20 aylık oğlum konuşmayı bıraktı

Siz yazınca aklıma geldi inşallah kötü bişey yoktur annem anlatırdı benim bir büyümde 2 yaşında felan bir çok kelime söylermiş sonra susmuş 4 yaşına kadar hiç konuşmamış şimdi maşallah susturabilene aşk olsun 😂😂

Benim oğlum(20aylik) da dede, baba, anne, mama, gel, su diyordu şuanda durdu bide. Benim oğlum emziye düşkün oldu birden birșey diyorsa da artık anlaşılmıyor emzikten. Bu bir dönem diye düşünüyorum geçecek inşallah

Merhabalar. Canım oğlum 20 aylık ve bundan yaklaşık bir hafta öncesine kadar aç, anne, dede, gel kelimelerini sıralayan oğlum şu anda mümkün değil hiçbir kelime sarf etmiyor ☹️ O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Var mı benim gibi bir durumla karşılaşan? Kafam allak bullak.
Bu konuda bilgim yok ama birşeyden mi korktu bırşeydenmi etkilendi ne bileyim izlediği birşry olur, yüksek ses olur,inşallah geçicidir canım

Benim oğlum(20aylik) da dede, baba, anne, mama, gel, su diyordu şuanda durdu bide. Benim oğlum emziye düşkün oldu birden birșey diyorsa da artık anlaşılmıyor emzikten. Bu bir dönem diye düşünüyorum geçecek inşallah

Acaba bu dönemde normal mi diyeceğim, o zaman birçok kişi bilgi sahibi olurdu. Kendi kendine konuşuyor ama ne diyor anlayamıyoruz tabi ki. İsmine bile istediği zaman bakıyor.

Merhabalar. Canım oğlum 20 aylık ve bundan yaklaşık bir hafta öncesine kadar aç, anne, dede, gel kelimelerini sıralayan oğlum şu anda mümkün değil hiçbir kelime sarf etmiyor ☹ O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Var mı benim gibi bir durumla karşılaşan? Kafam allak bullak.

Televizyonu kapatın. Telefon tablet gibi şeylerle oynuyor izliyorsa kesin. Oyuna davet edin. Bakın bakalım ne degisecek

Merhabalar. Canım oğlum 20 aylık ve bundan yaklaşık bir hafta öncesine kadar aç, anne, dede, gel kelimelerini sıralayan oğlum şu anda mümkün değil hiçbir kelime sarf etmiyor ☹ O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Var mı benim gibi bir durumla karşılaşan? Kafam allak bullak.
Doktora goturdunjz mü? Benim iki kuzenim de böyle oldu birinde hiç sorun yoktu dr sadece tembel dedi, diğerinde orta kulak iltihabı çıktı. İhma etmeyin farklı sebepler de olabilir

Televizyonu kapatın. Telefon tablet gibi şeylerle oynuyor izliyorsa kesin. Oyuna davet edin. Bakın bakalım ne degisecek
Oyun oynama ile ilgili hiçbir sıkıntı yok. TV izlemiyor neredeyse. Bu sıcakta öğleden önce ve sonra olmak üzere iki defa parka gidiyoruz oyun gruplarına dahiliz ben bir ana okulu öğretmeni gibi ertesi günü ne oynayabiliriz diye hazırlıklar yapıyorum. Bir müddet daha gözlemleyip doktora gitmekte fayda var

Back
X