Çocuk Hastalıkları 20 aylık oglumda yanık. Yardım. ..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kirmizilisiyahlikadin

21 Agustos baslangic=64.6 hedef= 55 güncel-61,2
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
1.291
1.105
63
37
Kızlar sabah kahvaltıda oğlumun bacağına çay döküldü. Serçe parmağımın tırnak kısmı kadar bir yanık oluştu. Yangın resmini yükledim. Sizce acile mi götürsem. Yoksa eczaneden yanık pomadi alıp kapalı tedavi mi etsem. Bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.

Eklentiler

• 2016-07-17 13.48.08.webp
    5 KB · Görüntüleme: 2.440
Silverdin sürün,canı acıyordur muhakkak. Benimde koca fincan nescafe avucumun içine döküldü kaynar haldeyken,kremi sürdüm acımı aldı,leke yada su toplamada olmadı ama krem etki edene kadar acıdan kıvrandım resmen.
Çok geçmiş olsun

Eczaneden silverdin krem al sür küçük bir yer sonuçta. Çocuk rahat durmaz krem kalmaz orada gazlı bezle kapat. Yara kısmı hafifleyince açık bırakırsın.
Yeğenimin yüzü kaynar sudan yanmıştı tedavinin yanında düzenli silverdin sürüldü hiç iz kalmadı çok şükür.

2.derece yanık:) geçen benim elime de kahve döküldü de su toplayınca böyle 2. derece oluyormuş kardeşim doktor o söyledi
sakın patlatmasın bepanthen sürün bir de :) acillik değil gibi tabi yine siz bilirsiniz ben doktor değilim neticede

Oy kuzum geçmiş olsun canim...
Doktorluk gözükmüyor kremle geçer insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…