- 2 Nisan 2017
- 58
- 24
- 18
- Konu Sahibi Uykuperisii
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda bilgim yok ama birşeyden mi korktu bırşeydenmi etkilendi ne bileyim izlediği birşry olur, yüksek ses olur,inşallah geçicidir canımMerhabalar. Canım oğlum 20 aylık ve bundan yaklaşık bir hafta öncesine kadar aç, anne, dede, gel kelimelerini sıralayan oğlum şu anda mümkün değil hiçbir kelime sarf etmiyorO kadar üzülüyorum ki anlatamam. Var mı benim gibi bir durumla karşılaşan? Kafam allak bullak.
Korkacağı birşey yaşamadı ya da izlemedi canım, rutin hayatımıza devam ediyoruz. .Bu konuda bilgim yok ama birşeyden mi korktu bırşeydenmi etkilendi ne bileyim izlediği birşry olur, yüksek ses olur,inşallah geçicidir canım
Benim oğlum(20aylik) da dede, baba, anne, mama, gel, su diyordu şuanda durdu bide. Benim oğlum emziye düşkün oldu birden birșey diyorsa da artık anlaşılmıyor emzikten. Bu bir dönem diye düşünüyorum geçecek inşallah
Umarım geçici bir süreçtirSiz yazınca aklıma geldi inşallah kötü bişey yoktur annem anlatırdı benim bir büyümde 2 yaşında felan bir çok kelime söylermiş sonra susmuş 4 yaşına kadar hiç konuşmamış şimdi maşallah susturabilene aşk olsun![]()
Umarım geçici bir süreçtir ☹
Hayır yaptırmadıkYakın zamanda aşı yaptırdınız mı?
Merhabalar. Canım oğlum 20 aylık ve bundan yaklaşık bir hafta öncesine kadar aç, anne, dede, gel kelimelerini sıralayan oğlum şu anda mümkün değil hiçbir kelime sarf etmiyor ☹ O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Var mı benim gibi bir durumla karşılaşan? Kafam allak bullak.
Doktora goturdunjz mü? Benim iki kuzenim de böyle oldu birinde hiç sorun yoktu dr sadece tembel dedi, diğerinde orta kulak iltihabı çıktı. İhma etmeyin farklı sebepler de olabilirMerhabalar. Canım oğlum 20 aylık ve bundan yaklaşık bir hafta öncesine kadar aç, anne, dede, gel kelimelerini sıralayan oğlum şu anda mümkün değil hiçbir kelime sarf etmiyor ☹ O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Var mı benim gibi bir durumla karşılaşan? Kafam allak bullak.
Oyun oynama ile ilgili hiçbir sıkıntı yok. TV izlemiyor neredeyse. Bu sıcakta öğleden önce ve sonra olmak üzere iki defa parka gidiyoruz oyun gruplarına dahiliz ben bir ana okulu öğretmeni gibi ertesi günü ne oynayabiliriz diye hazırlıklar yapıyorum. Bir müddet daha gözlemleyip doktora gitmekte fayda varTelevizyonu kapatın. Telefon tablet gibi şeylerle oynuyor izliyorsa kesin. Oyuna davet edin. Bakın bakalım ne degisecek
Evet doktora götürmekte fayda var. Teşekkür ederim.Doktora goturdunjz mü? Benim iki kuzenim de böyle oldu birinde hiç sorun yoktu dr sadece tembel dedi, diğerinde orta kulak iltihabı çıktı. İhma etmeyin farklı sebepler de olabilir