Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oğlum kuzey 20 aylik 3750 kiloda dogdu kilo alim iyiydi snralari bni emmemeye basladi yaptigm mamalar hep cope gidiyodu 2 dk emip birakiyodu 1 yasndan snra iyice meme duskunu oldu hic birsey yediremiyorm gunde 2 öğün anca oda tam degil ebeler memeden kesmemi soyledi cunku kilo almiyo 20 aylık daha 9700 kilosu boyu 74 cm memeden kesemiyorm bi turlu hasta olur hic bise yemez diye korkyrm
anne yüreği biliyorum dayanmaz ama sabredeceksin 1-2-3 aç kalacak ve eninde sonunda yemek yemek isteyecek,
ama lütfen sabret , balık şurubu falan takviye yap
anne yüreği biliyorum dayanmaz ama sabredeceksin 1-2-3 aç kalacak ve eninde sonunda yemek yemek isteyecek,
ama lütfen sabret , balık şurubu falan takviye yap
Aynen dayanmak zor oluyo herkes memeden kesmemi soyluyor nasil yapcam hic bilmiyorum sutun yaramiyo diyolar
Aynen dayanmak zor oluyo herkes memeden kesmemi soyluyor nasil yapcam hic bilmiyorum sutun yaramiyo diyolar
evet bazı anne sütleri çocuklara yaramıyor , memene birşeyler sür ağzının tadını bozacak şeyler mesela emsin ve tiksinsin ama sabırlı olacaksın yoksa başaramazsın canım
allah kolaylık versin
evet bazı anne sütleri çocuklara yaramıyor , memene birşeyler sür ağzının tadını bozacak şeyler mesela emsin ve tiksinsin ama sabırlı olacaksın yoksa başaramazsın canım
allah kolaylık versin
Sağolun..İlk zamanlar cok iyi kilo aldiriyodu sutum ama artik buyudukce yaramamaya basladi gunduzleri kescem artik bi sekilde geceleri emerek uyuyo gece kesmekte zor olcak benim icin
Sağolun..İlk zamanlar cok iyi kilo aldiriyodu sutum ama artik buyudukce yaramamaya basladi gunduzleri kescem artik bi sekilde geceleri emerek uyuyo gece kesmekte zor olcak benim icin
süper dadıyı izledin mi hiç , vaktin varsa aç googlend bir kaç bölüm izle eminim çok faydasını görürsün,
ama en başta sabırlı olmayı öğreneceksin
Arada denk geldikce bakiyodum televizyonda bugun genis çaplı bi bakym cok tesekkur edrm yardmlarn icin..