20 Dakika Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ay Yapım, Star’da şimdilik adı ‘20 Dakika’ olan başka bir dizi yapacak.

‘Ezel’ ve ‘Uçurum’un senaristi Kerem Deren’in yazacağı dizi, Amerikalılar duymasın ‘The Next Three Days’ (Kaçış Planı) filminden esinlenme!

John (Russell Crowe) ve Laura (Olivia Wilde) çiftinin hayatı, kadının bir cinayet yüzünden hapse girmesiyle alt üst olur. İntiharın eşiğine gelen Laura’yı kurtarmak için John’un elinde tek çare vardır, karısını hapishaneden kaçırmak.

Kasım ayından itibaren ekrana gelmesi planlanan dizide hapse düşecek kadını canlandıracak oyuncu belli:
Tuba Büyüküstün.

BÜYÜKÜSTÜN VE AKYÜREK AYNI DİZİDE ROL ALACAK MI?

İki ünlü oyuncuyu bir araya getireceği iddia edilen diziyle ilgili açıklama geldi. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'i bir araya getireceği iddia edilen "20 Dakika" adlı diziyle ilgili Ay Yapım'dan açıklama geldi;

"Bir süredir yazılı basında yer alan “Engin Akyürek 20 Dakika dizisi için Ay Yapım ile anlaştı.” haberlerine istinaden bilgilendirme yapmak isteriz.

'20 Dakika' dizisi Ay Yapım’ın bu sezon gerçekleştireceği bir proje olup yapım şirketi olarak geçmişte çalıştığımız ve çalışmaktan büyük bir keyif aldığımız Engin Akyürek ile yapılan görüşmeler bu proje ile ilgili değildir.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz."

Ay Yapım

Çok yerinde olmus, Tuba Büyüküstün cok soguk geliyor bana. Engin Akyürek'i onunla izlemek istemezdim. :51:

DMCA TakeDown Notice - Telif Haklari Ihlali Bildirimi: Otomasyon ID:180826

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrolleri paylaştığı 20 Dakika dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı.

Kavak Yelleri ve Aliye gibi dizilerle tanınan Ayten Uncuoğlu ve Cihat Tamer, 20 Dakika'nın kadrosuna katılan isimler. Uncuğlu, İlker Aksum'un canlandırdığı karakterin annesini, Cihat Tamer de babasını canlandıracak.

Tuba Büyüküstün'ü pek sevmiyorum ama fragman cok ilgimi cekti. İzlerim heralde.

keşke erkek oyuncu gerçektende engin akyürek olsaymış süper olurmuş ilker aksumu pek sevmem en son kötü yolda oynamıştı ama o dizide tutmadı umarım güzel bi dizi olur

[video=youtube;B8arPPxr5ek]http://www.youtube.com/watch?v=B8arPPxr5ek&list=UU9peNFTTbjPmmHKggPGqm9w&index=1&feature=plcp[/video]

etkileyici :23:

Son düzenleme:
İlker Aksum yakışıklı değil ama çok yetenekli bir oyuncu. Engin Akyürek özletsn kendini azcık

Tuba Büyüküstün hep aynı rollerde oynadığı için mi nedir bilmiyorum, çok yeteneksiz biri. hep aynı donuk bakışlar

Bu bana izledgm bir flmi hatrlatyor ve karsnn cezaevine girmeside aynı.. gladyatördeki ünlü adam ısmi neydi..onun ışte karısı hapiseneye giryor.oda onu kurtarmaya calisyor..

Star TV'nin yeni dizisi 20 Dakika'nın yayın tarihi belli oldu.

Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrollerinde oynadığı 20 Dakika dizisi 24 Aralık Salı günü Star TV ekranlarında yayınlanacak

Star, en iddialı dizisi ‘20 Dakika’yı yeni yılın ilk gününe taşıdı.

Star, 2012’nin son haftasında yayınlamayı planladığı ’20 Dakika’ yı yeni yılın ilk günü 1 Ocak Salı, saat 20’de ekrana getirecek.

Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum’un başrolünü paylaştığı, Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, ‘20 Dakika’ daha önce duyurulduğu gibi yine Salı günleri yayınlanacak.

bana nedense bu dizi tutmayacak gibi geliyor berenin dizisi tutacak bu tutmayacakmış gibi ilker aksum komedi tarzı dizilerde daha başarılı bence hani yabancı damat ta canlandırdığı ruşen karakteri gibi mesela tuğba büyüküstünün yanına da şöyle yakışıklı bi jön olmalıydı sanki ilker aksum abisi gibi durmuş bence :ssz:

Son düzenleme:
bana nedense bu dizi tutmayacak gibi geliyor berenin dizisi tutacak bu tutmayacakmış gibi ilker aksum komedi tarzı dizilerde daha başarılı bence hani yabancı damat ta canlandırdığı ruşen karakteri gibi mesela tuğba büyüküstünün yanına da şöyle yakışıklı bi jön olmalıydı sanki ilker aksum abisi gibi durmuş bence :ssz:

simdiye kadar hangi dizi tutar veya tutmaz dediysem pek yanilmadim :24:
sadece dila hanim dusundugumden fazla surdu:9:
bende tutmaz diyorum..bu dizi icin .Ilker Aksum olmamis aynen hamis katiliyorum sana....

Back
X