kendi doktoruma gittim şok oldu. Bugün kürtaj düşünüyordum sana ama kalp atışı var dedi. İki yolk sac var dedi demek ki ikizmiş ama birini görmüşüz sonra onu kaybetmişiz şimdi diğeri canlanıyor gibi bişey söyledi. Başına gelen var mı duyan var mı ? Çok karmaşık bir durum oldu.

Geçen haftalarda kalp atışı duyamadık ama kalbi görmüştük ve gelişimi geriden geliyordu. Doktor 3 gün sonra çağırdı gittik kalp artık görünmüyordu bile. Sonra yine de bekleyelim dedi 3 gün daha süre verdi. Bu sürede başka bir doktora daha gittik 2 kese var bir embriyo var dedi kalp atışı çok yavaş ama var dedi. Bugün kendi doktoruma gittim şok oldu. Bugün kürtaj düşünüyordum sana ama kalp atışı var dedi. İki yolk sac var dedi demek ki ikizmiş ama birini görmüşüz sonra onu kaybetmişiz şimdi diğeri canlanıyor gibi bişey söyledi. Başına gelen var mı duyan var mı ? Çok karmaşık bir durum oldu.
geçmiş olsun umarım ikisi de hayata tutunur. kaç haftalıksınız?

geç döllenme olabilir bence biraz bekleyin ama doktor keşke progestan yazsaydı size
Protestan başından beri kullanıyorum kanama alanım vardı zaten kullanıyorum. Bu olağan bişey mi ? Daha önce duymuş muydunuz ? Diğer gittiğim doktor ilaç vermişti direkt düşük için ama kalbi gördük diye yapamadım iyi ki yapmamışım

Protestan başından beri kullanıyorum kanama alanım vardı zaten kullanıyorum. Bu olağan bişey mi ? Daha önce duymuş muydunuz ? Diğer gittiğim doktor ilaç vermişti direkt düşük için ama kalbi gördük diye yapamadım iyi ki yapmamışım
henüz çok erken ikiz gebelik hakkında net bir şey duymadım ama görümcemin direkt embriyosu yoktu. boş gebelik dediler ilaç vermek istediler ya da kürtaj. istemedi eve geldi 8. haftanın sonuna geliniyordu da bebeği gördüler. benim aynı şekilde bebek görünmüyordu taa ki 7. haftanın sonunda bir nokta gördük ve kalp atışını duyunca içimiz rahatladı yoksa ben onun bile embriyo olduğunu düşünmemiştim. söylediğiniz hafta zaten çok erken en sağlıklısı beklemek. hani en başında kese hafta ile uyumlu olur ama sonra gelişimi geriler o zaman gelişim geride denir ama en başında zaten gelişimi hafta ile uyumlu değilse geç döllenme olabilir yani geç yumurtladığınız için beklenen adet döneminizde henüz yeni gebelik oluşuyordur bu haftayı geriletir. sizin için de umarım öyledir boşa umut da vermek istemem ama bence hemen en kötüyü düşünmemek gerek.

Back
X