Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi20 aylık kızım var yemek yedirmek işkence gibi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhabalar
kızım doğduğunda beri mızmız uyumak bilmeyen bir bebekti. inanın tuvalete dahi gidemeyen, banyo yapamayan, yemek yapamaz hale gelmiştim. eşim işten gelince ancak yapabiliyordum. 4 ayına kadar zorla anne sütü aldı. şimdi ise yemek yedirmek bir mesele. inanın herşeyi çok zor bir bebek. ve sinirli bir yapıyada sahibim. sinirlerime hakim olamayıp çocuğum a bağırıyorum.sonradan da üzülüyorum. bir sürü iştah şurubu denedim ama fayda göremedim. ağzına bir kaşığı sokmak çok zor.zorla yedirmekte iyi değilmiş.bende küçükken iştahsız bir bebekmişim acaba ne yapabilirim yardımdı olurmusunuz
Benim oglum kalp hastasi bi ameliyat gecirdi iki aylikken simdi 21 aylik 10 kilo bi balon islemi gecirecek kilo almasi lazim biraz istahi acildi ama kilo aldiracak seyler neler bilmiyorum
merhabalar
kızım doğduğunda beri mızmız uyumak bilmeyen bir bebekti. inanın tuvalete dahi gidemeyen, banyo yapamayan, yemek yapamaz hale gelmiştim. eşim işten gelince ancak yapabiliyordum. 4 ayına kadar zorla anne sütü aldı. şimdi ise yemek yedirmek bir mesele. inanın herşeyi çok zor bir bebek. ve sinirli bir yapıyada sahibim. sinirlerime hakim olamayıp çocuğum a bağırıyorum.sonradan da üzülüyorum. bir sürü iştah şurubu denedim ama fayda göremedim. ağzına bir kaşığı sokmak çok zor.zorla yedirmekte iyi değilmiş.bende küçükken iştahsız bir bebekmişim acaba ne yapabilirim yardımdı olurmusunuz
Bendensiniz... Benim de kizim 20 aylik 3 ay sadece emdi. Hic istahli bi bebek olmadi doktorumuz multivitamin ve zinco verdi 2 hafta sonra kahvaltiya oturmayan kizim kosa kosa kahvaltiya oturuyordu ama gun icinde yemek yemek istemiyor 10 kilocuk bende cok uzuluyorum suruplar tam anlamiyla ise yaramis degil sadece kahvaltiya isteyerek oturuyor aksamdan suruplari verdigim icin sabah ac kalkiyor. Ama kilo alimi sifir 3. Sise balik yagina basladik cok uzuluyorum cozumu olan varsa soyleyin lutfen takipteyim...
Benim oglum kalp hastasi bi ameliyat gecirdi iki aylikken simdi 21 aylik 10 kilo bi balon islemi gecirecek kilo almasi lazim biraz istahi acildi ama kilo aldiracak seyler neler bilmiyorum
Acil şifalar diliyorum.kuymak yapabilirmisiniz.çok kalorili ve bebekler çok seviyor.birde çorbaları et yada kemik suyu ile yapıp ekmek doğramakta çok farkediyor.birde sizin orda e bebek mağazası varsa organik pekmezli fındık ezmesi var.çok kalorili ve tadına çocuklar bayılıyor.katkı maddesi yok.sadece fındık ve pekmez.
malesef canım çorba yı kesinlikle yemiyor.içinr ekmek doğrasamda kendi kendine yemesi için bıraksamda çorba yemiyor.ağzına kaşığı zorla sokarsam yiyor.
yediği şeyler;
ekmek zeytin makarna pilav peynir bazen köfte kuru üzüm leblebi ceviz( kuru yemişleri seviyor)
sizi anliyorum, ben de sinirli bir yapiya sahibim ama baktim ki olmuyor biraktim. Acikinca yer diyorum artik. Istedigi zaman yiyor. emin olun üzerine düsmeyi birakinca kendi yemeye baslayacak. Saglikliysa emin olun sorun yok. Ben hic ugrasmiyorum bazen sasiriyorum geliyor ekmek yiyor diyorum acikmis. ama elimle versem kesinlikle yemez. Ceviz badem kurumus meyve ve sütle yasiyor resmen. Hic zorlamiyorum. Saglikliysa bunu düsünmeyin gercekten. Ben önüne koyuyorum tabakla isterse yiyor istemezse birakiyor. Ben de rahatladim o da. stres yapmayin
sizi anliyorum, ben de sinirli bir yapiya sahibim ama baktim ki olmuyor biraktim. Acikinca yer diyorum artik. Istedigi zaman yiyor. emin olun üzerine düsmeyi birakinca kendi yemeye baslayacak. Saglikliysa emin olun sorun yok. Ben hic ugrasmiyorum bazen sasiriyorum geliyor ekmek yiyor diyorum acikmis. ama elimle versem kesinlikle yemez. Ceviz badem kurumus meyve ve sütle yasiyor resmen. Hic zorlamiyorum. Saglikliysa bunu düsünmeyin gercekten. Ben önüne koyuyorum tabakla isterse yiyor istemezse birakiyor. Ben de rahatladim o da. stres yapmayin
Benim kizim da 80 cm 10 kilo ya var ya yok. Tatlialirim uyesine katiliyorum kendimi uzmekten ve sinirlenmekten gece dislerimi sikiyorum artik ve tamamiyla salmis durumdayim ona birakiyorum sofra burada ya yersin ya ac kalirsin diyorum ya yiyor ya yemiyor cocuklar gercekten ac kalmiyor sadece biz anneler fazla ustlerine dusuyoruz onlarda simariyor bizim cocuklarimizin 3 ana 2 ara ogun yemeleri gerekiyor. Ve gunluk kalsiyum alma miktarlari;
150 ml inek sutu
Yarim sb yogurt
1 kibrit kutusu peynir
Eger cocuklariniz kendi etrafinda donuyorsa, sandelyelerine oturup inebiliyorlarsa, geri geri yuruyorlarsa divan vb tirmanma yapiyolarsa kalsiyumlarinda sorun yok